|
Тема
|
Пак съм влюбен!
|
|
Автор |
3eлeния 2 (пич) |
Публикувано | 05.04.06 07:37 |
|
Писна ми вече!
Някой знае ли как се лекува това състояние.
| |
Тема
|
Re: Пак съм влюбен!
[re: 3eлeния 2]
|
|
Автор | primrose (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.06 08:48 |
|
Признавам си и аз съм на твоето дередже, обаче лек няма и няма  
| |
|
не се оплаквай де
то си е хубаво 
| |
|
w sebe si li?
| |
|
Това е в следствие на химия в мозъка ти. За съжаление все още няма хапче, което да изпиеш, за да промениш реакцията. Измислено е с цел продължаване на вида. Единственото лечение е - това, което искаш, да ти се даде.
| |
Тема
|
[re: 3eлeния 2]
|
|
Автор | Cтoянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.06 11:42 |
|
"Единстветият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш" беше казал един умен човек, не мога да си спомня кой , а пък друг споделя, че "Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере"
| |
|
Оскар Уайлд се казва. След това за изкушението де, същият казва, че ако не се отдадеш на желанието, то продължава стои в съзнанието ти и го отравя.
| |
|
всяка пролет е така. като те заблъскат хормоните и няма оправия. изходът е в дългата и стабилната връзка, която те отрезвява като залитнеш насам-натам и при която сам бързаш да се върнеш. щото ако я няма става като при едно мое старо студентско гадже, дето майка му го питала "не си ли търсиш сериозна приятелка", а той и отговарял "търся, майче, всяка година оглеждам първокурснички"  
| |
Тема
|
[re: endrofini]
|
|
Автор | иrлиka фл (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.06 12:36 |
|
Днес се посветих на Оскар Уайлд - то не бе"Щастливия принц", "Забележителната ракета", "Звездното дете" най-вече
| |
|
Свали си розовите очила и се огледай пак....
"Човек най-напред се влюбва в идеала си"
| |
|
|
|
|