Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:19 14.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема навъртях  
Автор Heo (косъм в супата)
Публикувано12.04.02 12:14

ги 30 и к'во? Същата скука...един истински приятел, партита, жени, някой и друг джойнт, писане на един разказ дневно, снимане на един филм годишно...
да взема да се оженя ли к'во ли? Ама не вярвам да стане по-интересно...

--------------
There is no лъжица...

Тема Re: навъртяхнови [re: Heo]  
Автор Kpъr (fractal)
Публикувано12.04.02 16:23

ооо, изтрезняване след рождения ден, ясно...

честито все пак!

there is no (видима) матрица...

Автор Poбинзoн, Ph.D (корабокрушенец)
Публикувано12.04.02 20:06

Човече, та малко ли е това...ами като станеш на 36 като мен....

"Умиране няма и решение има." Ст. Джонсън

Тема БРАВОнови [re: Heo]  
Автор инaт ()
Публикувано12.04.02 20:46

ЧЕСТИТО И ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И ЧЕСТИЧКО ДА ТЕ ВИЖДАМЕ ТУК
Ама ние не си спомням да сме ти обещавали щури веселби след трийсетака/ти на твойто скука ли му викаш-давай да се сменяме
/
Амииии,що не се пробваш ако има нещо до теб?И без това ти е време да се отчиташ пред обществото.

Автор Kriss (непознат )
Публикувано12.04.02 20:54

Е, добре дошъл в 30ната. А иначе си оптимист, щом си очаквал "трийсетака" да убие скуката. За женитбата - препоръчвам ти я. Щото както е казано човек дори и добре да живее, накрая се жени.

Тема Драги ми, Нео! :)))нови [re: Heo]  
Автор Mag (дърто момче)
Публикувано12.04.02 21:49

Случайно (или може би не съвсем) влезнах в този клуб.
Случайно (или може би не) темата ти беше най-отгоре.
Случайно (но май не съвсем) ми се прищя да те посъветвам (пък ти ако искаш се вслушай в съвета ми):

НЕ СЕ ЖЕНИ (защото щом си решил да се жениш си мъжкарче, иначе щеше да се омъжваш, нали? А с тебе сме се "засичали в един клуб с "увяхващи" функции - ВР) ако не си сигурен в себе си!
По-добре направи някого (някоя) ВРЕМЕННО нещастен (нещастна) отколкото да го (я) правиш такъв (такава) цял живот.

П.П. Приеми съвета ми като от приятел. Но "отрежи". По-добре "скалпел" отколкото "трион"!
А пропо - порязвал ли си се със скалпел и/или с трион. Със скалпела НЕ БОЛИ. Тече кръв но се поняся.
С триона е "мамата си трака" защо не реже а КЪСА жива плът.

П.П.П. Защо ли ти го казвам - просто личен опит. После болката е до копането. И е непоносима. Дано не ти се случи. Имаш още шанс.

П.П.П.П. С риск да бъда допълнително... Абе нещо "допълнително"... Усещам, че си умен и разсъдлив човек - филми правиш, значи. Ми прави филми, но не прави "филм" от живота си!
Животът не е "Матрица". Той си е жив. Ти знаеш ли колко по-различно звучи смехът на едно бебоче в ръцетет ти от оня добре манипулиран глас на актьорите във филмите ти?
Бебоче! Живо и истински бъдещ човек! Твоето ДЕТЕ!

Колкото хора, толкова мнения.

Редактирано от Mag на 12.04.02 21:58.

Тема Re: е не точнонови [re: Kpъr]  
Публикувано13.04.02 02:45

след рожден ден, но благодаря за честитото
а лъжица няма...

--------------
There is no лъжица...

Тема Re: и на толкова ли ще стана?нови [re: Poбинзoн, Ph.D]  
Публикувано13.04.02 02:48

ужас...
единствения начин да ги доживея е да се завърне любимата ми жена от странство и да ми каже че все пак съм бил прав...

--------------
There is no лъжица...

Тема Re: няма за какво да ме бравосвашнови [re: инaт]  
Публикувано13.04.02 02:51

вие сте едни добри хора, а аз просто съм един захабен циник...

--------------
There is no лъжица...

Тема Re: е да денови [re: Kriss]  
Публикувано13.04.02 03:01

ама ТЯ не иска, щото нямам кинти или некви еквиваленти...
а нямам щото хич, ама хич не ми е важно да имам... а тя сигурно си вика, абе ако ме обича, мойто важно ще стане и негово важно (или нещо такова сигурно си вика милото момиче) да си призная малко доста ме е страх да се женя...ще земе нещо да се изпорти работата, като дойдат едни актриси...

--------------
There is no лъжица...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.