Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:38 14.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Аре да го направим!!!нови  
Автор 3eлeния (пич)
Публикувано06.12.05 18:15

Гледах новините сега, даваха някакво 4 годишно дете болно от някаква рядка форма на левкимия. Тъжно беше. пратих еди СМС на 1117, дано му помогне. Аре да спретнем една инициатива тук. Да съберем примерно по 10 кинта. Ей такива....клубарски кинти. Примерно някой може да открие сметка и ще ги пращаме на нея. Да видим колко ще съберем до Нова Година. С 10 лева почти нищо не можеш да си купиш, а и нали ще дават 13-та заплата май. Все си мисля, че ще съберем нещо и ние. Аз лично предлагам Аве да се заеме с организацията, щото като гледам му имат доверие в клуба.
Темата е сериозна и моля тъпите коментари да си ги спестим поне тук.

Тема Re: Аре да го направим!!!нови [re: 3eлeния]  
Автор 3eлeния (пич)
Публикувано06.12.05 18:18

Даже предлагам тази инициатива (баси и сложната дума успях да напиша), да я пуснем и из другите клубове. Дано и оттам да се включат.

Автор Гинec (Ж)
Публикувано06.12.05 19:59

Открий сметката. Теб ще търсим, ако гепиш парата.

Сега сериозно: Аз съм ЗА

Ама рядко влизам в този клуб. Извести ме, ако не те затруднява.

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Гинec на 06.12.05 20:00.</EM></FONT></P>

Редактирано от Гинec на 06.12.05 20:01.

Автор Aяpa (ezeroto)
Публикувано07.12.05 09:05

Лошо няма. Казвате сметка и го правим, макар да не обичам афиширането на благотворитлността. Но предпочитам да знам, че парите отиват направо при нуждаещите се, а не да правя реклама и да храня някой мобилен оператор... аман от тези смс-и...

На краю края земли...

Тема Може и ти данови [re: 3eлeния]  
Автор EЛБИ (просто аз)
Публикувано07.12.05 10:03

събираш парите! Чудесно Зелений... Може и АВе, но лично аз нямам нищо против и ти да събираш парите. Гласувам за теб. Което хич не значи, че ще ти прощавам за други неща (което си е друга тема и спирам с нея до тук).

Да го направим. Аз участвам. Доверявам ти се.

Прави нещата до колкото е възможно прости. Но не повече.

Тема Re: Може и ти данови [re: EЛБИ]  
Автор Set (cat /dev/null >)
Публикувано07.12.05 10:12

И аз.

Memento mori.

Тема Re: Може и ти данови [re: Set]  
Автор kent (елф)
Публикувано07.12.05 10:15

Също

Тема Участвам.нови [re: 3eлeния]  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано07.12.05 10:26

Ти събирай парите, Зелен. Твоя е инициативата.

Отвори сметка в някоя банка, която е близо до офиса ти и пиши тук номера на сметката и банковия код.

Лек ден!

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!

Тема Re: Участвам.нови [re: ABe]  
Автор EЛБИ (просто аз)
Публикувано07.12.05 10:31

аре сега - банки, сметки, преводи - къв е проблемът да се дадат на ръка. Сякаш живеем не в един град, а в 15 държави на 3 континента.

Ако Зеленият (случайно) не иска да ни вижда, ще измислим начин . Ала за каузата, не ми се вярва да се префъркуцва. Хубава инициатива, нека е просто и човешко и изпълнението.

Прави нещата до колкото е възможно прости. Но не повече.

Тема Вътре съмнови [re: kent]  
Автор Remmivs (Hellion)
Публикувано07.12.05 10:35

Geek by Nature, Linux by Choice!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.