|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
сложна ситуация
|
|
Автор | Aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.02.07 16:01 |
|
Представете си следната ситуация.Мъж на 48г,и жена на 35г.Семейни,с деца,колеги.От години са заедно,но искрата прехвърча между тях преди половин година.Уж само заради удоволствието,пък то май не е само това.Не могат един без друг,търсят се всяка секунда,секс-върховен,общи интереси,а бе с две думи, двете половинки на едно цяло...Естествено крият се, и какво следва нататък.....
| |
Тема
|
Re: сложна ситуация
[re: Aз]
|
|
Автор |
Dark(Angel) (преминаваща) |
Публикувано | 27.02.07 16:11 |
|
Майко мила.....
следва мазало
следва...не зная...зависи от многото участници в пиесата
| |
Тема
|
[re: Dark(Angel)]
|
|
Публикувано | 27.02.07 16:42 |
|
Проблемът е че те не искат да нараняват половинките си, но дали е възможна такава връзка дългосрочно,без да разберат другите.То просто в погледите им искри любов
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 27.02.07 16:54 |
|
е как няма да разберат? м? малко реализъм не е излишен
човек познава партньора си, особено в една дългогодишна връзка и всяка промяна, била тя и мънинка се вижда
любов - хубаво, страст - прекрасно, искри - чудно преживяване в кревата....и?
| |
Тема
|
[re: Dark(Angel)]
|
|
Публикувано | 27.02.07 17:07 |
|
Ами не знам,и на двамата им е за пръв път и просто искат да си го изживеят така скришом,това са емоции които от години на са изживявани,и им е толкова хубаво....Защо е толкова сложен животът? Може би защото сами сме си го направили
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 27.02.07 18:33 |
|
може би моралът не съответства на степента на развитие на обществото
може да сте от първите прелетни птички
| |
Тема
|
|
|
Автор |
terracot (непознат) |
Публикувано | 27.02.07 20:52 |
|
Аз съм от другата страна на барикадата, знам какво следва от тук нататък от гледната точка на тези, дето трябваше да не са наранени.
Ако наистина те интересува, прочети малко в Клуба на разведените в раздел Взаимопомощ, всичко го има!
Ако имаш съмнения, че си срещнал Голямата Любов на Живота, не чети там, има опасност да се потиснеш.
В цялата работа има един въпрос към много участници в играта, възможни са мнооого отговори и мноооого от тях са верни, други не са. Въпросът се казва ОТГОВОРНОСТ?
От мислене по темата смисъл има, от слушане на вътрешния глас - също!
Късмет! Може и да има хепиенд!
| |
Тема
|
|
|
Автор | eднa (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.02.07 21:28 |
|
Подобна приказка е хубаво да свърши,както е започнала.Все едно ,че я е нямало.В противен случай влизат убитите и я развалят.
| |
Тема
|
[re: eднa]
|
|
Публикувано | 28.02.07 08:04 |
|
Вси си мисля, че в този кратък живот такива моменти не бива да се изпускат.Тове е една романтична връзка,по скоро приказка, която надявам се с времето да приключи, но не когато другите са я прекратили, а когато ние двамата решим да сложим край. Прекрасно е да се чувстваш желан и щастлив, от човек който ти е повече от приятел....
| |
Тема
|
|
|
Автор | VN (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.07 10:40 |
|
при всички случаи,забраненият плод е наи-сладък
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|