Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:08 10.11.25 
Автомобили
   >> Най-добрата кола
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Opel Vectra B vs Renault Lagunaнови  
Автор svenlivko (пич)
Публикувано08.08.06 20:13

В момента съм изправен пред дилемата Opel Vectra B vs Renault Laguna и въпреки, че вече ме насочиха в едната посока, ще са ми интересни и надявам се полезни и други ваши мнения и впечатления относно дилемата ...
10Х

Тема Отговорът е ...нови [re: svenlivko]  
Автор Lancelot (Knight)
Публикувано10.08.06 09:53

Ситроен Ксантия

= Nobilitas Obligat =

Тема Re: Отговорът е ...нови [re: Lancelot]  
Авторkoцeв (Нерегистриран)
Публикувано11.08.06 11:21

Имам много забележки към опела, но имай в предвид че 50% от майсторите не се занимават с френски коли

Тема Re: Opel Vectra B vs Renault Lagunaнови [re: svenlivko]  
Автор Radocar (16V)
Публикувано11.08.06 21:26

Хм, това е интересен въпрос и дилемата е голяма, но ако става дума за новият Опел(като такситата), то мисля че той е по-добрият вариант.Чувал съм, че возията му е страхотна.А за Лагуната ме притеснява едно единствено нещо.....че е френска!

Когато говоря, не приказвам!

Автор svenlivko (пич)
Публикувано12.08.06 12:01

Renault Laguna за мен отпадна и сега съм го заместил с AUDI A4

Така, че в момента дилемата е OPEL Vectra 1.8(2.0)i 1998г. vs AUDI A4 1.8i 1996г.

Редактирано от svenlivko на 12.08.06 12:02.

Автор MichaelLeRoi (ShadowMan)
Публикувано13.08.06 22:03

Преди месец едни приатели си взеха Ауди А3 за 10к, 97 година. Аз не бих дал толкова пари за тази кола. За тези пари бих сменил старото волво с едно S/V 40 или нещо японско, може би.

Тема Re: Opel Vectra B vs Renault Lagunaнови [re: MichaelLeRoi]  
Автор koцeв (патил)
Публикувано14.08.06 12:50

Преди 5 месеца бях пред същата дилема.Разубедиха ме от Ауди понеже са с много слабо и скъпо окачване(1000лева )и слаба скоростна кутия.Навиха ме на Пасат В4- с решетката 1,8-90к.с.. Доволен съм но е малко слаб за комбито ,но с ефтина подръжка и желязно окачване.За Опел забрави ако можеш да си позволиш по-качествена марка!

Тема Re: Opel Vectra B vs Renault Lagunaнови [re: koцeв]  
АвторЛaryнa (Нерегистриран)
Публикувано26.09.06 20:19

Ako dilemata e Opel Vectra B Renault Laguna ...opredeleno Lagunata e po dobre...Opela e strashno slojen...skyp syedinitel i mnogo drugi slabosti...
Lagunata s motor 1,8monoinjection...e perfektna ....stypva mnogo mazno,klimatronika i raboti perfektno i poddryjkata e mnogo leka....stava za gaz mnogo dobre...az goreshto ti ia preporychvam...Vectrata e gadna niama nishto obshto s Vectra A,koiato e mnogo zdrava....

Тема Re: Opel Vectra B vs Renault Lagunaнови [re: Лaryнa]  
Автор zemonti (субективен!)
Публикувано28.10.06 07:25

След фалитите на Талбот и Ситроен, Реното продължава да поддържа лошото име на френските коли. Съвсем не така стои въпроса с Пежо. 406 или 407 които са на доста по-висока цена предлагат и много по-високо качество. Хубавото е че в Бг се продават по-евтино дори и от голф?!?

Най-скапани коли-GM,VW,Renault,Fiat

Тема Re: Opel Vectra B vs Renault Lagunaнови [re: zemonti]  
Авторnepristrasten (Нерегистриран)
Публикувано06.11.06 13:14

и аз като колегата се двоумях между Вектра и А4 покарах и 2те и реших да си взема Мерцедес Ц-клас!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.