|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Младата кръв на БСП?
|
|
Автор |
4avdar4e (добро дете) |
Публикувано | 31.07.04 22:18 |
|
Ми-и-и, то аз съм най-младата, бе! Искам да съм пионерче, комсомолче, партийче... Къде да се запиша, къде да стана бъдеща парламентаристка? К-а-а-ак да се кача на Бузлуджа? Хъм, че може и на мотор да ме повозят Дайте акъл, помогнете, как да стана "млада кръв" на БСП????
Чавдарчето е весело дете - играе, пее, учи се, чете
| |
|
За това, Милейди, ви трябва освен синя връзка и "синя" кръв.
Libertas inaestimabilis res est.
| |
Тема
|
Re: Младата кръв на БСП?
[re: 4avdar4e]
|
|
Автор | 3eлka (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.07.04 22:48 |
|
Абе,ш`тъ пувозьъ,ъмъ дън мъ държеш за ...Само се качи на мотора и тръгваме.
| |
|
Още много марО* има да папкаш, дорде порастеш и разбереш.
Всъщност сигурен съм, че много добре ги разбираш тия работи. Ако ти се вози на мотор, не е необходимо да ставаш пионерче.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- *хляб - от цигански(ромски)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
esti () |
Публикувано | 01.08.04 00:31 |
|
Сакън недей!!! На Бузлуджа правят кръвопреливане от младата кръв на столетницата и да не вземе да вампиряса тая,че.........само чавдарската връзчица ще ти остане.....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pi (ирационален) |
Публикувано | 01.08.04 02:31 |
|
Ами право напред ... повеля след повеля ... на партията лЕва ...
Чавдарчето труда обича, на помощ първо се притича ...
... след това ... другите да кажат ....
| |
Тема
|
Този път серьозно!
[re: БoEB]
|
|
Автор |
БoEB () |
Публикувано | 01.08.04 11:16 |
|
Нещо ме е пипнала логореята. Темата ти е закачлива, но ще ти кажа пазисе. На вехтите мумии наистина им трябва свежа кръв(в буквален смисъл като преливанията на Брежнев). Можех да бъда и още мога да съм малка червена капчица на лигавника на старицата. Но неискам. Имам си причина да не им вярвам. Проблема е назад във времето. Споменавал съм вече, че корена ми е от едно селце в полите на връх Ком. Пряк наследник съм на хората сътворили епопеята при Драгоман и Сливница(1885г.), половината ми род е в Пиротско и благодарение на същата партия е забравен а дълги години и подложен на гонение и бавна асимилация. Дедите ми по бащина линия всичките до един са били жандармеристи, кандидатподофицери(младшилейтенат ако не се лъжа) на служба при царя. Баща ми е осиновен и отгледан от чичо си. Защото в тъмните септемврииски дни на 1944г. родния ми дядо е отведен и ликвидиран незнаино къде и как(с пукването на демокрацията се опитахме да издирим поне гроба, но се оказа, че архивите са корегирани и такъв човек изобщо не се е раждал и съществувал). И всичко това, защото е бил охранител на царското семеиство(имам снимки на който в средата е днешния премиер, а наоколо като обков са ликовете на най-верната стража на наследника-един от тях е дядоми, в униформа, строен, напет, абе красив човек).Не искам да се правя на репресиран, само посочвам откъде имам малка неприязън и недоверие. А мога да кажа като Бай ти Ганя - " и едните и другите са маскари" защото деведесете години лелями събра документи каквито можеха да бъдат събрани(дори ходи и при баба Ванга) и ги испрати на Монката в Мадрид с молба за съдеиствие, за някаква реабилитация, но неисе и ден днешен чака отговор горката. Та така миломи другарче наистина са необходими свежа кръв и нови лица на абсалютно всички партии, но заслужава ли си?
| |
Тема
|
Re: Този път серьозно!
|
|
Автор |
MЪЖжжж (съвсемобикновен) |
Публикувано | 01.08.04 12:00 |
|
Аз бих споделил с тях една друга течност от тялото ми......особено след пиене на бира...
И това не след някакви умозаключения и терзания относно политическата ориентация, а след онази хубава зелена салатка дето я рупах докато метях плацовете в родния военен институт сдобивайки се със светещи очички в тъмното. Чернобилска епопея....още не знам какво съм дарил на децата си...дано да не е нещо, което ще им попречи да се еволюират правилно.
Я ЯК, изстребитель. Мотор мой звенит. Небо моя обитель..
| |
Тема
|
Сериозно?!
|
|
Автор |
4avdar4e (добро дете) |
Публикувано | 01.08.04 12:13 |
|
Гледах репортаж по новините, в който едни пищни млади моми се назоваваха "свежата кръв". Веднагически си ги представих в следващия парламент (по подобие на днешните парламентаристки на по 25 години). Иначе напълно съм съгласна с героя на твоя велик съгражданин!!! А, принципно, колкото са ми ненавистни тия, толкова и ония, както и третите, четвъртите, петите Партии. Обаче нещо в клуба напоследък настъпи униние и ходене по опашките, никой никого не почесва по коремчето, та затова реших да се позакача с вас
| |
Тема
|
Ех, че хубаво!
[re: esti]
|
|
Автор |
4avdar4e (добро дете) |
Публикувано | 01.08.04 12:15 |
|
Представих си таласъми, вапмири, върколаци, червени бабички + рокерски събор! Б@си картинката, като в Световното по куидич от "Хари Потър"....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|