|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Когато нещата вече не вървят!
|
|
Автор |
Тереза () |
Публикувано | 30.08.00 23:33 |
|
Верността присъща ли е на човешката култура?Тя не трябва да се превръща в принцип на живота,нали? ...Когато двама души се обичат и нещата вървят добре ,никой не си поставя този въпрос,но когато започнат да куцат ......?!?
Какво може да запази любовта и онея моменти ,когато си сякаш на седмото небе?Когато не ти трябва никой друг?Как да съхраним страстта от първите ни пламенни любовни срещи?Какво да се направи когато желението ,удоволствието и разнообразието започнат да намаляват?
Казват ,че хармоничният сексуален живот е едно от най-важните условия за запазването на любовта.Той е и добра защита срещу изневярата...E???
| |
Тема
|
Тереза,
[re: Тереза]
|
|
Автор |
зу () |
Публикувано | 30.08.00 23:38 |
|
за любов ли говориш или за изкуствени цветя, с пластмасови капки роса по тях, сложени във ваза без вода?
Какво ще стане ако всички знаем, че онова, първото ще си остане такова? Подозирам, че резултатът няма да е вечна свежест на чувствата, а напротив - досада от първия миг. Както често казвам - дано да не съм права. Но уви - съм!
(сега да не помислиш, че на мен не ми се иска да е както казваш ти! Обаче не сме в клуб 10-15, нали? :о( )
| |
Тема
|
|
|
Автор |
darena () |
Публикувано | 31.08.00 00:36 |
|
То е нещо като скалата, на която времето постоянно отмива частица по частица от покревалото... Всичко онова цъфнало красиво и зеленеещо се свежо - отмира...Но отдолу остава грозна, но много здрава основа - скалата... Тя е тази която продължава да крепи и задържа... При хората много са нещата, от които е градена скалата - доверието, уважението, зачитането и радостта от мига... И вечното търсене и преоткриване...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nikolai () |
Публикувано | 31.08.00 00:43 |
|
Повече от беюпокойствата ви започват от малкото.Ако не се справите стях незабавно,локвата може да се превърне в океан. Винаги съществува възможност да бъдеш наранен.По принцип НЕЩАТА не вървят защото няма общуване.Общуването ехоросанът който споява.Отткъде да започнете ли...От искуствот да разбираш какво твоят партньор харесва и кькво не.Започва се с желанието да угодиш на партньоро си в ежедневните неща.Говорете ногато сте ядосани,вместо да наказвате партньора си с малчалива терапия.
| |
Тема
|
Зу!:)
[re: зу]
|
|
Автор |
Тереза () |
Публикувано | 31.08.00 00:43 |
|
Съвсем искрeно ти се радвам ,че си тук!така ,че ........какво значение има какво,кое и колко е трайно?!?...Аз просто си пишех ,защото клубът тук беше задрямал.......:)))
| |
Тема
|
[re: nikolai]
|
|
Автор |
nikolai () |
Публикувано | 31.08.00 00:53 |
|
Ако се интересуваш от нещо по вече...тел;052\433210и052(459747((...Варна-Николай!
| |
Тема
|
[re: nikolai]
|
|
Автор |
nikolai () |
Публикувано | 31.08.00 00:56 |
|
nikolai написа:
-------------------------------
Повече от беюпокойствата ви започват от малкото.Ако не се справите стях незабавно,локвата може да се превърне в океан. Винаги съществува възможност да бъдеш наранен.По принцип НЕЩАТА не вървят защото няма общуване.Общуването ехоросанът който споява.Отткъде да започнете ли...От искуствот да разбираш какво твоят партньор харесва и какво не.Започва се с желанието да угодиш на партньора си в ежедневните неща.Говорете когато сте ядосани,вместо да наказвате партньора си с малчалива терапия.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zh () |
Публикувано | 31.08.00 01:02 |
|
защо, защо е толкова трудно да се приеме, че всичко се променя!!!!! не грешим ли повече, ако искаме да запазим нещо, такова, каквото е било, отколкото, ако приемем промяната?!
ако постоянно висим на седмото небе, то.. просто ще се превърне в наша земя....и ще мечтаем за 14тото:))))))
в крайна сметка това, че едни чувства са се променили, не ги обезсмисля.
| |
Тема
|
[re: zh]
|
|
Автор |
Бен Джонсън () |
Публикувано | 31.08.00 08:24 |
|
разбира се, че всичко се променя ...... но все пак разБИРАТЕЛСТВОТО .... уважението - да уважаваш чувствата, желанията, настроенията на другия......
Смешно е да си мислиш, че ще мислиш ... чустваш , разбираш и гледаш на нещата по един и същи начин, когато си на 20 г. и когато си на 30 г. или и на 40 г........
родителите на моя позната се разведоха на 55 г. ....:(((((
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бодливка () |
Публикувано | 31.08.00 09:00 |
|
Все за любов говорите, а аз от това не разбирам :) Няма такова животно, бе хора! "Обичам те" при мъжете значи "Искам да спя с теб", "Искам да се грижиш за мен", "Искам да ми готвиш", "Не е зле да има кой да ми пере гащите" и т.н. А същото изречено от нежните женски устнички, означава "Искам финансово да се заангажираш с мен", "Искам някой да ме защитава от лошия свят", "Искам да имам здраво, силно потомство, а ти си горе-долу такъв", "Виж онази гривна колко хубаво ще стои на нежната ми китка", "Мили, трябват ми нови дънки" и т.н. :)))))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|