Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:29 05.05.26 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Счупен кракнови  
Автор Green light (braggadocio)
Публикувано10.01.05 09:44

Терминатора е със счупен крак. Много ми е криво. Вчера, последният ден, на последното спускане, на най- равното място моят човек се изхитри да си счупи крака. Той стана толкова печен, че дори не го гледах когато е паднал. Видях го да се превърта на снега и после наду гайдата. Чак тогава разбрах, че се е ударил по- лошо. Обаче чак пък счупен... До последно мислех, че е натъртен и си правехме сметки за ски на Алеко. Обаче в Пирогов ми избиха тия мисли от главата. 20 дни на легло и още месец и половина с гипс. Знам, че ще мине, обаче се чувствам много кофти

За Банско:
Вълшебно е това Банско. Чудно местенце. Катино мезе, капама, сачета, шашлици, плюсках тройно на досегашното, новогодишно плюскане. Хич не съм оставал със закуската в хотела. Намерихме си механа, където липсва стандартният цигански оркестър (лоша тенденция в механите) ами пеят оригинални бански, мъжки хорове дето ти пълнят душата и изпразват чашата. Хората също ме кефят. И друг път съм го казвал - балканджиите са от друг калъп хора. Пистите, Вихрен и Казаните, Тодорка... красота. Като гледам планината от лифта все си мисля, че човек много се наценява ако мисли че може да навреди лесно на красотата на природата.

Та такива са ми мислите, понеделнишки. Смесени.

Тема Re: Счупен кракнови [re: Green light]  
Автор copadevino (весела)
Публикувано10.01.05 10:21

Леле, Грийн, съжалявам, че така сте си развалили хубавото прекарване. Ама не се коси - ще се оправи детето и пак ще лети по пистите.
Аз понеже съм пишман скиор, та дъщеря ми като кара все се притеснявам и разправям много да внимава.
Я кажи ми ти за Банско - вярно ли е, че ходили много борчета?

Тема Здрасти, Грин!нови [re: Green light]  
Автор БoEB ()
Публикувано10.01.05 10:47

Радвам се за теб и семействототи. Не се упрекваи, каквото има да става, ще стане и без наша намеса. Ще си позваля да те посъветвам - намерй начин да снабдиш малкия със сирене, повъзможност прясно/домашно, помага за по-бързо калциране, сиренето да присъства на всяко хранене. Пожелавам му скорошно и напълно възстановяване.

Много си прав за планината и хората, то и народа го е казал добре: "балкана ражда хора - а полето тикви"

Не можеш да избягаш...от себе си!

Тема :(нови [re: Green light]  
Автор Remmius (Hellion)
Публикувано10.01.05 10:50

Вземи му разни интересни книжки и филми. Или се видим да ти дам малко от нашите (не че ти си нямаш, но нашите са различни).

Няма страшно при децата счупването минава лесно. Аз съм бил два пъти в гипс даже без счупване (навехнат глезен) и е кофти много. Надявам се че сте му сложили от лекия "гипс" дето можеш да се къпеш с него.

Банско.... Ех....

Libertas inaestimabilis res est.

Тема Re: Счупен кракнови [re: copadevino]  
Публикувано10.01.05 10:53

Сигурно е вярно, Копа. Няма начин да не е, защото тоя сорт хора се изтърсвят на всички по- известни курорти. Обаче аз не съм срещнал и един кофти тип в оня край. Всички се преобразяват край планината. Или просто на мене всички ми харесват. Всеки ден ставаше лаф с различни хора на лифта. А последния, една шумна компания (още къркани от снощи) забавляваше Терминатора с куп маймунджулъци по време на целият път с кабинката. Той се скъса от смях. Може и да са били мутри. На мен тогава ми се струваха просто готини

Тема Re: Здрасти, Грин!нови [re: БoEB]  
Публикувано10.01.05 10:56

Мерси, Боев!
Непременно ще намеря сирене. И макар, че е невъзможно да не се упреквам, ще се опитвам да премам нещата философски. Ти ми помагаш

Тема Мерси, брато!нови [re: Remmius]  
Публикувано10.01.05 11:00

Знам, че мога да разчитам на теб. И ще идвам за филми. Дано да мине лесно. Не е лек гипса. Предполагам, че ще го сменят след време, но сега 5-6 дена ще чакаме първо да се появи, а после да спада отток и героя ще е на легло. После, предполагам ще почне да показва каратиски стойки с брониран крак

Тема към Боевнови [re: БoEB]  
Автор DarkCat ()
Публикувано10.01.05 11:17

"балкана ражда хора - а полето тикви"

това ще го качна в офиса за да създам депресия на "тиквите"

Тема Re: Счупен кракнови [re: Green light]  
Автор DarkCat ()
Публикувано10.01.05 11:18

здрасти

сорри за малкия.

но ще му мине толкова бързо, че ще се чудиш от какво са направени децата като гледам как им минават тия неща ми се струва, че ние възрастните нещо се повреждаме като пораснем.....

скорошно оздравяване за малкия

Тема Кофти:(нови [re: Green light]  
Автор Kaлopинa (птицечовка)
Публикувано10.01.05 11:24

Некой много ти е завидел!

Ще се оправи детето, но ще има тичане и разправии месец-два поне. Добре (доколкото може да се употреби тази думичка в сучая), че е станало през последния ден. Защото ние имахме по-тежък случай на почивка в Рибарица. Още на втория ден станах страничен наблюдател, как малката ми дъщеря се търкаляше буквално през глава по един баир. Само я наблюдавах от 10-тина метра и усещах, че мозъка ми замръзва. Резултата - счупена дясна ръка. Това и беше второто счушване на същата ръчичка. После в 7-ми клас пак я счупи за 3-ти път. Тогава се чудех да се смея ли, да плача ли или да ги нашляпам и двете с приятелката и, с която се бяха сритали

Абе, деца... добре че ги има

П.П. За Катиното мезе разбрах, но не каза нищо за Банския старец

Редактирано от Kaлopинa на 10.01.05 11:26.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.