Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:10 17.07.25 
Автомобили
   >> Най-добрата кола
*Кратък преглед

Тема Кола за 1500 - 2000лв.? Каква да взема?нови  
Авторpetrov (Нерегистриран)
Публикувано10.09.05 14:54

Каква кола мога да взема за до 2000лв. Да не е семейна! Нещо здраво, пъргаво и на което лесно се намират части! Бих искал да е някакъв сполучлив модел! Нещо добро за парите си(ако това е възможно)! Просто не мога да отделя повече пари за момента, а ми трябва кола веднага!

Тема Re: Кола за 1500 - 2000лв.? Каква да взема?нови [re: petrov]  
АвторToni (Нерегистриран)
Публикувано10.09.05 19:31

Опел Кадет

Тема Re: Кола за 1500 - 2000лв.? Каква да взема? [re: petrov]  
Автор бaй Бope (фен)
Публикувано12.09.05 12:25

Opel Kadett
VW Golf
Renault 9/11
И трите са много сполучливи модели, а вече какво ще е личното ти предпочитание..
Та за Кадет-а-части бол, евтини, икономична и същевременно пъргава кола(е ще търсиш 1,6л-1,8л), но ламарините
Голф-а - бетон от всякъде ама за т'ва е по-скъпичък (говоря за Голф 2-ка), но щом няма да е семейна кола с 2 врати има добри оферти.Обаче най-големия му "плюс " е че много успешно разбива камъни в бъбреците.
Рено 9/11-много по-здрави като ламарини от Опел-а ,мисля че не отстъпват на Голф-а.За пъргавина и разход много зависи на какво ще попаднеш(то и за другите е така).Като цена резервните части са между Опела и Голфа.Комфорта е като на кола от по-висок клас, а и повечето екземпляри са с доста екстри. Като цяло Рено го плюят само хора които не са го карали.
Реши си и дано случиш на нещо добро. Надявам се че съм бил полезен.
НАСЛУКА

Тема Re: Кола за 1500 - 2000лв.? Каква да взема?нови [re: petrov]  
АвторOutback-Fan (Нерегистриран)
Публикувано20.09.05 13:54

По - добре посъбери още парички и тогава тръгвай да търсиш кола. Общо взето за тез пари нищо свястно няма да намериш (освен ако не си роден в неделя - т.е. с късмет :) ).

Тема Re: Кола за 1500 - 2000лв.? Каква да взема?нови [re: Outback-Fan]  
Автор l_vento (непознат)
Публикувано20.09.05 14:53

vzimash si edin vw golf 2 i priklu4vash.....

Тема Re: Кола за 1500 - 2000лв.? Каква да взема?нови [re: l_vento]  
АвторПитъpПaн (Нерегистриран)
Публикувано30.09.05 11:47

Мнооого добро решение е Рено 5, от последните преди Клио напр 1991 год. Търси с 1,4 моноинжекцион двигател и ангренажна верига. Жена ми караше такова 3 год. както и аз от време на време. Колата няма равна нита лято, нито зима в града. Старта е страхотен.... Зимата с добри гуми е разхождаш по неутъпкан снят като джимпа.

Никакви консумативи освен бензин и масло и вода в чистачките. А, да веднъж смених десен накрайник-12 лв + труда + реглажа.

За съжаление скоро я продадох за 1800 лв. но знам, че новият собственик не съжалява изобщо.

Тема Re: Кола за 1500 - 2000лв.? Каква да взема?нови [re: ПитъpПaн]  
Автор delstam (непознат)
Публикувано13.11.05 23:19

Преди година и половина прододох фолксваген джета 1.8 за 2000лв,понеже бях събрал още 8-9 000 лв. да купя нещо хубаво, но за фолксвагена още съжалявам за мен това е кола номар 1. Въобще не се чуди , търси VW.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.