Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:44 16.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Тема До един приятелнови  
Автор Dolor (непознат)
Публикувано30.12.05 10:04

Нека се повторят многократно всички красиви мигове в живота ти и да се сбъдне това, което “толкова по-силно” искаш!
Тогава, в часът на общото нулиране, спомни си една песен на Графа и бъди сигурен, че аз съм до теб, повече от всеки друг.
Сега, предполагам трябва да кажа “Лека нощ”

Тема Re: До един приятел [re: Dolor]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано30.12.05 10:54

"Крадена любов" ли е песента? Аз пък ви пожелам следващата Нова Година да отброявате последните минути заедно!

Тема Re: До един приятелнови [re: Dolor]  
Автор 3eлeния (пич)
Публикувано30.12.05 14:38

Никоя нощ не е лека без теб!

Автор 3eлeния (пич)
Публикувано07.01.06 21:40

Тема Защо ненови [re: Dolor]  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано16.01.06 15:13

започнете да пишете повече в своите постинги със Зеления?
Тамън ще се оформи анонимен епистоларен роман.

И ще го следим със затаен дъх.

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!

Автор ~bikini~ (островче)
Публикувано17.01.06 12:51

добре, макар че не е редно да си пъха човек носа в чуждите интимности, но все пак защо в десет и половина сутринта, ти си лягаш да спиш?
това да не е някаква емигрантска драма, дето ви делят океаните, но сърцата ви никога не се разделят, прегърнати в етера някъде по средата на полушарията... ох, навлажниха ми се... очите, не бикините

Тема Re: До един приятелнови [re: ~bikini~]  
Автор 3eлeния (пич)
Публикувано17.01.06 19:50

С риск да те разочаровам, ще споделя с теб, че не ни делят океани и морета. И двамата сме в България. И Тя не си ляга да спи, а просто ми пожелава лека нощ. Което е напълно приемливо, като се вземе предвид факта, че предната вечер бях на банкет, който завърши на другия ден. Нещо от рода на "Септември ще стане Май", "Последните ще станат първи", "Зеления ще стане ливав (от пиене) и т.н.
Надявам се, че любопитството Ти бе задоволено напълно.
Рекламации само на касата.
Закупена стока не се връща.
Знам и други, ама сега ме мързи да пиша.

Тема Re: До един приятелнови [re: 3eлeния]  
Автор ~bikini~ (островче)
Публикувано17.01.06 22:11

значи си я водил на банкет и после вместо да я гушкаш, сте се разделили и тя ти пожелава лека нощ онлай. ясно.
само това Dolor много шекер поело, много много лавандулов одеколон и колосани дантели. затова си помислих, че може да има по-екзотична жилка.
а то тукънкънък се разигравала историята.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.