|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Помагайте
|
|
Автор | Xeлън (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.08.03 13:50 |
|
Какво да правя? Съвсем загубих желание за секс с мъжа ми. Нямам извънбрачни връзки (и не съм имала). Мъжа ми е привлекателен - не само според мен - а по принцип. Има идеална фигура, спортува много. Защо не го желая както преди?
Вече изчерпах ареснала, че ме боли глава и ми се спи. Той все ми натяква защо не искам секс. Аз все повече не искам. Не знам какво да правя, някакъв затворен кръг е. Не искам да си развалям семейството, но мъжа ми не е от камък. Рано или късно ще преспи с някоя друга - ако не го е направил вече...Може и да го е направил, няма как да разбера, той ще отрича до последно. Пък и какво искам, като самата аз нямам желание да му давам секс? Дори мислълта за изневяра от негова страна не може да ме активира ...
Има ли някакъв начин да се върне желанието ми? Това с вечерите на свещи не върши работа...
| |
Тема
|
Re: Помагайте
[re: Xeлън]
|
|
Автор |
Lora_C (encaged) |
Публикувано | 18.08.03 14:11 |
|
Опитай закуски на свещи поне ще ти е весело а и разнообразие 
все нещо вярно има
| |
Тема
|
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.08.03 17:10 |
|
Купи си вибратор и действай... Ако не помага - пробвай с куки за плетене.
А на пича му дай свободно да ходи по чуждо.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Лизa (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.08.03 17:24 |
|
Преди известно време имах същия проблем и хора "с опит" ми заявиха, че бракът ми се е изчерпал, всичко е свършено и нищо не може да помогне. Сега мога да кажа от личен опит, че това не е вярно! Новите пози и закуските в леглото, обаче, няма да помогнат. Решението е промяна - промяна във личността или в начина на живот, която да изживеете заедно. След една такава промяна, с мъжът ми изживяхме такива моменти заедно, каквито не сме имали и като гаджета. Самите ние трудно можахме да повярваме на това, което се случи с нас. Така че изход има, не се предавай
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kakata (от Тобосо) |
Публикувано | 18.08.03 20:53 |
|
Вечеря на свещи - хех. Тия свещи да не са панацея за всяка болка. Ами омръзнал ти е, познаваш го както и съдържанието на хладилника. Пък кой изпитва желание към хладилника?
Може би досега сте прекарвали много време заедно, всичките ви познати са общи, всяка минута свободно време също. Идва момент когато това писва и това е началото на една семейна криза. Тогава може тактично всеки да се опита да изгради и някакъв свой личен живот, само негов си - разходка с приятели, излизания, пътуване, пък и някой купон без него. Починете си един от друг просто, но така че никой да не е засегнат.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
RUMlR (добър боляр) |
Публикувано | 18.08.03 21:19 |
|
Май нема начин....
А ти как се справяш?
Бъдете добри!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
дивaчka (осъзната) |
Публикувано | 19.08.03 16:05 |
|
Причината може да е в нарушен хормонален баланс / ако не изпитваш желание и с никой друг/.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Well (Летяща Чиния) |
Публикувано | 20.08.03 22:31 |
|
Слушай Лиза. Тя е патила и знае.
И аз това ще ти река. Има начин. Да го наречем съвместно приключение например. Просто не живеете заедно, нямате допирни точки и душите ви са се отдалечили една от друга ... а жената се нуждае от духовна близост. Щом я няма, трябва да преживеете заедно много сериозни неща и ще се върне. Например приключения - в планина или гора, въобще - нещо дето да ви е трудно и да сте заедно в несгоди.
*
| |
Тема
|
Аз ти предлагам ...
|
|
Автор |
Duhh (реещ) |
Публикувано | 21.08.03 18:01 |
|
Аз ти предлагам да правиш секс с мен! Аз съм грозноватичък, отпуснат и обещавам да не се напъвам много...!
Тогава ще разбереш ти колко е готин мъжа ти! 
| |
Тема
|
Re: Аз ти предлагам ...
[re: Duhh]
|
|
Автор |
цвeтeнцe (непознат) |
Публикувано | 21.08.03 18:04 |
|
Остана само да добавиш мобилен телефон за връзка.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|