|
|
|
Тема
|
в търсене на...
|
|
| Автор |
morning.dew (друго аз) |
| Публикувано | 24.12.07 14:18 |
|
|
Страдам от Коледна депресия, която започва в навечерието на празниците и приключва догодина с настъпването на новата такава.
Интересуваме как самотниците на моята възраст 34 си разнообразяват сивия живот, щото работа и нищо друго вече не ми е достатъчно. Събирам идеи и мнения всякакви - стандартни, нестандартни, стига да са достатъчни за извършване от един човек. Със следните изключения които вече съм изпробвала.
1ходила съм сама на кино
2...на театър
3. ходила съм сама на почивка
4. ходила съм сама на екскурзия
5. нямам страх от посещение на заведение - солово
пропуснах да кажа : Нямам приятели които биха могли да са ми съмишленици
благодаря
| |
|
|
|
Що ли ми е познато?? Току що се върнах от една разходка в гората,поснимах,походих,и малко се пооправих :),можеш да пробваш...
можеш също да се напиеш,напушиш,и да слушаш хубава музика...
Иначе явно всичко си опитала сама,друго не се сещам...засега...
Друга идея която си я мислех от известно време е, да поканя някой виртуален човек,може пък да се окаже че е по добре от псевдо приятели,хаххаха,само това още не съм правил.
Страх ме е малко...хаха
Обаче в никакъв случай не си сама,забавлявай се..
Весели празници
| |
|
|
|
Книги. Или си заплюй един дядо Коледа.
| |
|
|
|
че книгите задълбочават проблема, пък дядо Колдовците снощи раздадоха подаръците и ще трябва да чакам до следващата година за да реализирам тази идея
Редактирано от morning.dew на 25.12.07 09:48.
| |
|
|
|
Тъжно е това което пишеш. Не знам какво да ти кажа, ако чакаш някаква "готова " рецепта се лъжеш.
Знай само, че има и по кофти моменти, като например да си заобиколен от много хора, а в същото време да си много самотен.
Не можеш да избягаш...от себе си!
| |
|
Тема
|
Re: спомням си...
[re: БoEB]
|
|
| Автор |
MoPcKu (известен) |
| Публикувано | 26.12.07 11:49 |
|
|
за това по-добре да се метнеш във вихрушката с непознати и да ти бъде весело, щото сам на купон в апартамента си не става, но на купон с други хора и разпуснеш...е те т'ва е друго вече!
Самотата подтиска много и колкото повече и се отдаваш по-зле...
Мисли рационално и ако нямаш приятели си намери от това по-лесно няма!!!
Честита коледа!
| |
|
|
|
постави ми сложна задача!
| |
|
|
|
не е важно с кого отиваш,а с кого си тръгваш
след като традиционните методи/кино,театър,почивка..../ не помагат,пробвай нещо нетрадиционно,или дори екстремно
| |
|
|
|
Стискай зъби и приеми нещата, такива каквито са.
Аз съм на 33 и на 31 с/у 1 ще бъда сам в къщи - факт...Като не мога да да изкарам весело Новата Година няма да си я направя по-лоша отколкото е.Вечер като всяка друга!Душ, вечеря, може би в 12.00 чаша вино, може и цяла бутилка...и като ми се доспи в леглото.
PS:Ако животът ти не е щастлив, не го прави с отчаянието си тъжен.
PS2:Започни някакъв спорт-много помага...знам го от личен опит
Успех и късмет
| |
|
|
|
Поздравления за позитивизма!
| |
|
|
|
|