|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
От скоро и аз съм за този клуб...а вие?
|
|
| Автор | bla_bla (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.03.05 11:01 |
|
|
Скоро станах на 30, това доста ме разклати...Сякаш има някакво значение на колко си, важното е на колко се чувстваш, от 30 до 40 е най- хубавата възраст и бла бла, все мили думи на приятели, но истината е че за пръв път осъзнах че вече не съм първа младост и трябва да си дам равносметка за постигнатото в живота си. А то никак не е много, освен че завърших университет и се омъжих, nothing else! Не намирам подходяща работа, още не съм събрала кураж за дете, приятелите ми се пръснаха по света и у нас...Досега винаги съм смятала, че всичко е пред мен и има времедостатъчно, но изведнъж започнах да се питам какво съм пропуснала и колко са постигнали моите връстници, има ли време да наваксам изгубеното. Постоянно имам усещането, че си губя времето, а не знам от къде да стартирам Абе като цяло се чувствам зле..дали всички изпитват такива терзания като прехвърлят 30те 
| |
|
|
|
Аз усетих разликата като прехвърлих 33...
До тогава мислех, че имам само един орган. После разбрах, че са повече щото почнаха да ме болят... .
Като си се забавила толкова със старта си /според тебе...макар, че никога не е късно да станеш за резил както вика народа /, поне поживя ли си?
Щото аз стартирах нейде към 21 и сега си мисля примерно, че не съм си поживял и поиграл достатъчно...
Я ЯК, изстребитель. Мотор мой звенит. Небо моя обитель..
| |
|
Тема
|
Re: Не...
[re: MЪЖжжж]
|
|
| Автор | bla_bla (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.03.05 12:03 |
|
|
Зависи какво имаш впредвид под поживя ли си Обиколих няколко страни, събрах доста впечатления...Върнах се, за да си подредя живота, защото в чужбина българите трябва да са готови на много компромиси, за да просъществуват, а аз не съм била и слава богу можех да си позволя лукса да се върна и да се омъжа по любов..Но тази независимост сякаш не е на мода сред работодателите у нас, които в повечето случаи очакват някое нещастно момиче от село, което е готово за 200 лева да му работи като роб и може би и една .. да му завърти след работно време. Проблемът е, че не съм на зор, но това не означава че нямам желанието да се реализирам професионално и да бъда полезна със знанията си. Може би трябва да се замисля за спобствен бизнес, но нямам идеи..Абе какзвам ти, май съм във фас почивка в някоя уютна задънена улица 
| |
|
Тема
|
Поживя ли си...
[re: bla_bla]
|
|
| Автор |
MЪЖжжж (съвсемобикновен) |
| Публикувано | 26.03.05 12:56 |
|
|
А ми може би точно това....
Щото за мен човек си е поживял, като се обърне назад да има кво да си спомня...щото работата не се помни...
А за работата...точно сега е момента да се почне някакъв частен бизнес. Възможностите са много, пазара е полу свободен, ниши дал господ...само кадри трудно се намират.
| |
|
Тема
|
Re: Поживя ли си...
[re: MЪЖжжж]
|
|
| Автор |
anuck (непознат) |
| Публикувано | 26.03.05 13:13 |
|
|
В такъв случай приемам идеи /имай впредвид че не живея в София/
p.s. bla_blaРедактирано от anuck на 26.03.05 13:36.
| |
|
Тема
|
А къде?
[re: anuck]
|
|
| Автор |
MЪЖжжж (съвсемобикновен) |
| Публикувано | 26.03.05 13:38 |
|
|
Поради незнание на региона в който си ти давам първата идея, за която не трябват някви първоначални инвестиции освен добри комуникации.
Предполагам чуваш за големия интерес на пенсионирани европейци към ефтинджан къщетата и местата по изоставените селища. Направи си контакти по брокерските къщи /или си отвори своя-но ще трябва малко подготовка за законите, процедурите и т.н.../ и тръгвай да търсиш местата. Трябва да си оборудвана с цифров апарат /3М пиксела ще ти свършат работа/ и компютър свързан с нета...добре е и да имаш кола, но става и с рейсовете. Ако не можеш да снимаш...вземи няколко урока...и направи количество снимки за да се ориентираш какво точно попада в обектива, под какъв ъгъл и с каква осветеност....и т.н. Поне консумативите за този вид снимки струват 0,00 Лева..
Снимай. И заедно с къщята снимай околностите...После-на дедовците и бабите англичани...и наблягай на прелестите и евтинията.../ако не можеш да си сглобиш представителна реч, прочети статиите в индипендънт например и копирай...-тъкмо ще са написани с техния манталитет.../. Естествено има 2 вида печалба..единя е от разходките, които ще им организираш на бастуните да оглеждат, а другия от комисьонните при продажбите.
Примерно...
А ако се замислиш за още колко видове услуги има пропуски в обслужването....ще ти падне шапката...
| |
|
|
|
Миналата седмица направих 32. Според твоите критерии направо съм извън класацията - нямам деца, развод на етап трето дело, трима, дето ме преследват да станат съпруг номер 2 (къде бяха по-рано?!), още един куп ухажори. Веселба! На този фон аз се чивствам страшно жизнена, енергична и животът ми е интересен да го живея. Горе главата! Това е страхотна възраст.
| |
|
|
|
Значи има и по- зле от мен? Караш ме да се чувствам по- добре шегичка, но наистина успя да ме развеселиш
P.S. Варна
| |
|
Тема
|
Re: А къде?
[re: anuck]
|
|
| Автор |
БoEB () |
| Публикувано | 26.03.05 15:12 |
|
|
До 30, трябва да поумнееш, а до 40 да забогатееш! - казва народната мъдрост.
Действай!
Не можеш да избягаш...от себе си!
| |
|
Тема
|
Re: А къде?
[re: БoEB]
|
|
| Автор |
anuck (непознат) |
| Публикувано | 26.03.05 15:34 |
|
|
Значи да запретвам ръкави и да се захващам със забогатяването А ако получа някое малко наследство брои ли се? 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|