|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Cenata...
|
|
Автор |
Serioznia () |
Публикувано | 15.04.00 14:19 |
|
Kazvat che vseki imal cena...
Znaete li Vashata kakva e?
i imate li kupuvach ?
Chakam mnenia :)
| |
|
Извинявай за песимизма, но обикновено има два вида хора - такива коите много искат да бъдат оценени и често се продават на безценица,само и само да се пласират,за тях е особено важно да бъдат оценени, да се проявят, да получат одобрение и овации.... и такива , които много добре си знаят цената, и понеже не искат да се продадат изкусвено я завишават.
Според търсенето и предлагането.
Обикновено е игра на нерви.
Личното ми мнение или как стои въпросът при мен. Аз се знам цената, но не я обявявам, а тя е не само количествена но и качествена, тоест, ако се досетиш какво точно искам - наполовина си ме спечелил.
| |
|
Цената - някой ми я каза,
но аз си мислех, че греши.
След време всичко се замаза,
а сумата се понижи.
Цената - някой я измисли,
за себе си или за мен?
Понякога сме песимисти.
Понякога нощта е ден.
Цената - кой ли ни я лепна?
Тъй мазна - трудно се държи.
Дори да бе великолепна -
тя винаги ше си вони...
| |
|
Аз съм безплатен, но понеже никой не знае кой съм, няма да има спечелили (или изгубили for that matter :).
| |
Тема
|
A ti znaesh li tvoita?..
[re: Serioznia]
|
|
Автор |
NUT () |
Публикувано | 17.04.00 00:34 |
|
i koi bi te kupil?
Az ne sam si opredeliala takava, stoto ne se prodavam, ta tvoaita kolko e, i za koi?????
| |
|
Цената - Антони я лепна
но и аз си мислех че греши
Догде око ми не прогледна
че тиа си ми принадлежи
Цената - мина ден и се избистри
а спекулата си остана там
Ф неизписаните му мостри
Не бе Антони , а бе Абрам
Цената - колкото и смрадлива
си я носех като медал
Дори да беше неустойчива
Безжалосно живота си бих дал
Hey Jhonny
Antony tova moeto tuk e jalk opit za stihche
No da si priznaia tvoeto mi haresva poveche
Radosno mi e ot vreme na vreme da vidia tuk
neshto ot roda na tova koeto si napisal zashtoto obiknovenno e zapalneno s guposti
Derzai priatelio
do novi sreshti
po eEEFFira
| |
Тема
|
A ti znaesh li tvoita?..
[re: NUT]
|
|
Автор |
Serioznia () |
Публикувано | 18.04.00 12:41 |
|
Sigurna li si che ne se prodavash ?
Ili moje bi nikoj ne ti e dal neobhodimata cena ?
Da ne govorim za tova, che kazvajki cena niamah predvid finikiiskite znaci ili ekvivalentite im samo !
Pozdravi
| |
|
Izveni me ti :)
No ne smiatam che ima hora koito da sa bez cena - prosto ne vseki znae istinskata cena. A inache da prava si - no poskoro masata ot hora sa neshto sredno mejdu dvete polojenia koito opisvash.
Malko sa horata koito si zaslujavat cenata obache i tam e problemut.
MOje bi pravilno si me razbrala kakvo sum iskal da kaja :) Zashto vsichki si misliat za pari - ne e li cenata na edin chovek i toplinata u blijnite mu v koiato toj se kupe? Ne se uchudvam kato znaja v kakvi vremena jiveem:(
Pozdravi
Neseriozna написа:
-------------------------------
Извинявай за песимизма, но обикновено има два вида хора - такива коите много искат да бъдат оценени и често се продават на безценица,само и само да се пласират,за тях е особено важно да бъдат оценени, да се проявят, да получат одобрение и овации.... и такива , които много добре си знаят цената, и понеже не искат да се продадат изкусвено я завишават.
Според търсенето и предлагането.
Обикновено е игра на нерви.
Личното ми мнение или как стои въпросът при мен. Аз се знам цената, но не я обявявам, а тя е не само количествена но и качествена, тоест, ако се досетиш какво точно искам - наполовина си ме спечелил.
| |
|
Уважаеми Г-н Сериозен,
във връзка с изказаното от вас мнение , че "Malko sa horata koito si zaslujavat cenata obache i tam e problemut. ", смея да твърдя че съм от хората които си знаят и си заслужават цената. Но не защото последно циганката дето умря ме е оценявала, а защото мисля че имам достатъчно взискателност и самокритичност за да мога да се оценя, следователно при мен стои проблемът ако реша да се продам и открия на пазара необходимото търсене и недостатъчно предлагане, да намеря подходящия купувач, ако пък се появи такъв , можем да се пазарим.
Очакваме да чуем и вашето мнение за цената Ви.
И ако цената Ви , както казвате е отражение на топлината на близките Ви - как се оценявата - Вашата цена като проекция на тяхното отношение към Вас?
И ако ми позволите - още един въпрос: Достатъчно оценен ли сте?
Приемете най-искренните ми благопожелания.
| |
Тема
|
A kakvo spored teb?...,
[re: Serioznia]
|
|
Автор |
NUT () |
Публикувано | 18.04.00 18:46 |
|
e neobhodimachena, i zashto niakoi tribva ili ne da mi ia dava???
A kato nimash predvid nominali, govori v realno cenimi neshta...
Pozdrav
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|