Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:58 16.11.24 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Младата кръв на БСП?нови  
Автор 4avdar4e (добро дете)
Публикувано31.07.04 22:18

Ми-и-и, то аз съм най-младата, бе! Искам да съм пионерче, комсомолче, партийче... Къде да се запиша, къде да стана бъдеща парламентаристка? К-а-а-ак да се кача на Бузлуджа? Хъм, че може и на мотор да ме повозят Дайте акъл, помогнете, как да стана "млада кръв" на БСП????

Чавдарчето е весело дете - играе, пее, учи се, чете

Тема Хехехенови [re: 4avdar4e]  
Автор Remmius (Hellion)
Публикувано31.07.04 22:25

За това, Милейди, ви трябва освен синя връзка и "синя" кръв.

Libertas inaestimabilis res est.

Тема Re: Младата кръв на БСП?нови [re: 4avdar4e]  
Автор3eлka (Нерегистриран)
Публикувано31.07.04 22:48

Абе,ш`тъ пувозьъ,ъмъ дън мъ държеш за ...Само се качи на мотора и тръгваме.

Тема Ха ха ханови [re: 4avdar4e]  
Автор БoEB ()
Публикувано01.08.04 00:02

Още много марО* има да папкаш, дорде порастеш и разбереш.

Всъщност сигурен съм, че много добре ги разбираш тия работи. Ако ти се вози на мотор, не е необходимо да ставаш пионерче.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------- *хляб - от цигански(ромски)

Автор esti ()
Публикувано01.08.04 00:31

Сакън недей!!! На Бузлуджа правят кръвопреливане от младата кръв на столетницата и да не вземе да вампиряса тая,че.........само чавдарската връзчица ще ти остане.....

Автор pi (ирационален)
Публикувано01.08.04 02:31

Ами право напред ... повеля след повеля ... на партията лЕва ...

Чавдарчето труда обича, на помощ първо се притича ...

... след това ... другите да кажат ....

Тема Този път серьозно!нови [re: БoEB]  
Автор БoEB ()
Публикувано01.08.04 11:16

Нещо ме е пипнала логореята. Темата ти е закачлива, но ще ти кажа пазисе. На вехтите мумии наистина им трябва свежа кръв(в буквален смисъл като преливанията на Брежнев). Можех да бъда и още мога да съм малка червена капчица на лигавника на старицата. Но неискам. Имам си причина да не им вярвам. Проблема е назад във времето. Споменавал съм вече, че корена ми е от едно селце в полите на връх Ком. Пряк наследник съм на хората сътворили епопеята при Драгоман и Сливница(1885г.), половината ми род е в Пиротско и благодарение на същата партия е забравен а дълги години и подложен на гонение и бавна асимилация. Дедите ми по бащина линия всичките до един са били жандармеристи, кандидатподофицери(младшилейтенат ако не се лъжа) на служба при царя. Баща ми е осиновен и отгледан от чичо си. Защото в тъмните септемврииски дни на 1944г. родния ми дядо е отведен и ликвидиран незнаино къде и как(с пукването на демокрацията се опитахме да издирим поне гроба, но се оказа, че архивите са корегирани и такъв човек изобщо не се е раждал и съществувал). И всичко това, защото е бил охранител на царското семеиство(имам снимки на който в средата е днешния премиер, а наоколо като обков са ликовете на най-верната стража на наследника-един от тях е дядоми, в униформа, строен, напет, абе красив човек).Не искам да се правя на репресиран, само посочвам откъде имам малка неприязън и недоверие. А мога да кажа като Бай ти Ганя - " и едните и другите са маскари" защото деведесете години лелями събра документи каквито можеха да бъдат събрани(дори ходи и при баба Ванга) и ги испрати на Монката в Мадрид с молба за съдеиствие, за някаква реабилитация, но неисе и ден днешен чака отговор горката. Та така миломи другарче наистина са необходими свежа кръв и нови лица на абсалютно всички партии, но заслужава ли си?

Тема Re: Този път серьозно!нови [re: БoEB]  
Автор MЪЖжжж (съвсемобикновен)
Публикувано01.08.04 12:00

Аз бих споделил с тях една друга течност от тялото ми......особено след пиене на бира...
И това не след някакви умозаключения и терзания относно политическата ориентация, а след онази хубава зелена салатка дето я рупах докато метях плацовете в родния военен институт сдобивайки се със светещи очички в тъмното. Чернобилска епопея....още не знам какво съм дарил на децата си...дано да не е нещо, което ще им попречи да се еволюират правилно.

Я ЯК, изстребитель. Мотор мой звенит. Небо моя обитель..

Тема Сериозно?!нови [re: БoEB]  
Публикувано01.08.04 12:13

Гледах репортаж по новините, в който едни пищни млади моми се назоваваха "свежата кръв". Веднагически си ги представих в следващия парламент (по подобие на днешните парламентаристки на по 25 години). Иначе напълно съм съгласна с героя на твоя велик съгражданин!!! А, принципно, колкото са ми ненавистни тия, толкова и ония, както и третите, четвъртите, петите Партии. Обаче нещо в клуба напоследък настъпи униние и ходене по опашките, никой никого не почесва по коремчето, та затова реших да се позакача с вас

Тема Ех, че хубаво!нови [re: esti]  
Публикувано01.08.04 12:15

Представих си таласъми, вапмири, върколаци, червени бабички + рокерски събор! Б@си картинката, като в Световното по куидич от "Хари Потър"....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.