Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:42 13.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Тема OFF - отворено писмонови  
Автор coц.paб. (нетитулована)
Публикувано25.07.06 14:29

Представям на Вашето внимание

на работещите в социалната сфера до МТСП, български медии и политически партии.
На тези, които ще решат да се запознаят с текста, благодаря за вниманието

Тема напълно съм съгласеннови [re: coц.paб.]  
Автор пo-тъpпящ ()
Публикувано25.07.06 16:25

...много е off

през 89г. много специални бяха шофьорите от гр. транспорт; 94г. футболистите ни се качиха главата /бяха наградени от столичния общински съвет с пожизнено безплатно пътуване в цялата градска мрежа, а финансовия министър доста сгафи, щото не се допитваше до стоичков за проблемите по текущата сметка/; периодично я. такова /боже, запомнил съм й името даже на тая/ с менторски тон бълва разни бливочи; сетиз-тогиз некоя група миньори или състезатели по подводен риболов опикава некоя градинка в софия в стремежа си да покаже, че некое АД с държавно участие също е фалирало и не може да си изплати заплатите с двугодишна давност /ми чий го дирихте тия две години там, бе/; като бях студент разни дришльовци /обикновено от маргиналните специалности/ вееха знамена, че били "бъдещето на нацията" и се изживяваха с подписките си като аа-а интелектуалци; /кат стана въпрос за интелектуалци се сетих за тончо тукмакчиев, ма те са друга тема - те май по два чифта топки носат!/; миналия месец едни фръцли поискаха 200 кинта месечно за да си отглеждат децата /ми аз па не ща!/. вече ми писна да се замислям дори дали са прави сички тея хора

Тема Re: OFF - отворено писмонови [re: coц.paб.]  
Авторнeтъpпим (Нерегистриран)
Публикувано26.07.06 12:08

Т'ва няк'ва шега ли е? Щот' хич не е смешно!

Бе всички да не са се видиотили?!?

Тема Превъртели сте.нови [re: coц.paб.]  
Автор jamie (старо куче)
Публикувано26.07.06 12:35

Май е по-добре да се научите да работите първо ?
Особено ме забавляваше искането за живи вериги срещу "своеволията" на недоволни граждани. Сигурни ли сте че изпълнявате някакви социални функции изобщо ?

Тема Re: OFF - отворено писмо [re: coц.paб.]  
Авторhopeful (Нерегистриран)
Публикувано26.07.06 13:02

Виж кво ся, по принцип ОДОБРЯВАМ!!! Обаче, не знам кво ще направиш с тия драсканици в нет-а или до разни други инстанции.... ей така всеки си изръсва насъбралите се мръсотии тук и там и НИЕ като някви кошове сме длъжни да преработваме ей тая информация, не че не ни засяга, ама на всеки му идва в повече. И аз ако взема да разправям колко мъка има около мен, всички ви ще просълзя.... всекидневно слушам изповеди на кой не му стигали парите за еди какво си и колко бил болен и гладен и тн. щот ние сме ей такава нация - хленчеща

На всеки му се иска да живее по-добре, ама си мисли - дано да се оправи положението от самосебе си... ако може....
Никой не си мръдва гъзада промени с нещо живота си. и само си говорим ей такива скучни , тъжни работи. Ако се намери няква група ентусиасти да тръгнат да се разправят или да стачкуват - бурно ръкопляскаме , ама се гушим пред телевизора и се ослушваме дали има резултати...
Еееееееее фана ме яд, че не се организирахме да подкрепим майките с количките в София дето се осмелиха да си признаят колко унизително е да си майка в Б-я
Исках всички градове да подемат инициативата и да им натрием носовете на ония лайнари дето трият вносните си костюмчета по разни излъскани кабинети и си слагат тампони в ушите за проблемите на хората.
Защо бе хора, така си траем за всичко?
Как заспиваме така премиренчески всяка вечер и се оставяме другите да ръководят живота ни?
Колкото повече остарявам, все повече се бунтувам срещу малодушието и страха ........... и не мога да заспя!

Тема Re: напълно съм съгласеннови [re: пo-тъpпящ]  
АвторOpaSna TikVa (Нерегистриран)
Публикувано26.07.06 18:45

Това за фръцлите ме изкефи. Където и да кажех нещо е тоя стил по тоя повод едва ли не ме убиваха с камъни въпросните фръцли, дето редовно тестват ония памперси от рекламата дето побират по кило и половина.

Тема Re: OFF - отворено писмонови [re: coц.paб.]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано30.07.06 18:09

Социални?????Всички дето работите в социалните служби сте за разстрел. Ми тръгнали и да недоволстват.

Тема Re: OFF - отворено писмонови [re: xм]  
Авторcoциaлeн (Нерегистриран)
Публикувано01.08.06 21:45

Ти май си ИДИОТ?!Що не се гръмнеш,а изказваш мнение като нямаш такова!!!

Тема Re: OFF - отворено писмонови [re: coциaлeн]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано02.08.06 14:18

Точно ТОВА имах предвид драги!

Тема И кво постигнаха...нови [re: hopeful]  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано02.08.06 16:23

бременните с протеста си?
Най-горните етажи на властта дори не си го преместиха в другия крачол.

Грижата за бременните в цял свят е задължение на мъжете им. Без това да зависи от факта дали са ги оплодили те или някой друг.

Откъде накъде държавата трябва да се грижи за бременните?
Да не би Министерски съвет или Народното събрание да са ги забременили?!
Или, не дай си боже, министърката на социалното безгрижие?! Ужас!

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.