Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:56 15.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Без думинови  
Авторвивa (Нерегистриран)
Публикувано18.08.03 18:02

Влюбена съм в съпруга си. Той в мен - също. Усетих го за пореден път снощи, когато всеки се занимаваше с нещо свое си. Изведнъж и двамата вдигнахме очи и се погледнахме. Погледът, който срещнах, изразяваше обожание. Изразяваше любов и надежда. Предполагам, че моят - също. Това продължи няколко секунди. Няколко секунди на безмълвен диалог и обяснение в любов. След това всеки се върна към заниманията си.

Любов правихме по-късно.
Правихме ЛЮБОВ.
И бяхме едно цяло.

Никога няма да забравя тези моменти. Каквито и трудности да срещаме в семейния си живот, мисля, че точно тези няколко секунди ще ни връщат един към друг винаги.

Тема Re: Браво........нови [re: вивa]  
Автор silent (някакъв)
Публикувано18.08.03 20:52

само тоя дето е измислил фразата "ПРАВИХМЕ ЛЮБОВ" едва ли си е давал сметка колко глупаво звучи и колко е лишена от смисъл и съдържание.......бих казал задръстеняк.........дори "снощи се ебахме"........е по намясто от "снощи правихме любов" ...........смях в залата правели любов..........

незабележим

Тема Re: Браво........нови [re: silent]  
Публикувано19.08.03 15:26

Е, айде сега... Не се хващай за думата. Макар, че аз не мисля, че този израз е лишен от смисъл.

Важното, обаче, е чувството. Любовта движи света.

Да споделиш нещо хубаво в този клуб не е като да споделиш нещо неприятно.
Хората са склонни да следят с интерес болката, колебанието или да споделят долна клюка, но не са склонни да реагират адекватно на радостта и удоволствието на другите. Що за хора?...Що за клуб?...

Тема Re: Без думинови [re: вивa]  
Автор дивaчka (осъзната)
Публикувано19.08.03 16:07

Аз те разбрах напълно и се радвам за вас

Тема Re: Браво........ [re: silent]  
Авторmm (Нерегистриран)
Публикувано19.08.03 18:12

mam che si gadniar.
ne moje li da se zaradvash na shtastieto na drugute

Авторmm (Нерегистриран)
Публикувано19.08.03 18:13

vse taka da ia karate

Автор Aлбa (да се запознаем)
Публикувано19.08.03 23:22

Много се радвам да прочета нещо толкова близко да мен самата, като че ли аз съм го писала...

По-добре такаотколкото така

Тема Re: Без думинови [re: Aлбa]  
Публикувано20.08.03 11:21

Ееееее, супер!!!
Хубаво е да се прочете нещо хубаво
И съм на мнение, че е много важно да успяваш да се радваш, когато има повод за радост. Защото хората, май, по-силно се поддават на нещастието , отколкото да са щастливи от щастието.

Тази поговорка - Много хубаво не е на хубаво - много добре показва как българинът не вярва в доброто.

Разбирам, че всеки си има добри и лоши периоди. Случват се различни неща.
Но айде малко по-ведър поглед. Позитивното мислене е врата към успеха и щастието. Хората се лепят като мухи на мед на усмихнатите, ведри хора. Така, че, наистина, по-добре така

Тема Re: Без думинови [re: Pocu]  
Публикувано20.08.03 16:35

Понеже като че ли в този клуб има повече самотни, нещастни и неуверени хора /не искам да обиждам никого, просто това е обратното на "социално активни", "щастливи" и "уверени в себе си"/, затова написах това за лепенето. Иначе, който иска да си се муси и самосъжалява. Това не е моя работа.

Въпросът е в това, дали наистина нещата са толкова черни, колкото черни са повечето постинги тук? Айде честно да си говорим. Ако не можем да намерим поне едно нещо на ден, което да ни прави добро впечатление и да ни радва, значи здравата сме загазили. А здравата не се загазва лесно

Стегнете се, бе хора!

Айде, кой ще се похвали с нещо? Макар и малко...
С каквото ви хрумне, няма значение.
Или нещо/някой, което/който е предизвикал/о позитивна емоция.

Автор Duhh (реещ)
Публикувано20.08.03 16:44

Вчера се срещнах с любовницата си.Седяхме на една маса и всеки си мезеше нещо от неговата чиния..По едно време се погледнахме така, както някога се поглеждахме с жена ми.... и тогава аз разбрах! :
Нищо чудно този миг да се повтори...., в някой друг ресторант и с някоя друга жена...

П.П.
Разбира се любихме се по късно......

П.П. на П.П.
надявам се имаш чуство за хумор

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.