|
Тема
|
Усмивка:)
|
|
Автор |
rina (roza) |
Публикувано | 12.01.04 09:08 |
|
Успешна работна седмица на всички и нека да е гарнирана с много усмивки .Вънка вие вууууу......но не забравяйте иде лято ... не губете своятата hope (ful ) и навън пак всичко щебъде green (light )... и ще бъдем отново free (soul ) от зимните дрехи и отново влюбени , защото до нас ще има по един чуден мъжжж (мъжете правете аналогия ) ..ех , anhela , anhela защо half_educated  
Нищо ново под слънцето...
| |
|
Лека и за теб! В Люлин не вие ветъро, а се спуска мъгла. Аз викам аууу, пия кафе със сметана. Повтарям , със сметана.
Да ви е готино на всички през целия ден 
~не ми казвай какъв трябва да бъде добрия човек - ти бъди такъв~
| |
Тема
|
знаете ли защо бебетата
[re: rina]
|
|
Автор |
Remmius (Hellion) |
Публикувано | 12.01.04 10:19 |
|
момичета се усмихват много по-често от момчетата ? Тази тенденция със сигурност се запазва и в следващите години.
И сега сериозно... така де усмихнато
Наистина е супер да започнеш деня с усмивка, особено след вуците дет вият и те засичат по тая ледена пързалка навън. Както беше казал Иванчо "Ми неудобно е другарко, хлъзгат им се лапичките ама какво да направиш... Живот..."
И ще помоля за едно извинение Милейди.
Покрай цялото пиене от няколко дни насам пропуснах да Ви честитя рожденния ден. Макар и на патерици, че и на инвалидна количка май, нека да Ви пожелая здраве, късмет и повече поводи за усмивки. От онези шииироките
Numquam sapiens irascitur.
| |
|
Още не съм изтрезнял и това за сметаната нещо не го схванах... да ти отива на мъглата ли?
Наздраве
| |
|
Aма как ще те позная, бонбонче, ако изтрезнееш?
За теб специално го повторих, че слагам сметанка в кафето
Ей, да не помислиш, че така ще е цял ден. Айде са, все едно не се зная

Дойде на родна земя и си затрая, нали? ....Нищо де, следващия път... може би  
~не ми казвай какъв трябва да бъде добрия човек - ти бъди такъв~
| |
|
Усмивка и за теб. Пролетта за нас клубарите си е тук. Вътре в клуба и в нас самите. Освен това си имаме и роза. :-)) Хубава седмица ти желая и аз на теб
| |
|
Според мен си изтрезнял повече отколкото трябва. Ей ме на аз, като съм си още поркан( и недоспал от 2(две) нощи) всичко разбрах. Бягай в бара!!! После всичко става по- ясно
| |
|
Аз пък се сгрявам с ракия, ама не греяна, че ми влиза в носа 
Наздраве
| |
|
Хич не съм си траял. Ако знаеш каква програма беше...
Наздраве
| |
|

Лека и спорна!
Enjoy Life!
| |
|
|
|
|