|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Искате ли една игра?   |  |  | Автор | zEllena (случайна) |  | Публикувано | 19.01.08 22:27 |  |  | 

Тихичко ми се струва днес тук, искате ли една игрица?

Нарича се "Опиши следващия" и се играе така

Следващия го боли глава

Следващия отговаря (в случая с "да" и "не", а може и по-многословно)и пише нещо за неговия следващ..

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Искате ли една игра?  [re: zEllena] |  |  | Автор | holi_day (fire-fly) |  | Публикувано | 19.01.08 22:38 |  |  | 

Следващият има интересна снимка, за която знае единствено той. Но защо я крие?

Следващата чете приказки... на себе си.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Искате ли една игра?  [re: holi_day] |  |  | Автор | esti () |  | Публикувано | 19.01.08 23:03 |  |  | 

Не - пише приказки. В съавторство.

--> вече спи и не му се става да пише в темата

пп. покажи снимката де

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Искате ли една игра?  [re: esti] |  |  | Автор | zEllena (случайна) |  | Публикувано | 20.01.08 17:00 |  |  | 

наистина спях, но вече не

И аз искам да видя снимката!

Следващия ... слуша готина песен

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Искате ли една игра?  [re: zEllena] |  |  | Автор | palatka (старо куче) |  | Публикувано | 20.01.08 17:42 |  |  | 

Не. Още домакинства.

Следващия пие мартини...

Редактирано от palatka на 20.01.08 17:49. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Искате ли една игра?  [re: palatka] |  |  | Автор | zEllena (случайна) |  | Публикувано | 20.01.08 18:14 |  |  | 

... не (ех, мечти-мечти...)

следващия обмисля да ме заведе на вечеря? :-)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Искате ли една игра?  [re: zEllena] |  |  | Автор | holi_day (fire-fly) |  | Публикувано | 20.01.08 21:30 |  |  | 

Това ще да е една супер некачествена замазана-размазана фотка, не за пред хора, затова не е и показана никому. Само предположение е това. Може пъ някой да я покаже тая снимка, де шъ знам аз?!

Цяла година не слушам музика почти, сигурно се лекувам от пресищане. Сетивата имат нужда от почивка...

Следващият похапва докато е на компа.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Искате ли една игра?  [re: holi_day] |  |  | Автор | zEllena (случайна) |  | Публикувано | 20.01.08 22:19 |  |  | 

пак аз...

всъщност беше близко - пия пред компа .. и за да изчистя името си - пия натурално сокче ... чисто :-) :-)

Следващия ...  ъм следващия .... ще ми препоръча симпатичен филм

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Искате ли една игра?  [re: zEllena] |  |  | Автор | esti () |  | Публикувано | 20.01.08 23:02 |  |  | 

Тц, няма да ти препоръчам.

----> е уморен, но трябва да си епилира краката преди да си легне.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Искате ли една игра?  [re: esti] |  |  | Автор | palatka (старо куче) |  | Публикувано | 21.01.08 08:50 |  |  | 

Тц. Вечер правя други работи...

Следващия пие кафе със сметана.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички) |   | 
 |