Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:30 14.11.24 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема In love v jenenнови  
Авторcheeky (Нерегистриран)
Публикувано03.12.02 00:12

Тема стара като света. Но това е, пак се случват такива неща. Влюбена съм в женен мъж и то моля ви се за втори път. В смисъл че преживях една кошмарна връзка с един такъв, който на всичкото отгоре беше и чужденец. Няма да навлизам в подробности, но си мислех че това е голямата любов. Е, поне малко по голяма и силна от другите. Терзания без край, лъжи, разбити сърца и вследствие на това пълно разочарование от мъжката раса. Дълго време самотна, дистанцирана от хората, не без секс of course. Преживяла и научила много за гадоста на хората понякога, какво правя аз - бам, същтата грешка. Срещнах наистина прекрасен човек. Очарова ме, побърка ме от чувства, възхити ме. Но ако трябва пак да мина по същия път, не знам дали ще ми стигнат силите този път. Май наистина звуча като глупачка, дано не ме съдите много...

Тема Re: In love v jenenнови [re: cheeky]  
АвторJoker (Нерегистриран)
Публикувано03.12.02 07:13

Толкова ли е кофти да си влюбена?

Тема Любовта е нещо много красиво!нови [re: Joker]  
АвторJoker (Нерегистриран)
Публикувано03.12.02 07:27

Аз много много не разбирам от Любов, но от краткия си жизнен опит знам, че когато обичаш някого това ти дава сили. Имаш криле за да летиш над мръсотията и духовната мизерия в тоя свят. Ти май вече се страхуваш да летиш?! И аз също се парих доста, но от това гладът ми за Любов ни най-малко не е отминал. Напротив! Вместо да бръщолевя сложнотевици и объркани емоционални послания ето ти нещо красиво /според мен/. То е текст на една мнооооооого лирична песен на една мнооооого добра група :)

"Опит за летене"

Над бездна заставам без крила.
Затварям очи над пропастта.
Стигам до някъде,
а после пак, пак назад...
Няма да мога и днес да полетя.
Събирам ръцете и мълча.
С тълпата по "Орлов мост" вървя.
Поне един орел да ми даде крила
за да политна към теб сега в града.

А ме разделя крачка от твоя поглед син
с глухото ехо скрито дълбоко някъде, вътре в теб
Спускам се ниско в бездната на очите ти,
но се разбивам там, в скалите
и се превръщам в лед

Събирам ръцете и мълча.
С тълпата по "Орлов мост" вървя.
Поне един орел да ми даде крила
да те прегърна и да стопя леда:))))))))

Ако чувствата ви са споделени, то аз най-искрено ви завиждам, защото при мен не е така

АвторX (Нерегистриран)
Публикувано03.12.02 10:08

ami...
zashto triabva tipi4no po zhenski da si uslozhniavame zhivota s vaprosi, koito niama nuzhda da badat zadavani...
privet :))

Тема Re: In love v jenenнови [re: X]  
Авторd.d. (Нерегистриран)
Публикувано03.12.02 10:18

Че любовта е прекрасно чувство, две мнения по въпроса няма. Но и защо трябва да превръщаш живота си в ад? Моя много добра приятелка изживя подобна връзка с женен мъж с три деца, която продължи цели 7 години! Колко надежди от нейна страна и колко разочарования. Сега е на 36 години и още си няма сериозен приятел, всъщност няма си никакъв приятел, а е готина и интелигентна. Беше се затворила в себе си и не се срещаше с никого, така че как да се запознае с някой? Мъчно ми е за нея и ми се иска да е щастлива, е какъв беше смисъла на тази седемгодишна любов, когато не й донесе нищо хубаво. Иска й се да има и деца, нормално чувство, и кога ще ги ражда тези деца, когато още не е срещнала мъжа?
Може да ви се струва, че разсъждавам много прагматично, но истината е, че самата аз съм много емоционална. И все пак - любовта е красиво нещо, когато те прави щастлива, когато ти носи само болка, какъв е смисъла?

Тема Re: In love v jenen [re: d.d.]  
Авторlondon (Нерегистриран)
Публикувано03.12.02 11:49

Poznavam jeni kato teb-postoianno iskat saveti ipostoianno gre6at.Ne si nau4ila ni6to ot predi6nata istoria-ne mi e kazvai - do bolka poznata -GOSPOD 6te te vra6ta na edno i sa6to miasto do kato si nau4i6 uroka !!!
KOITO NE POMNI ISTORIATA E OBRE4EN DA E PREJIVEE OTNOVO !!!

Тема Re: In love v jenenнови [re: london]  
Автор da_ni ()
Публикувано03.12.02 12:46

Интересно,а който НЕ иска да помни историята и отказва да я помни,какво ще му се случи?

Тема Re: In love v jenenнови [re: da_ni]  
Автор the_rider (член(леко крив))
Публикувано03.12.02 13:00

ясно е кво - безброй мъже и всичките женени

Кофти, кофти ама гот!

Тема Re: In love v jenenнови [re: d.d.]  
АвторX (Нерегистриран)
Публикувано03.12.02 14:34

vidia li, 4e me razbra...

Авторgugul (Нерегистриран)
Публикувано03.12.02 14:40

Glupa4ka si ami,kvo drugo.
Ako ta uspokoqva,ima mnogo takiva kato teb
vaob6te jenite ste pove4e ot majete i zatva na nas ni e po got-material za ebane mnogo,6te se izbiete pomejdu si jenite,golemi glupa4ki ste

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.