Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:19 21.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Cenata...нови  
Автор Serioznia ()
Публикувано15.04.00 14:19

Kazvat che vseki imal cena... Znaete li Vashata kakva e? i imate li kupuvach ? Chakam mnenia :)

Тема Cenata...нови [re: Serioznia]  
Автор Neseriozna ()
Публикувано15.04.00 14:51

Извинявай за песимизма, но обикновено има два вида хора - такива коите много искат да бъдат оценени и често се продават на безценица,само и само да се пласират,за тях е особено важно да бъдат оценени, да се проявят, да получат одобрение и овации.... и такива , които много добре си знаят цената, и понеже не искат да се продадат изкусвено я завишават. Според търсенето и предлагането. Обикновено е игра на нерви. Личното ми мнение или как стои въпросът при мен. Аз се знам цената, но не я обявявам, а тя е не само количествена но и качествена, тоест, ако се досетиш какво точно искам - наполовина си ме спечелил.

Автор Anthony ()
Публикувано15.04.00 16:27

Цената - някой ми я каза, но аз си мислех, че греши. След време всичко се замаза, а сумата се понижи. Цената - някой я измисли, за себе си или за мен? Понякога сме песимисти. Понякога нощта е ден. Цената - кой ли ни я лепна? Тъй мазна - трудно се държи. Дори да бе великолепна - тя винаги ше си вони...

Автор Anonymous ()
Публикувано15.04.00 18:13

Аз съм безплатен, но понеже никой не знае кой съм, няма да има спечелили (или изгубили for that matter :).

Тема A ti znaesh li tvoita?..нови [re: Serioznia]  
Автор NUT ()
Публикувано17.04.00 00:34

i koi bi te kupil? Az ne sam si opredeliala takava, stoto ne se prodavam, ta tvoaita kolko e, i za koi?????

Тема Cenata na jivotaнови [re: Serioznia]  
Автор Hey Jhonny ()
Публикувано18.04.00 10:07

Цената - Антони я лепна но и аз си мислех че греши Догде око ми не прогледна че тиа си ми принадлежи Цената - мина ден и се избистри а спекулата си остана там Ф неизписаните му мостри Не бе Антони , а бе Абрам Цената - колкото и смрадлива си я носех като медал Дори да беше неустойчива Безжалосно живота си бих дал Hey Jhonny Antony tova moeto tuk e jalk opit za stihche No da si priznaia tvoeto mi haresva poveche Radosno mi e ot vreme na vreme da vidia tuk neshto ot roda na tova koeto si napisal zashtoto obiknovenno e zapalneno s guposti Derzai priatelio do novi sreshti po eEEFFira

Тема A ti znaesh li tvoita?..нови [re: NUT]  
Автор Serioznia ()
Публикувано18.04.00 12:41

Sigurna li si che ne se prodavash ? Ili moje bi nikoj ne ti e dal neobhodimata cena ? Da ne govorim za tova, che kazvajki cena niamah predvid finikiiskite znaci ili ekvivalentite im samo ! Pozdravi

Тема Cenata...нови [re: Neseriozna]  
Автор Serioznia ()
Публикувано18.04.00 14:25

Izveni me ti :) No ne smiatam che ima hora koito da sa bez cena - prosto ne vseki znae istinskata cena. A inache da prava si - no poskoro masata ot hora sa neshto sredno mejdu dvete polojenia koito opisvash. Malko sa horata koito si zaslujavat cenata obache i tam e problemut. MOje bi pravilno si me razbrala kakvo sum iskal da kaja :) Zashto vsichki si misliat za pari - ne e li cenata na edin chovek i toplinata u blijnite mu v koiato toj se kupe? Ne se uchudvam kato znaja v kakvi vremena jiveem:( Pozdravi Neseriozna написа: ------------------------------- Извинявай за песимизма, но обикновено има два вида хора - такива коите много искат да бъдат оценени и често се продават на безценица,само и само да се пласират,за тях е особено важно да бъдат оценени, да се проявят, да получат одобрение и овации.... и такива , които много добре си знаят цената, и понеже не искат да се продадат изкусвено я завишават. Според търсенето и предлагането. Обикновено е игра на нерви. Личното ми мнение или как стои въпросът при мен. Аз се знам цената, но не я обявявам, а тя е не само количествена но и качествена, тоест, ако се досетиш какво точно искам - наполовина си ме спечелил.

Тема На вниманието на Г-н Сериозеннови [re: Serioznia]  
Автор Малечка Палечка ()
Публикувано18.04.00 15:54

Уважаеми Г-н Сериозен, във връзка с изказаното от вас мнение , че "Malko sa horata koito si zaslujavat cenata obache i tam e problemut. ", смея да твърдя че съм от хората които си знаят и си заслужават цената. Но не защото последно циганката дето умря ме е оценявала, а защото мисля че имам достатъчно взискателност и самокритичност за да мога да се оценя, следователно при мен стои проблемът ако реша да се продам и открия на пазара необходимото търсене и недостатъчно предлагане, да намеря подходящия купувач, ако пък се появи такъв , можем да се пазарим. Очакваме да чуем и вашето мнение за цената Ви. И ако цената Ви , както казвате е отражение на топлината на близките Ви - как се оценявата - Вашата цена като проекция на тяхното отношение към Вас? И ако ми позволите - още един въпрос: Достатъчно оценен ли сте? Приемете най-искренните ми благопожелания.

Тема A kakvo spored teb?...,нови [re: Serioznia]  
Автор NUT ()
Публикувано18.04.00 18:46

e neobhodimachena, i zashto niakoi tribva ili ne da mi ia dava??? A kato nimash predvid nominali, govori v realno cenimi neshta... Pozdrav

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.