Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:58 08.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Приятелството - стара тема.нови  
Автор Лятo (непознат)
Публикувано01.10.01 08:42

Голямо затишие има в този клуб. Идвах лятото, беше шумотевица, дрязги... а сега скука.
Изчерпани са темите.

Да ви задам една нова (забравена стара) - приятелството - в Интернет!? Има ли почва?! Мислете ли, че може едно запознаство да прерастне в нещо голямо? Не става дума за любов, свалка, преспиване, закачка, а за ония приятелства, дето все ни се иска да имаме - когато можеш винаги да поревеш на рамото му/и.... и най-вече да ти стане топло то думите или мълчанието му/и...
Е?
:-))

Тема Re: Приятелството - стара тема.нови [re: Лятo]  
Автор rina (roza)
Публикувано01.10.01 22:18

mdaaa moje ..no zavisi ot chovek ......dali toi oje da go syzadade....vse pak kakyvto si ti..takova i prijatelstvo shte imash
be well

Автор Aлбa (да се запознаем)
Публикувано02.10.01 14:35

РАЗБИРА СЕ ЧЕ ДА!

По-добре такаотколкото така

Тема Приятелството - актуална тема.нови [re: Лятo]  
Автор lKAR (real)
Публикувано02.10.01 19:01

Не е задължително приятелството да има материален израз ... нали?

И много по-лесно е да поплачеш на виртуалното рамо отколкото на истинско.
Помислете на колко реални рамене бихте казали това, което споделяте тук /независимо с активни линкове или не/ и какъв е броя на виртуалните приятели /и същото количество недоброжелатели естествено :)))/ тук в ДИРника или изобщо в Нет-а.

А иначе съжалявам, че не съм имал удоволствието и времето да срешна повече от чудесните хора тук.

Тема Re: Приятелството - стара тема.нови [re: rina]  
Автор Лятo (новак)
Публикувано05.10.01 08:31

Е, то и в реалния живот е така, всъщност мисълта ми беше, че Интернет и света навън се препокриват вече, за повечето хора тук...

Тема Re: Приятелството - стара тема.нови [re: Aлбa]  
Автор Лятo (новак)
Публикувано05.10.01 08:32

Ясно, имаш много приятели :))

Тема Re: Приятелството - актуална тема.нови [re: lKAR]  
Автор Лятo (новак)
Публикувано05.10.01 08:34

А защо нямаш време за това?
Явно имаш желание...

Автор Day (or Night?)
Публикувано05.10.01 08:39

Възможно е , разбира се, даже май ми се случи :-)...
Все пак тук , в Интернет има и свестни хора ( като мен :-)) , с които можеш да намериш общи интереси не само виртуално, но и реално. И на чието рамо да разбереш, че можеш да поплачеш не само виртуално ( под някой анонимен ник) , а и реално ( като реален човек..като себе си).

dust ...

Тема Ами защотонови [re: Лятo]  
Автор lKAR (real)
Публикувано05.10.01 09:02

бачкам като изоглавен /американската мечта/ и гледам да деля времето си между работата, прекрасната съпруга, и реалните приятели от живота.
Приятелите тук поне не се сърдят като залипсвам

Тема Re: Ами защотонови [re: lKAR]  
Автор Лятo (новак)
Публикувано05.10.01 09:17

Верен отговор :))
Моето питане беше, ама може би не се изказвам правилно, сефте :)), дали познаство тук може или не може да прерастне в приятелство навън.... Аз мисля, че може. Но си има някаква преграда, която при някои е малка, а други въобще не искат да я минават...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.