Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:15 06.05.26 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема По молба на воайорите....нови  
Автор esti ()
Публикувано21.12.05 11:29

Отново с уточнението - всичко се случи след намесата на божията ръка или тази на дявола......преценете сами.

Такаааааа:
Преди няколко години работех на едно отдалечено от града място, до което се стигаше със служебен транспорт.Една сутрин, като всяка друга сутрин, се натоварихме на автобусите и се запътихме да си изкарваме прехраната.
Мястото на което ни изсипваше служебното возилото, беше на сравнително голямо разтояние от офисите ни.Тук е важно да спомена, че във въпросната сутрин се бях барнала с не особено дълга пола или да си го кажа направо, полата ми беше къса, краката голи(без чорапогащник) и с преливащо чувство на неудобство се налага да споделя и с какво бельо бях - ефирни бикини чиято дантелена материя беше съединена отстрани с едни още по-леки и ефирни силиконови лентички. Общо взето нищо особено или неподходящо за горещия летен ден.
И така с бодра стъпка всички колеги в шеги и закачки тръгнахме към работните си места.Уж всичко ми беше наред, а по едно време започнах да се чувствам странно открита и достъпна. Само едно лекичко гъделичкане ме накара да погледна метър и половина надолу, където бяха краката ми. Гъделичкането идваше от нещо, което се подаваше изпод полата ми и с ужас установих, че това е силиконовата лентичка, която съединяваше двете половини на бикините ми.Беше се скъсало, а въпросните гащи свободно падайки надолу, правеха съществуването си напълно символично и ненужно.
С неимоверни усилия, бъркайки под горното коланче на полата успях да скъсам и другата лентичка, за да измъкна ненужното вече парченце дантелка.С бързи, ловки и почти факирски движения успях да набутам гащите в чантата си, като бях доволна, че цялото това упражнение остана незабелязано от колегите ми.
Вече си имах малка тайна.
И така гола, нахална и млада стигнах до офиса си. Същата сутрин трябваше спешно да довършим една работа с двама колеги(мъже) и се бяхме разбрали да се съберем в моята стая. Когато вече бяхме до врата единия колега ми каза:
- Дай ключовете, а ти иди до служебното барче да вземеш кафета, щото имам да дописвам (нещо си) и да не губим време - докато донесеш кафетата аз ще съм готов.
Аз, както се досещате неохотно се съгласих, но извадих ключовете от чантата си и с бързо и делово движение му подадох връзката ключове........на които висяха закачени моите дантелени гащи.
В този момент не бях в състояние да преценя на кой точно ченето му висеше повече - на колегата, на когото подадох бельото си, на другия колега, който стана свидетел на това интимно преживяване между мен и първия колега или на самата мен....
Единственото, което исках тогава е да стане някакъв природен катаклизъм, земята да се отвори, а аз да се навра в най-дълбоката дупка.
Не ме питайте, как се напъвах да измисля някакво обяснение на случката, за да спестя думите "абе това са гащите дето преди малко ми паднаха по пътя".....
Сега вече ми е смешно, но тогава наистина се чувствах ужааааасно засрамена и.....разголена.

А сега ако сте имали търпението да прочетете всичко това, ще ви бъда благодарна да споделите имате ли и вие такива конфузни случки, че да погледам и аз малко сеир.

Тема Re: По молба на воайорите....нови [re: esti]  
Автор 4avdar4e (добро другарче)
Публикувано21.12.05 11:33

Йес!!!! Благодаря, че ме разсмя така искрено и лично

Тема Re: По молба на воайорите.... [re: esti]  
Автор latrevw (moro mou)
Публикувано21.12.05 11:34

мисля, че и двамата ти колеги са имали един прекрасен ден

Тема 10х!нови [re: esti]  
Автор Remmivs (Hellion)
Публикувано21.12.05 11:42

Страхотна случка! Много ме разсмя! Спомних си за Пенчо и ските...

Аз, засега не съм имал такива преживявания (за съжаление или не). А и наистина за пореден път се убеждавам, че някои мъже, като колегите ти например, са галеници на съдбата.

2

Geek by Nature, Linux by Choice!

Тема Re: По молба на воайорите....нови [re: 4avdar4e]  
Автор esti ()
Публикувано21.12.05 11:44

Смей се ти, смей се!
А питаш ли ме, че след този ден вече нищо не беше същото между мен и тези колеги. Всеки път, когато ми казваха "Добър ден", аз чувах "Днес сложи ли си гащи, я да видим?"

Тема Не си саманови [re: esti]  
Автор Virgo (Тайпан)
Публикувано21.12.05 11:54

Преди години, когато имаше една мода с тесни панталони до коляното се бях барнала и аз така. Същия ден трябваше да отида по работа при генералния директор. По това време имаше някаква оперативка и тъй като моята работа не търпеше отлагане направо влязох за един бърз подпис. Уж тихичко и на пръсти влязах, обаче като излязох сякаш всички гледаха мен......

Забързана тръгвам към моето бюро да си взема чантата и да изляза, когато един от охраната дискретно ме потупа и ми каза:
- Извинявай, ама панталона ти е цепнат отзад.........

Тема Re: 10х!нови [re: Remmivs]  
Автор esti ()
Публикувано21.12.05 11:55

Нямал си?!
Лелеее...аз ако се отприщя да разказвам....

Набързо:
Пак в същия дух е случката(абе все на мен ли такива се случват) и пак в същата фирма.
Отивам на работа с нова рокля(този път дълга), която до момента не бях обличала.
Излизайки навън, на светло се оказва, че материята е абсолютно прозрачна, нещо което не се забелязваше вкъщи пред огледалото.

Вървя по коридора и ме среща чистачката:
- Въх, ми тя п...... ти вънка, ма кака!
Точно в този момент шефа се оказа до нас със зле прикрита червенина от невъзможността да даде друга посока на погледа си, опулен непрофесионално към роклята ми.

Аз, затова вече по-често нося панталони. Само се чудя, докога панталона ще ми дава чувство на сигурност и спокойствие - може би до момента в който започнат да ми падат сутиените.

Тема Re: По молба на воайорите....нови [re: esti]  
Автор Free Soul (светла)
Публикувано21.12.05 11:56

Е, предполагам, че не си тръгнала с кюлоти, чиито крачоли да се подават изпод полата ти, за да избегнеш евентуални въпроси...

Не ми се е случвало нещо толкова конфузно.

Твоята история ме развесели, thanx!

Enjoy Life!

Тема Re: Не си саманови [re: Virgo]  
Автор esti ()
Публикувано21.12.05 12:03

Хе-хе....
Случка със сцепване имам от един влак.
Та пак с къса дънкена пола съм и се опитвам да се кача на високото стъпало на влака без да се налага да си набирам нагоре полата. Понеже доста се забавих с опитите да се кача, зад мен се събра опашка и се наложи да побързам, правейки смелата крачка, която доведе до слуха ми сцепващия звук.
Излишно е вече да уточнявам, че полата се разцепи отзад направо до горното коланче и всички за пореден път ми видяха задника.

Абе аз защо ли въобще пръскам пари за дрехи.....

Тема Бре!нови [re: esti]  
Автор latrevw (moro mou)
Публикувано21.12.05 12:04

Каква е тази материя, дето не си я забелязала, че е прозрачна, купия по тъмно и я облече по-тъмно ли?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.