|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
има ли нормални жени в България?
|
|
| Автор | миa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.01.06 11:00 |
|
|
Отварям едно сито ЕВА.бг и се натъквам на много информация, бих казала, доста повърхностна...но какво ми прави впе4атление: пълно е с "интервЮта със звездни ли4ности" от женски пол, които не казват ниЩо друго освен в кой град на света Ще ходят, каква рокля на Гу44и Ще си купуват, какво обзавеждане Ще си поръ4ват...но са БИЗНЕС ДАМИ...например госпожата на Богдан мебел
и се питам аз: вси4ки жени ли в БГ живеят така и по тези стандарти?Какви са заплатите им, как се обли4ат??Как обли4ат децата си??
Представата за стандарт в БГ е толкова изкуствено надута и много ме дразни.
Но като се движиШ по улиците на София, представата за нормален живот е много по разли4на, както и тази на една нормална жена.
| |
|
Тема
|
Точно
[re: миa]
|
|
| Автор |
latrevw (moro mou) |
| Публикувано | 26.01.06 11:20 |
|
|
тази дама от Богдам мебел ме вбеси, аз това списание си го купувам редовно, защото има и много полезни неща, но напоследък се бях замислила дали да не им пусна едно възмутително писмо точно по повод на жените, които представят. За мен те въобще не са това, за което ни ги представят, т.е. съвършените майки и бизнес дами. Една жена с 3 гледачки и няколко домашни помощници не може да е пълноценна майка, а жена, която отлага бизнес срещи, за да отиде на еди-какъв-си специален масаж, просто не е успяла бизнес дама. Зад нея стои мъж с пари, който й осигурява занимания.
| |
|
Тема
|
Re: Точно
[re: latrevw]
|
|
| Автор | мия (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.01.06 12:44 |
|
|
абе може и бизнес дама да е, но без да се хваля, аз живея навън, но такова разто4ителство рядко можеШ да видиШ и сред западните жени.
и понеже знам как се изкарват пари с 4естен труд, просто не мога да се на4удя как поставят на пиедестал подобни "трудеЩи се жени".
И аз Ще им напиШа на дамите от Ева едно спретнато писъмце, но само като им гледам профилите и снимките по жартиери и розови 4ехли4ки, едва ли Ще ме разберат...
| |
|
Тема
|
Бе сигурен съм, че някой ще ме възприеме
|
|
| Автор |
Remmivs (Hellion) |
| Публикувано | 26.01.06 13:01 |
|
|
сериозно, но пак ще питам:
А то въобще има ли нормални жени?
PS
Не съм чел, а и не смятам да чета въпросното списание. Но както изглежда това там не са жени, а само женски индивиди. Играчки някакви. Барбита. Красиви и умни като тях. Е, и за такива икукли има пазар.
| |
|
Тема
|
Re: Бе сигурен съм, че някой ще ме възприеме
[re: Remmivs]
|
|
| Автор |
Чepнokoca () |
| Публикувано | 26.01.06 16:19 |
|
|
!
А какво ще рече нормални жени?
Така де... за да знам как да те възприема... 
| |
|
|
|
като нас - мъжете. В смисъл да не ни идват някои неща като удар с парен чук макар, че познаваме жената от десетилетия. Играех си на думи. Не искам да сте като нас. Напротив, с риск отново да бъда обвинен в какво ли не, ще поентя - мъжете и жените не са и не трябва да бъдат еднакви. Феминизмът и еманципацията са гадост и отрова. Обичам жените, които са жени. Не на унисекса! Да живеят серенадите и техните прекрасни и различни вдъхновотелки!
Благодаря за вниманието!
| |
|
Тема
|
Re: много е просто:
|
|
| Автор |
AюмиAши (ронин) |
| Публикувано | 26.01.06 17:50 |
|
|
Мъжете на въпросните жени плащат съответните суми на съответните издания и се започва...Хем хубави, хем умни, че и бизнес въртят и са най-добрите майки. А, и много богати, с изтънчен вкус.
Ти ако искаш, и теб ще те представят в каквато кажеш светлина. Че и добър литератор можеш да си наемеш...
Въобще - всичко това си е чист фарс. Пък по въпроса защо все пак го правят, имам предположение: комплексарщина и селяния - 2 във 1, нещо такова.
изненадан от снега,
за миг ми се стори,
че разпознах някой в очите на кучето.
| |
|
Тема
|
Re: Нормални ще рече
[re: Remmivs]
|
|
| Автор | katakoomba (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.01.06 18:03 |
|
|
като почнат да се слагат хора под черта и става мътна, даже кървава. история. ще рече човек, че феминизмът, еманципацията и унито са лишени от романтика? )) и пак опираме до - кой на кого пречи. относно дамите, манифестиращи из сходни на ЕВА, кой казва, че това Е съвременната бълgirlка изобщо и въобще. частно, розово до нюанс на перла парче от пъзела. нека сме широки в тясното. ;-)
| |
|
Тема
|
[re: AюмиAши]
|
|
| Автор | мия (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.01.06 18:07 |
|
|
знаеШ ли на какво ме е яд най много??4е ей такива патки (уж завърШила финансии...)успяват в БГ. Аман от успели мутреси.
Никой не го интересува как едно обикновено моми4е се блъска за да успее и да се наложи.
То и аз май открих Америка с това си изказване, ама ме е яд и това си е.
| |
|
Тема
|
[re: AюмиAши]
|
|
| Автор |
4avdar4e (добро другарче) |
| Публикувано | 26.01.06 18:09 |
|
|
Хе-хе, пък аз по тоя повод се присетих за едно изявления на Любка Качакова от тия дни, понастоящем зам. министър на не-знам-си-кво-си. Та тя, милата, се оплаква, че толкова била заета с работа, че нямала време да си оправи ноктите. Гаче ли била водопроводчик . Комплексарщина и селяния - две в едно
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|