Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:04 08.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Защо съм такава?нови  
Автормeд и мacлo (Нерегистриран)
Публикувано20.12.06 14:45

Станах вече на еди колко си години,но не порастнах. Все съм си същата тинейджърка,макар да имам голяма дъщеря,която изглежда по-зряла от мен. Проблемът ми е такъв - немога да създам семейство,немога да дам топлина и уют. Обичам свободата и я давам на всички около мен. Мразя предварителните уговорки с приятеля ми. Мразя да съм само с него ден и нощ. Обичам да се срещам с приятели,но,ако може да е без него. Той седи вкъщи/у тях/ и ме чака.Аз лъжа,изключвам си телефона.После,искам му прошка,казвам му,че го обичам,че няма да се повтори и т.н.Той е по-млад от мен с 11 години,но аз се държа,като незряло момиче. Така е със всичките ми гаджета-отначало ми е интересно да си седим вкъщи и да се наслаждаваме един на друг,он после.....незнам,какво се случва.

Тема Re: Защо съм такава?нови [re: мeд и мacлo]  
АвторNoone (Нерегистриран)
Публикувано20.12.06 15:29

Не, не си такава...Нещо се бъркаш.

Тема Re: Защо съм такава?нови [re: Noone]  
Публикувано20.12.06 15:45

А,каква съм?

Автор nelin (любопитен)
Публикувано20.12.06 16:16

И какво според теб се случва? Омръзват ти, това се случва. Искаш да си слънце и да огрееш навсякъде. Грей, докато можеш ,но не забравяй, че ще дойде време и ти да потърсиш някой да те сгрее,но дали ще има кой тогава. А иначе това ,че светиш толкова ярко си има и добри страни ,кошничката ти със спомени на старини ще е пълна догоре и когато седнеш сама пред камината с чаша вино в ръка след години тогава никой няма да ти досажда и да мрънка около теб и ще си спомняш на воля.

Шегички, но принципно искаш или не един ден ще попаднеш на човека с когото това омръзване няма да ти се случи.Желая ти само да е по-скоро ,за да можеш да му се насладиш изцяло.

Автор инaт (скромничка)
Публикувано20.12.06 22:39

И сега какво?ХВАЛИШ ЛИ СЕ ИЛИ СЕ ОПЛАКВАШ?
Знайш ли колко такива шаврантии имаме в махалата?
Да ти имам проблема...

Автор инaт (скромничка)
Публикувано20.12.06 22:57

Имаме една такава на квартира в сутерена-мой набор,от първия брак момче на 15,мъжа и взел под крилото си едно махленско хлапе да го учи на занаят,оная курветина/извинявам се за израза,но си е баш такава/ си го заплюла за секс и така се натресоха тук,5 год проблеми,гледахме детето,помагахме с каквото можем,те почти нищо не плащаха-около 40 лв на месец за всичко-ток,вода,наем...удариха шестицата с добричката ми свекърва все им даваше
Да ама какво стана?...Наборката най-сетне се усети,че 11 год по-младичкия го иска живота

То не,че и нея не я влече,де...и сега само се чуди как да хвърли детето при баба му и да се метне в аудито на колегата и,дето редовно задръства движението тук
Абе...гадничко си е такава разлика и то жената повече
И моя син да направи нещо такова и аз бих била против

Автор ariel$$ (пристрастен)
Публикувано21.12.06 09:39

Това се получава, когато няма намесени дълбоки чувства и връзката е небалансирана. Явно все си избираш мъже над които в една или друга степен доминираш.

Тема Re: Защо съм такава?нови [re: инaт]  
Публикувано21.12.06 13:59

знаеш ли,няма какво да се хваля,просто споделям. А за "шаврантиите",какво да ти кажа,ти сигурно си от тези кварталните женки с ролките и семките пред входа,които, мъжете им не ги докосват с месеци и завиждат на всяка по-свобона жена! нали?

Тема Re: Защо съм такава?нови [re: инaт]  
Публикувано21.12.06 14:00

Да те светна мила:имам две висши образования,дъщеря ми учи в частно училище,апартамента си е мой. Бачкам за двама да не се нуждаем от нищо,баща ми е много известен човек. Такива,като теб,даже не ги и азбелязвам.

Тема Re: Защо съм такава?нови [re: ariel$$]  
Публикувано21.12.06 14:02

явно, не умея да обичам истински,ебати егоистката съм,направо съм за разтрел. ама...дали не се дължи на разведените ми родители или на нещо друго - незнам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.