|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Приятелството - стара тема.
|
|
Автор |
Лятo (непознат) |
Публикувано | 01.10.01 08:42 |
|
Голямо затишие има в този клуб. Идвах лятото, беше шумотевица, дрязги... а сега скука.
Изчерпани са темите.
Да ви задам една нова (забравена стара) - приятелството - в Интернет!? Има ли почва?! Мислете ли, че може едно запознаство да прерастне в нещо голямо? Не става дума за любов, свалка, преспиване, закачка, а за ония приятелства, дето все ни се иска да имаме - когато можеш винаги да поревеш на рамото му/и.... и най-вече да ти стане топло то думите или мълчанието му/и...
Е?
:-))
| |
Тема
|
Re: Приятелството - стара тема.
[re: Лятo]
|
|
Автор |
rina (roza) |
Публикувано | 01.10.01 22:18 |
|
mdaaa moje ..no zavisi ot chovek ......dali toi oje da go syzadade....vse pak kakyvto si ti..takova i prijatelstvo shte imash
be well
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aлбa (да се запознаем) |
Публикувано | 02.10.01 14:35 |
|
РАЗБИРА СЕ ЧЕ ДА!
По-добре така отколкото така
| |
Тема
|
Приятелството - актуална тема.
|
|
Автор |
lKAR (real) |
Публикувано | 02.10.01 19:01 |
|
Не е задължително приятелството да има материален израз ... нали?
И много по-лесно е да поплачеш на виртуалното рамо отколкото на истинско.
Помислете на колко реални рамене бихте казали това, което споделяте тук /независимо с активни линкове или не/ и какъв е броя на виртуалните приятели /и същото количество недоброжелатели естествено :)))/ тук в ДИРника или изобщо в Нет-а.
А иначе съжалявам, че не съм имал удоволствието и времето да срешна повече от чудесните хора тук.
| |
Тема
|
[re: rina]
|
|
Автор |
Лятo (новак) |
Публикувано | 05.10.01 08:31 |
|
Е, то и в реалния живот е така, всъщност мисълта ми беше, че Интернет и света навън се препокриват вече, за повечето хора тук...
| |
Тема
|
[re: Aлбa]
|
|
Автор |
Лятo (новак) |
Публикувано | 05.10.01 08:32 |
|
Ясно, имаш много приятели :))
| |
Тема
|
Re: Приятелството - актуална тема.
[re: lKAR]
|
|
Автор |
Лятo (новак) |
Публикувано | 05.10.01 08:34 |
|
А защо нямаш време за това?
Явно имаш желание...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Day (or Night?) |
Публикувано | 05.10.01 08:39 |
|
Възможно е , разбира се, даже май ми се случи :-)...
Все пак тук , в Интернет има и свестни хора ( като мен :-)) , с които можеш да намериш общи интереси не само виртуално, но и реално. И на чието рамо да разбереш, че можеш да поплачеш не само виртуално ( под някой анонимен ник) , а и реално ( като реален човек..като себе си).
dust ...
| |
Тема
|
Ами защото
|
|
Автор |
lKAR (real) |
Публикувано | 05.10.01 09:02 |
|
бачкам като изоглавен /американската мечта/ и гледам да деля времето си между работата, прекрасната съпруга, и реалните приятели от живота.
Приятелите тук поне не се сърдят като залипсвам
| |
Тема
|
Re: Ами защото
[re: lKAR]
|
|
Автор |
Лятo (новак) |
Публикувано | 05.10.01 09:17 |
|
Верен отговор :))
Моето питане беше, ама може би не се изказвам правилно, сефте :)), дали познаство тук може или не може да прерастне в приятелство навън.... Аз мисля, че може. Но си има някаква преграда, която при някои е малка, а други въобще не искат да я минават...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|