Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:21 16.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Каракуда се запъна в интимния отвор на пловдивчанкнови  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано04.07.06 23:12

Дълга 22 сантиметра каракуда е била извадена от влагалището на 23-годишна пловдивчанка, потвърдиха вчера пред Дарик радио медици от Многопрофилната болница за активно лечение в Пловдив. Пожелалите да запазят анонимност лекари разкриха, че младата дама е била на риболов с приятели край язовир "Пясъчник". Пострадалата не дала обяснение за начина, по който рибата е попаднала в половите є органи. И без тези подробности обаче станало ясно, че дамата е направила гаф, след като е насочила каракудата с главата напред. При това положение рибата се хлъзнала лесно във влагалището. Проблемът обаче възникнал, след като е трябвало да бъде извършена обратната операция. При изваждането острият шип върху гръбната перка на рибата, както и нейните подредени като керемиди на покрив люспи се законтрили в стените на влагалището. Именно поради тази причина на дамата не є оставало нищо друго, освен да потърси помощта на хирурга.

Боже, какво ли още ми предстои да видя в този живот, пък не съм много стар да му се невиди. Не смея и да си представя какви изродщини още ще се пръкнат на тоя свят по време на моето гостуване на тази Земя. Чудя се дали в природата на човека се крият тия аномалии или последния претърпява някаква трансформация в момента. Или може би се отприщват непознати за нас светове, които са били дълбоко заровени в сложната ни психика? Във всеки случай едно е ясно - човекът не е това, което беше. Или може би винаги е бил точно това, но скрит под маската на времето, в което е живял. А както знаем, днешното време доста предразполага към лудост...и тя се увеличава експоненциално. Този свят от началото на своето съществуване си върви към анархия - една спирала, която върви надолу и надолу като че ли до безкрайност, но все накрая попада в една черна дупка и от нея ново начало и пак надолу, надолу...
Но все пак важно е да откриваме положителните моменти в него. Който е успял да си затвори очите за ужасите на този свят, щастливо е живял. Наистина според източната философия колкото повече знания трупаш, толкова повече и печал. Но това не означава да си затваряме очите съвсем. Имам впредвид решимите проблеми да се опитваме да ги решаваме, а от нерешимите да се опитваме да се абстрахираме. А нерешими винаги ще има, иначе щеше да има и идеален свят.

Е, па нема ли други неща за вкарване...

къде ми е кокЪла

Тема Re: Каракуда се запъна в интимния отвор на пловдивнови [re: MoPcKu]  
АвторШapaн (Нерегистриран)
Публикувано05.07.06 00:20

А шараните продължават да четат из форумите..

Тема Re: Каракуда се запъна в интимния отвор на пловдивнови [re: Шapaн]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано05.07.06 07:50

Всеки с късмета си...

къде ми е кокЪла

Тема Re: Каракуда се запъна в интимния отвор на пловдивчанкнови [re: MoPcKu]  
АвторHeпoзнaтa - дpyraтa (Нерегистриран)
Публикувано06.07.06 12:01

Доколкото си спомням, това е стара китайска техника за доставяне на усоволствие на жената - пуска се златна рибка във влагалището..Да се мята там известно време и след това би трябвало жива да се извади. Държа да подчертая, че това го знам единствено от литературни източници

Тема Re: Каракуда се запъна в интимния отвор на пловдивнови [re: Heпoзнaтa - дpyraтa]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано06.07.06 13:23

Няма начин...

къде ми е кокЪла

Автор Haчko (страхлив корем)
Публикувано06.07.06 13:55

Какво няма начин - да се извади жива рибката или момата да знае за таз техника само от литературни източници?

Има начин отново да бъдем добри.

Тема Re: Каракуда се запъна в интимния отвор на пловдивнови [re: Haчko]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано06.07.06 16:08

За литературните източници говоря, все така казват...

къде ми е кокЪла

АвторHeпoзнaтa-дpyraтa (Нерегистриран)
Публикувано11.07.06 10:09

Ами естествено, че от литературни източници, четете по-горе какво правят българите - каракуди пъхат

Тема Re: Каракуда се запъна в интимния отвор на пловдивнови [re: Heпoзнaтa-дpyraтa]  
Автор MoPcKu (известен)
Публикувано11.07.06 10:24

Хахах бягаш от отговорност, разбрах!

къде ми е кокЪла

Автор holi_day (fire-fly)
Публикувано11.07.06 10:52

Спокойно!
Каракудата има поне 9 живота. Тя е шампионът по оцеляване в нашите води...

+ това
"Завита в мокър вестник, каракудата остава жива до два дни. Мнозина въдичари дори си купуват прясна мъртва дунавска ситна таранка от магазина, слагат я във вода и така поне 25 на сто от рибите се съживяват, за да бъдат използвани за стръв при риболов на щука. "

Бе това вестниците ооопс каракудите са голяма работа!

Редактирано от holi_day на 11.07.06 10:57.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.