Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:01 13.11.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Тема Уф! Ама че работа!нови  
АвторлAбeнa (Нерегистриран)
Публикувано15.10.04 07:25

Уф - ама че месец! Октомври! Нищо и никакъв, но всяка година се превръща в кошмар. Лудваме и двамата с мъжа ми И започва една поредица от разправии в иначе любвеобилния ни живот. Като наближи октомври все си казвам: "Ето, сега е толкова спокойно, толкова много емоционална и физическа любов има, че е невъзможно да се повтори миналогодишния октомври!" И по някаква космическа магия, хоп, се повтаря. Ще започна да вярвам, че невидимата част от от живота, влияе силно на видимата. А толкова силно и безрезервно го обичам това мое момче, че нищо по-важно не откривам в битието си. Ама че работа това с тоя месец октомври...

Тема Каспър обясни...нови [re: лAбeнa]  
Автор ABe (разсеян)
Публикувано15.10.04 09:36

в една тема по-долу, че:

"Виж, до края на октомври нараствало некъкво вещество като концентрация в клетките на организма и предизвиквало големи депресии, а оттам се увеличава поведението на хората в посока "луднал съм". Това съвсем научно ти го казвам, но не запомних как се казва - много натрупване на букви."

А Зипрекса допълва:

"Онова вещество е серотонин и не се увеличава, а намалява. Ако става дума за същото. А сега наистина е сезонът на депресиите."

Бъдете високи!

Тема Re: Уф! Ама че работа!нови [re: лAбeнa]  
Автор lavender (ентусиаст)
Публикувано15.10.04 10:35

nishto,che sam rodena oktomvri,no.................pri nas e sahstoto polojenie,koeto obache zapochva ot septemvri i trae do noemvri.
vsiaka godina tozi period mi idva da ubia niakoi
egati vechstestvata,egati dupkite,egati chudoto

Тема Re: Уф! Ама че работа! [re: lavender]  
Автор Casper. (dobro duhche)
Публикувано15.10.04 11:55

Тя, лудостта избива по различен начин и туширането зима своя индивидуална посока. Намери подходящите щтрихи за теб в не дотолкова лошата есен

Има на света едно единствено истинско съкровище-доброто сърце

Тема Re: Уф! Ама че работа!нови [re: лAбeнa]  
Автор yanita (засмяна)
Публикувано15.10.04 15:29

невидимите сигурно влияят на видимите, но определено видимите влияят на невидимите. разбирам как се чувстваш. май всички имаме такива дупки. аз затова днес ходих на фризьор - да наместя видимото и невидимото в съответната посока...

нашето гардже си е най-хубаво!

Тема Re: Уф! Ама че работа!нови [re: yanita]  
Автор doktorka (neredovna)
Публикувано15.10.04 16:59

А..не се "кОси"...

Октомври е "национален месец на депресията" тук....(най-сериозно).

В Сан Диего има един мост ,който води до Коронадо айлънд и на който има табела:"Самоубийци,обадете се на тел...1-800-...преди да скочите".

Цяла седмица имам "луднали " пациенти.
Една майка на две деца искаше да си пререже китките.
Един мъж на 25 рева вчера (ама със сълзи) защото жена му го напуснала с 4-те деца и той дори не я знае къде е.
Трета дойде пребита от брат си,защото се опитвала да го спре да не бие бременната си в 8-ми месец жена...
А мен ме боли главата...

А аз да отбележа НЕ СЪМ психиатър...

Та от всичко това на МЕН не ми остава време да се самосъжалявам и да се карам, и да се депресирам...Ама има още време до края на месеца...Ако устискам и този уикенд да не отида по магазините ,със сигурност другия понеделник и аз ще "вия" из форума...

Но днес смятам да е по-весел ден...

Усмивки

Тема Re: Уф! Ама че работа!нови [re: doktorka]  
АвторлAбeнa (Нерегистриран)
Публикувано16.10.04 17:04

Благодаря на всички ви - големи симпатяги сте!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.