Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:38 04.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Сън не ме хващанови  
Автор Paнoбyдничe (поспаланче)
Публикувано07.01.02 06:32

от един проблем напоследък.
Дайте ми съвет, ако сте изпадали в подобна ситуация.
Пак за оная стара-чоплена-блъскана тема "приятелството"...
Та значи, аз имам проблем, щото някой има проблем. И се старая да се впиша в картинката, както мога. Обаче, когато кажа, каквото мисля, ми се сърдят. Но, от друга страна, знам, че ако мълча, няма да помогна, колкото на този етап думите ми да звучат болезнено. Само че пък, като кажа каквото мисля и ако довърша казването на това, което мисля, съвсем съм си подпечатала пътния лист и мога да се броя извън контингента "приятели". Така се въртя в омагьосан кръг горе-долу като мойта кучка, когато хукне да си гони опашката...
Какво да правя???
Да си мълча ли и да галя с пауново перце, за да не наранявам допълнително една добра душа или, с риск да ме изритат, да си кажа всичко, което мисля?
Как да не се снабдя с билет за "бегам бързо", но пък и съвестта си да не оплескам???
Ама че работа

Пусто, няма го тоя филм "И вълкът цял, и агнето сито" и това си е

Искам пак да съм малка хлапачка
до полата на мама да плачкам...

Тема Re: Сън не ме хващанови [re: Paнoбyдничe]  
Автор Пeдя чoвek (педя брада)
Публикувано07.01.02 06:51

И на мен ми се е случвало.Стигнал съм до извода,че е трудно да се помогне някому.
Обикновенно,хората които имат проблем някакъв,са си го създавали с течение на години.Тогава още не са го възприемали като такъв.Казват си:"Е!С времето ще се оправи."или подобно.И понякога наистина се оправя.
Когато това не стане обаче...получава се така,че човека е изпаднал в "дупка",която е копал с години и просто не може да бъде изваден оттам със едната подадена приятелска ръка.НЕ мислиш ли така?
А това,че някои се сърдят на съветите...зависи или от това по какъв начин е изказан този съвет,или що за човек е посъветваният.
Поне моето мнение е такова!
Лек ден!

Зъб за з... усмивка,
око за обич

Тема Re: Добро ти утро :)нови [re: Пeдя чoвek]  
Публикувано07.01.02 07:02

Не мисля, че в случая има такава дупка, ама знам ли. По-скоро е плод на моментна ситуация. Не мисля също, че размятам съвети като салфетки /предпочитам да го правя, когато ми плащат /. Всъщност, имам предвид изказването на становище за това "как стоят нещата", според мен.
И на практика май ме боли повече от това, че се съмняват в позитивното ми отношение /към човека, не ситуацията/.

Я си дай чашата, че тая година май не съм ти наливала

Тема Я по-добренови [re: Paнoбyдничe]  
Автор Пиkaco (почти изчезнал)
Публикувано07.01.02 08:38

си рупай марулите!
Акъли не давай директно - дразни понякога.
Постъпи хитро, питай някой адвокат...

изкуството иска жертви
ти си следващата!

Тема Re: Стиганови [re: Пиkaco]  
Публикувано07.01.02 08:41

с тия марули, че ми позеленя косата
Акъл не давам.
Постоянно си ходя с адвоката под мишка

Тема Ми то и аз се събудих ..нови [re: Paнoбyдничe]  
Автор дядo_Koлeдa (forever young)
Публикувано07.01.02 09:47

замислих се нещо .. не толкова за тая ситуация в която май често ми се случва да изпадам .. обаче .. некои съображения ..
Първо сиа изпадам в същата хава щото си те бройкам за приятелче и .. кво сега .. никак не върви да дам акъла който ми идва наум - "Свиркай си ще се оправи всичко .. ако сте приятели ще те разбере и ще преживее това .. ако не сте .. е там вариантите са повече"
Второ нали са бройкам за приятелче .. викам да'н си са разревало зарад мене нещо ..
Трето .. пак включвайки горните съображения .. странно че пускаш това тука а не при батковците и каките където май ти е по добре
Четвърто .. е може да не съм се събудил още

Подаръци ще има
За всички от сърце

Тема Re: Ми то и аз се събудих .. [re: дядo_Koлeдa]  
Публикувано07.01.02 09:52

пето: що не ми светиш на ицкуто
шесто: чакай да порасна, че да взема членската книжка първо за тука
7-мо: спи ми се, щото след купон се събуждам с махмурлук и преди секви видове петли, та мисленето не е силната ми страна
ос-мо-к: дали да не взема верно да си свирна, че така съм адово уморена, че няма накъде...

Тема Ша светна ..нови [re: Paнoбyдничe]  
Публикувано07.01.02 10:07

като си опрая masquarade-то - то определено не ми е приятел днес

Подаръци ще има
За всички от сърце

Тема Re: ти ша светнеш,нови [re: дядo_Koлeдa]  
Публикувано07.01.02 10:11

ма аз ша гасна вече, че няма да е никак учтиво да не си упоя зъбарката с махмурливо-алкохолни пари, щом имам тая възможност :Р
няма да я карам да ма чака жената, я
а кат са върна тука да та вида с трактат по темата, ясссснО?

Тема Ади сиа се еднонови [re: Paнoбyдничe]  
Публикувано07.01.02 10:17

не ми знайш трактата по темата Бягай на зъбар и после не хапи мноо

Подаръци ще има
За всички от сърце

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.