Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:42 05.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Рем-енови  
Автор GreenLight (unsatiable)
Публикувано21.09.06 18:30

Чакай да ти разкажа за един пич, сега се сетих за него

Седял си един пич на една опашка. Напред народ и назад нарооод, сума чудо. Пича бил много интелигентен, имал правилно произношение, и хубав глас, та много му се искало да завърже разговор. За късмет баш пред него била супер мацка.
- Здрасти- вика пича
- Здрасти
- Кво правиш?
- Боря се за независимост, бе! Муле! Ти кво мислиш че правя?
Пича знаел, че може да я смели с точни аргументи. Язвителните забелижки били от него измислени- хиперболи, метафори, градация, бе сичко знаел. От тая мацка мокро петно нямало да остане. Ама пусто, като не му идвало нищо наум.... карай, другия път. Обърнал се пича назад. Той си знаел, че е пич та дрънка. Ха! Какво да види- пак маце. Хем и русо. Лелей!
- Ей, аз съм хеви метал- тоя път решил да не се лигави.
- Брей- мацето много се впечатлило и пича се обърнал изцяло към нея. Изгледал я отдолу нагоре.
- Аре да те чепя, а?
- Аре!
- Къде искаш?- напада пича, няма шега
- Аре да е за в къщи.
- Ъъъ - малко се разколебал, ама после му светнало- Хем ще те изпратя и ти ще ми направиш кафе...- кеф
- Готово, бе. Ама кафето ще ти го направи мъж ми. Хем, като си хеви метъл, ще вземе да те направи и рокер. Те там имат един обичай...
Пича решил, че маце дето е над 162 не стува. Няма никакъв смисъл да се занимава с нея. Висока, руса, .........тъпа!!!. Сръгал един симпатяга дето бил наблизо.
- Ей, наш ква е разликата между тая русата и три овце? Две, бе мухахахаха! Яко а?- В тоя момент пича забелязал, че симпатягата е облечен кожени рокерски работи
- Яко! - вика рокера- Я да те видя, бе диване зелено, колко можеш да бегаш пред тая пистарка?
Пича можел да бeга много.
Седнал накрая пича на една пейка и се размислил. Лелей, аз ако можех да им го напиша тва дето го мисля и на тая черната, и на оная русата, и на рокера, и на другите, как щях да им го върнааа. Басимамата как щех да им го върна, начи. Я да зема да си купя компютър и да влезна в интернет. Хем никой няма да ме разбере къв съм и къв ми е комплекса, хем на дармадан ще ги направя сичките. Хич няма нужда да говоря наживо. Наживо хората са смотани и не могат да слушат, както трябва. Не ме разбират.
Ех ако знаеше пича, че просто му мирише устата. Ама пусто диване.

П.П. Сега кво натиснах не знам, ама тва мнение се публикува без да искам. Едно време не можеше човек да си постне мнението, сега пък се поства още преди да си помислил, начи. Прогрес, кво да правиш

Редактирано от GreenLight на 21.09.06 23:44.

Тема Re: Рем-енови [re: GreenLight]  
Автор maggot (Б@си)
Публикувано21.09.06 18:45

Откачих - след пет минути пак ще се закача

Автор Stranniche (хвърчащо)
Публикувано21.09.06 21:53

Автор MoPcKu (известен)
Публикувано21.09.06 22:49

Добре казано!

къде ми е кокЪла

АвторDark (Нерегистриран)
Публикувано22.09.06 09:05

страхотна история

ех какви хора има по таз земя

Автор woman_eur (ливада)
Публикувано22.09.06 11:25

хубаво!

по Ъпдайкски

можеше да включиш и един ендуро-персонаж, дето съчинява горски легенди и има кал по себе си ... навсякъде
малко елфически привкус

а тоя пич, лирическия герой, щом мое да бега пред писта ... мани ... тоя много бега

Тема Re: Рем-енови [re: woman_eur]  
Публикувано22.09.06 12:13

В отговор на:

можеше да включиш и един ендуро-персонаж, дето съчинява горски легенди и има кал по себе си ... навсякъде
малко елфически привкус

Ми нали ти викам - нещо натиснАх то самичко си се публикувА, ебаси, още преди да съм си го прочел(щото аз като пишем не четем. Тва са си две работи и не трябва да се мешат) Иначе квот кажеш тва добавям! После амнайсе пъти го редактитВАх. Е и са че му турим една запетайка - Не можело, времето му било изтекло. Фу!

Редактирано от GreenLight на 22.09.06 12:15.

Тема Re: Рем-е [re: GreenLight]  
Автор EЛБИ (просто аз)
Публикувано22.09.06 12:30

Това ще да е неустоимият външно пич, ама толкова неустоим, че всичко - като се почне от по-по-най-мацките и се стигне до птичите изпраженийца се лепи по него. Сичко може да прави той, не се бъзикай с него. Даже вече е записал час за изсмукване на фекалиите. Ще си премахне и лошия дъх - ще видиш! Или пък този лош дъх никога не се премахва?

Като цяло е скука. Чудя се понякога що му се връзават хората. Така го поливат за да живее.

Прави нещата до колкото е възможно прости. Но не повече.

Тема Re: Рем-енови [re: EЛБИ]  
Публикувано22.09.06 12:44

В отговор на:

Като цяло е скука.

Ааабсолютно! Гепи!

Автор EЛБИ (просто аз)
Публикувано22.09.06 12:49

Гепи и ти!

Захладнява. Което значи, че скоро ще застудее. Което значи, че скоро почва сезона!

Сал да ти напомня

Лошото, че е петък и си зает. Инак можеше да чуем пак блусове в Тукан?

Прави нещата до колкото е възможно прости. Но не повече.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.