Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:25 14.07.25 
Поколения
   >> 30-40
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Само за семейнинови  
Автор един мъж ()
Публикувано20.03.00 10:51

Споделяте ли с вашата половинка преживяванията си в клубовете и чата?

Тема Само за семейнинови [re: един мъж]  
Автор 1 жена ()
Публикувано20.03.00 11:11

твърдо НЕ това си е моя теротория

Автор Анджи ()
Публикувано20.03.00 11:28

Разбира се, че не. Особено ако си влюбен!

Автор едно дете ()
Публикувано20.03.00 12:53

ми те‚ мама и тате‚ само това правят – или гледат като охлюви‚ които са наблюдавали дълго слънчевото земетресе...не‚ затъмнение без цайси‚ в телевизорчетата на компютрите‚ или нещо си споделят‚ ама си протягат очите пак към телевизорчетата. и отвреме навреме мама вика: "–ох‚ пешоо..." и въздиша издълбоко‚ а тате пък: "ех‚ мичеее..." и гледам – сълзи. ама всеки си плаче на неговото си екранче. и аз плача. пред телевизора. дето се ме слагат да гледам детското‚ ама то няма все детско‚ а има за разни‚ дето накълцали баба си с тесла и за други‚ които изпразвали и пълнели някаква кошница. и наща кошница е празна‚ защото няма кой да отиде до магазина да я напълни и аз все ям картофено пюре от плик‚ с вода от чешмата. и вече съм заприличало на картоф‚ ама мама каза‚ че така съм си изглеждало още от родилния дом и сигурно са ме сменили. пък баба ходи на работа и поправя зъбите на хората и само им казва да си показват зъбите. а тука като дойде тя си показва зъбите и вика на мама и на тате‚ че й е писнало да ги хрантути. а като си отиде те започват те да си показват зъбите и мама вика: "–ето видя ли я майка ти‚ дето все опява‚ а не вземе да си вземе внучето‚ да го погледа малко." пък тате вика : "–ами то е и на твойта майка внуче‚ що тя не го вземе да си го погледа?" и така си споделят за майките‚ а едното им око – в телевизорчето. щото вместо да ме гледат мене‚ те гледат там и си споделят. и после аз ям пюре‚ а после го повръщам половината‚ да става нещо интересно.

Тема Само за семейнинови [re: едно дете]  
Автор един мъж ()
Публикувано20.03.00 12:57

:)))))))))))))))))))))))

Тема Само за семейнинови [re: Анджи]  
Автор Батко ()
Публикувано20.03.00 13:05

Влюбен в кого, как и доколко? Някой приближен до Господ, беше казал (много човекоугодно), че лявата ръка не трябва да знае какво прави дясната.

Тема Само за семейнинови [re: Батко]  
Автор Анджи ()
Публикувано20.03.00 13:22

Ако си влюбен в друг, не би разказвал на половинката, нали? Как - силно влюбен. Доколко.... кой да ти каже? А за Господ си прав....

Тема детенценови [re: един мъж]  
Автор Арчи ()
Публикувано20.03.00 13:23

ей го едно талантливо детенце, докопало се до компи(та)рчето на мама или тати (((-8 Браво детенце! Ти си наш`та гордост ((((-8 Арчи

Тема Само за семейнинови [re: Анджи]  
Автор Батко ()
Публикувано20.03.00 15:12

Това с половинката ...... трудно го разбирам. Любовниците ми никога не са смятали, че са ни половинка. Някои от тях мислеха, че са по-хубавата и по-добрата половина. Бившата ми съпруга смяташе, че моята половина е като тъмната страна на луната и от нея няма смисъл. А някои дори и да са се смятали за половинка, държаха да обсебят и моята половина. А в края на краищата, аз си живеех пълноценно и въобще не съм се разполовявал.

Автор Deni ()
Публикувано20.03.00 15:16

'Половинките' ви наистина ли искат да знаят какво правите в нат-а?!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.