Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 14.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема За Терезанови  
Автор Микеланджело ()
Публикувано16.06.00 21:28

Мъжът в една жена - това е бога, той през устата и мълви, така че, слушайки, уви, да си принадлежа от днес не мога. Но вярвам, в тази участ строга, от себе си веднъж отнет, да бъда благ към себе си тогава. Така над похотта убога пришпорва ме лика и свет, че всяка чужда хубост смърт стаява. О, ти, която през такава вода и огън водиш в радост съща, към мен недей ме никога възвръща.

Тема Поправка ...,ако може...:)нови [re: Микеланджело]  
Автор Тереза ()
Публикувано16.06.00 21:46

...да бъда благ към себе си -не мога!.... P.S-Трябва ми малко време за да отговоря ...:)

Тема Отговор ...!нови [re: Микеланджело]  
Автор Тереза ()
Публикувано16.06.00 22:58

ЖЕНА на болката, една жена, жена ,ах , колкото земя една. И не за спиране, и не за брод. Едно събиране- един живот. И не обятие на огън прост. Едно разпятие- един Христос. Жена!Врата отвъд света.

Тема Отговор ...!нови [re: Тереза]  
Автор Микеланджело ()
Публикувано17.06.00 08:36

Аз знам, че знаеш: идвам с упоение да вкуся със наслада близостта ти; и чувствата у мен са ти познати: затуй те поздравявам с нетърпение. Ако наистина са откровение надеждата, стремежите крилати, преградите ще рухнат непознати и двойно ще е всякое ккрушение. ………

Автор Perlichka ()
Публикувано17.06.00 10:03

Strahotni ste i dwamata... Prechistihte me...

Автор Тереза ()
Публикувано17.06.00 11:32

Много песни гориш за жена, много думи гориш за жена, много нощи гориш за жена, много огън гориш за една, много път, много сън, много зов... За какво ти е? Ще се убиеш. За едничкото зрънце любов , неоткрито от друг да откриеш???

Тема Зрителна измама ...нови [re: Микеланджело]  
Автор Тереза ()
Публикувано17.06.00 11:35

Жената на отсрещния етаж... Жената от отсрещния прозорец... Коя е тя?Човек или мираж, дошъл от твоята вечерна преумора?...... ...И може би защото е далеч , и може би защото недовиждаш , тя ти изглежда като лебед лек- красива ,млада ,нежна и безгрижна...

Тема Зрителна измама ...нови [re: Тереза]  
Автор Perlichka ()
Публикувано17.06.00 12:48

Chudesno e wsichko towa!Otdawna ne bjah chela stihowe. Stawam wi fenka.

Тема Зрителна измама ... [re: Perlichka]  
Автор Alfa ()
Публикувано17.06.00 14:33

I az sam im Fen goliam:))) Otdavna pri tova. Mnogo im se radvam :))))) Kade se nameriha bre bre:))) Toia Internet.

Тема Зрителна измама ...нови [re: Alfa]  
Автор Perlichka ()
Публикувано17.06.00 14:58

E, az sym zajche - wlizam tuk ot sedmica, no towa, koeto cheta e welokolepno...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.