|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
4udenka
|
|
| Автор |
hopeful (iskrena) |
| Публикувано | 08.12.07 19:15 |
|
|
Чудя се дали ще изглеждам по-млада с кофичка и лопатка?
При художника:
- Господине, можете ли да ми нарисувате портрет, на който да изглеждам доста по-млада?
- Разбира се, госпожо! Ако искате мога да ви нарисувам с кофичка и с лопатка за пясък в ръце!
Не ви ли натежават годинките вече? Приближаването на още една Нова година направо ми действа подтискащо. Но пък идват все хубави празници - ще се наливаме с вино и ще се тъпчем до насита с пуйки и прасета. Е, т`ва му липсва на един американец, за да е истински щастлив. За това ни се чудят какви хора аджиба сме ние българите от Своге?!
Весели празници!
"Човек най-напред се влюбва в идеала си"
| |
|
|
|
Не знам за Своге,нито за американците,не знам и защо ти натежават годинките,няма нищо такова,дори и на 50,60,70,80,100.... пак ще сме готини. Не празнувам студентския празник (така се получи),но да им е честито,както и на всички,и всякакви.
За мен е въпрос на мислене как ще се чувстваш,и на колко,всичко е в 5те ни % на полезно действие,въпросът е как да го увеличим...
Тъпо....
| |
|
|
|
Освен РД и НГ, какво друго ти действа подтискащо, хоуп?
| |
|
|
|
4ovek i na 80 da stane otvatre se 4uvstva na 16... ako te e strah ot vazrastta badi fizi4eski aktivna VSEKI den. pomaga.. niama maitap
| |
|
|
|
Eхооооооооо направих опит за шегичка бе хора.Шегувкам се!!
Май на всички ви е дотежало за годините, колкото и да се напъвате да отричате. П-надолу ставаше въпрос за прасета и вино - нищо не казахте
А всъщност ми се искаше да ви подсетя да намалите храната, щото по Коледа всички ще се закръглим и после, не само годините и огледалата ще ни бъдат криви.......
Шегувам се, смешно ми е!
Радвам ви се!
Забавлявате ли се или ви е скучно?
Щом сте в нета значи ви е скучно!
Аре приятна вечер и Наздраве! /за тези които пият/
| |
|
|
|
Иска ми се да ти отговоря в твой стил, но ще се въздържа.
Не ми се заяжда.
Не ме подтискат по този начин, по който те подтискат теб!
Животът продължава и при мен се случват много и различни неща ежедневно. Животът ми е интересен. Понякога ме е яд само, че някои моменти не се връщат с Replay . Животът е песен. Аз съм настроена да се забавлявам.
| |
|
|
|
Щом ти го казваш, значи аз нямам никакво чувство за хумор....
Весели празници!
| |
|
|
|
Супер, hopeful, честно казано ти се вързах,дано всички хора да имат подобни весели настроения ...
И пожелания към всички за весели пр.,който предстоят..
| |
|
|
|
Само да припомня.
Знаем се, не са нужни толку обяснения. Хубаво е, че водиш интересен живот... се някога можеш да успееш да ми разкажеш интересности...
Подпис:
Подтиснатата... по друг начин.
| |
|
|
|
Имаш. Всеизвестно при това.
Шегувкам се. [angel4e krilato]
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|