|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Opel Vectra B vs Renault Laguna
|
|
| Автор |
svenlivko (пич) |
| Публикувано | 08.08.06 20:13 |
|
|
В момента съм изправен пред дилемата Opel Vectra B vs Renault Laguna и въпреки, че вече ме насочиха в едната посока, ще са ми интересни и надявам се полезни и други ваши мнения и впечатления относно дилемата ...
10Х
| |
|
|
|
Ситроен Ксантия
= Nobilitas Obligat =
| |
|
Тема
|
Re: Отговорът е ...
[re: Lancelot]
|
|
| Автор | koцeв (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.08.06 11:21 |
|
|
Имам много забележки към опела, но имай в предвид че 50% от майсторите не се занимават с френски коли
| |
|
Тема
|
Re: Opel Vectra B vs Renault Laguna
[re: svenlivko]
|
|
| Автор |
Radocar (16V) |
| Публикувано | 11.08.06 21:26 |
|
|
Хм, това е интересен въпрос и дилемата е голяма, но ако става дума за новият Опел(като такситата), то мисля че той е по-добрият вариант.Чувал съм, че возията му е страхотна.А за Лагуната ме притеснява едно единствено нещо.....че е френска!
Когато говоря, не приказвам!
| |
|
|
|
Renault Laguna за мен отпадна и сега съм го заместил с AUDI A4 Така, че в момента дилемата е OPEL Vectra 1.8(2.0)i 1998г. vs AUDI A4 1.8i 1996г.
Редактирано от svenlivko на 12.08.06 12:02.
| |
|
|
|
Преди месец едни приатели си взеха Ауди А3 за 10к, 97 година. Аз не бих дал толкова пари за тази кола. За тези пари бих сменил старото волво с едно S/V 40 или нещо японско, може би.
| |
|
Тема
|
[re: MichaelLeRoi]
|
|
| Автор |
koцeв (патил) |
| Публикувано | 14.08.06 12:50 |
|
|
Преди 5 месеца бях пред същата дилема.Разубедиха ме от Ауди понеже са с много слабо и скъпо окачване(1000лева )и слаба скоростна кутия.Навиха ме на Пасат В4- с решетката 1,8-90к.с.. Доволен съм но е малко слаб за комбито ,но с ефтина подръжка и желязно окачване.За Опел забрави ако можеш да си позволиш по-качествена марка!
| |
|
Тема
|
[re: koцeв]
|
|
| Автор | Лaryнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.09.06 20:19 |
|
|
Ako dilemata e Opel Vectra B Renault Laguna ...opredeleno Lagunata e po dobre...Opela e strashno slojen...skyp syedinitel i mnogo drugi slabosti...
Lagunata s motor 1,8monoinjection...e perfektna ....stypva mnogo mazno,klimatronika i raboti perfektno i poddryjkata e mnogo leka....stava za gaz mnogo dobre...az goreshto ti ia preporychvam...Vectrata e gadna niama nishto obshto s Vectra A,koiato e mnogo zdrava....
| |
|
Тема
|
[re: Лaryнa]
|
|
| Автор |
zemonti (субективен!) |
| Публикувано | 28.10.06 07:25 |
|
|
След фалитите на Талбот и Ситроен, Реното продължава да поддържа лошото име на френските коли. Съвсем не така стои въпроса с Пежо. 406 или 407 които са на доста по-висока цена предлагат и много по-високо качество. Хубавото е че в Бг се продават по-евтино дори и от голф?!?
Най-скапани коли-GM,VW,Renault,Fiat
| |
|
Тема
|
[re: zemonti]
|
|
| Автор | nepristrasten (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.11.06 13:14 |
|
|
и аз като колегата се двоумях между Вектра и А4 покарах и 2те и реших да си взема Мерцедес Ц-клас!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|