|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
TЪРСЯ ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ.
|
|
Автор |
Стефан () |
Публикувано | 16.06.00 05:27 |
|
КОЙТО ИСКА ДА БЪДЕМ ПРИЯТЕЛИ,НЕКА ДА МИ ПИШЕ НА Stefan_pavlinov@yahoo.com ЩЕ ОТГОВОРЯ НА ВСЕКИ.
| |
|
Тук всички или определена група могат да ти станат наистина добри приятели - просто се огледай, ослушай и може да намериш собственото си място и в самия клуб, а не да пишеш на някого само чрез e-mail:-)
Успех:-)
| |
|
Ze mi dumite ot ustata :)))))
| |
|
Голяма уста - щом събира и мойте думи:-)))
| |
|
:))) Heh :))) Da be toku shto gledkam che me Izkaraha i Slavi Trifonov .,...napravo umreh :) Mnogo sum kompleksen :) Maj !
| |
|
Надявам се не си се обидил на тоя, дето те е изкарал Трифонов - едва ли е било със зла мисъл:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
| |
Тема
|
TЪРСЯ ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ.
[re: Стефан]
|
|
Автор |
Соня () |
Публикувано | 16.06.00 10:09 |
|
Попаднал си точно където трябва. Ние сме заедно почти всеки ден, по цял ден. Със сигурност, няма да ти е скучно с нас.
| |
|
чекой не търси
me too
| |
|
E, znachi wsichki sme ot edin otbor, samo deto ni trjabwa wreme da se sprijatelim...
:)))
| |
|
За съвета мерси. Но нима тук казвате неща които бихте си казали по емаила си.Дори не си направи труда да ми отговориш поне с ДА или НЕ.Аз явно не заслужавам това.Отново съм обиден и разо4арован.Аз давам името си и емаила.А ти какво ми даваш?Един прякор и един съвет...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|