Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:38 13.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Тема Изневяра и бракнови  
Автор mladata lubovnica (непознат )
Публикувано27.06.08 16:31

Здравейте,

пиша тък тъй като се чувствам объркана , игубена и гузна.
Историята ми е много позната на повечето от вас - неусетно се влюбих в по-възрастен и много заможен мъж, със собствен бизнес, с голям хъс, умен, готин ..много хубав. Влюбих се в него още в първите 10 минути, в които се запознахме...
Големия проблем за мен е яе той има жена и две деца. Той е на 40, аз на 24. Децата са около 10 годишни...
В самото начало той ми каза, че има съпруга и живее с нея...Въпреки, че не исках да се забърквам в такава каша се сближихме много и започнахме да се виждаме по 2-3 пъти седмично, да се чуваме, да бъде все по-близки. Това продължава близо година...
През това време не малко пъти съм посещавала дома му....спалнята му...трапезарията му....когато разбира се е празно...но се питам, ако този брак върви кой мъж би пуснал любовницата си в леглото на собствената си жена?
Тя никога не му звъни и в тази къща няма женски принадлежности, само мъжки и детски...Той е много грижовен баща, което ме радва толкова много...
Със семейството си прекарва празниците и ваканциите...
Никога не сме говорили за планове и отношения...аз се страхувам да питам...не мисля че какъвто и да е отговор ще бъде хубав - нито искам да го развеждам ако семейството му е добре, нито искам да играя втора цигулка...
За съжаление съм толкова влюбена в него, че за момента някак преглъщам всички негативи...Отношенията ни са прекрасни, романтични...Секса е страхотен и се чувствам много желана...За съжаление никога не остава за през ноща с мен....въпреки, че казва че ме иска...
Какво д направя? Да говоря с него и какво да попитам? Да загърбя всичките си чувства и да избягам? Как да постъпя?
Чувствам се толкова жалка и едновременно толкова влюбена....Когато е наоколо просто съм щаслива.

Тема Re: Изневяра и бракнови [re: mladata lubovnica]  
Автор esti ()
Публикувано27.06.08 19:43

Споменаването на финансовото състояние, като характеристика на "възлюбените" винаги ме е притеснявало.

Тема Re: Изневяра и бракнови [re: esti]  
Автор Любoпитнa (непознат)
Публикувано28.06.08 18:44

така е, богаташите са кучета, които нямат ни едно качество, освен парите им, разбира се.

Тема Re: Изневяра и бракнови [re: Любoпитнa]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано28.06.08 20:55

сега ще кажеш, че става въпрос и за "кучешка" любов...

Тема Re: Изневяра и бракнови [re: Любoпитнa]  
Автор holi_day (fire-fly)
Публикувано28.06.08 21:08

Иронизираш, но наистина доста назад е изброено, че бил готи. и хубав. Първо "по-съществените" качества... Хахахаха

Автор Бapбapeлa (петата стихия)
Публикувано28.06.08 22:37

Прочетох само до тук : Големия проблем за мен е яе той има жена и две деца. Той е на 40, аз на 24. Децата са около 10 годишни... и по нататък не е нужно да чета , ясна ми е картинката .

ЧовекОт го тресе криза на средната възраст и няма нищо против млада любовница . Ти си му удобна , лесна плячка си, защо да не те използва .

Защо си губиш времето. Какво значи много съм влюбена. В какво се влюби- в имотното му състояние ли. Переспектива с него- нямаш. Той няма да напусне жена си , а ти търсиш в него баща си .

И..мързи ме да пиша повече , а и съм писала неведнъж по теми като тази. Дистанцирай се от него , съвземи се и си търси с друг мъж късмета.

Не се обиждай, но....си патка загубена. Не си нито първата, нито последната такава.

Тема Любовницата - хич не ги чети тия папагали туканови [re: mladata lubovnica]  
Автор dagotakovam (непознат )
Публикувано03.07.08 00:46

А ве еи, отнесените: тва, че пича има пари означава, че (едно) има цели и (две) знае как да ги постига.
Не е въпроса в парите а във факта, че понеже ги има са сведени до дребна подробност. Хората с пари привличат повече, защото са по сигурни в себе си.

А младата любвница: не се кахъри, наслаждавай се. Когато си женен от 10-12 години, съпругата е бизнес партньор а не вдъхновение. Ти си вдъхновението му, покрай тебе се чуства жив, мъж можещ ... и прочее. Наслаждавай се на любовта си щото ... не трае дълго. И не се кахъри кой коя цигулка имал и кво точно правел с нея.

Тема Re: Изневяра и брак [re: mladata lubovnica]  
Автор бaбa Paдa (непознат )
Публикувано07.07.08 20:39

Някои са минали по твоя път с тази разлика че е нямало пари.Извода е един -губене на време-изхабени нерви.Итой така е свикнал ще си намери друга след време -а на теб всичко което си причинила на жената която не познаваш ще ти се върне.Гаранция.

Автор huckleberry finn (непознат )
Публикувано12.07.08 14:11

за какво ти е питането аз така и не разбрах. Теб те устройва, него тоже ... еми продължавайте .... кво го мислиш...... а може угризения някакви да са се появили..... или те е страх да не ти се върне .... ми за това се мисли предварително бе малката

Автор Джepoнимo (непознат)
Публикувано15.07.08 13:02

Мисля, че той те използва, а ти си просто една лудо влюбена будаличка.

Недей да береш яд, само не забравяй.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.