Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:08 11.10.24 
Автомобили
   >> Най-добрата кола
*Кратък преглед

Тема ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!!нови  
Автор l_vento (непознат)
Публикувано26.08.05 13:50

хайде бе хора.Ще си купувам кола и немога да се реша точно коя да е.Спрял сам се на Vento '93 '94 , Vectra '93 '94 i Audi 80 . Искам да чуя и вашето мнение по темата, за да се ориентирам кам правилния автомобил?на мен лично много ми харесва Vento и повече клоня кам него и като форма и като външен вид.Но ще уважа всяко ваше мнение по темата!!
Благодаря ви предварително!!!

Тема Re: ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!!нови [re: l_vento]  
Авторbashmaystora (Нерегистриран)
Публикувано26.08.05 14:18

abe kupui tazi koqto nay mnogo ti haresva, slusashy sarceto si, to nyama da te izlaje.
Kvo se panikyosvash tolkova, nali ti ste ya karash, ne az ili nyakoy drug.

Тема Re: ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!! [re: bashmaystora]  
Автор l_vento (непознат)
Публикувано26.08.05 14:32

обаче нали трябва да е и нещо свестно, нещо здраво и качесвено..а не само на форма!!
нали знаеш ние Балгарите най- мн ни е страх да се не прекараме

АвторИвo (Нерегистриран)
Публикувано26.08.05 17:03

Ще се опитам да дам мнение и за 3-те автомобила. Повече за Вектрата и 80-ката. Вектрата след 93 година е доста удачен избор. Това е така, защото почти е избегнат най-големият проблем - гниенето. Предлагат се и стандартно с възд. възглавници, ABS и т.н. При 80 няма да имаш проблем с ламарините, но като цяло е по-тясна от Вектрата-както мястото за пътниците, така и багажника. Двигателите и на двата модела като цяло са корави. Ако вземаш Вектра гледай да е 2.0 i. С по-малките двигатели е доста тромава.
За Венто не мога да изразя мнение, защото не съм карал, но доколкото знам има доста голям багажник, с по-добро табло е от Голф 3, а другото си е като на Голф. Трябва да вземеш и под внимание е че ако вземеш Вектра от след 93 тя е изчистена от "детските болести" на модела, а Вентото ще е от първите на тия години. Не си написал за какво ти трябва колата - за семейна или само за теб. Вентото е по-нисък клас от Вектра и 80.
Но вземи, което на теб най-много ти харесва.

Автор Radocar (16V)
Публикувано26.08.05 21:40

Гледай сега пък аз какво ще ти кажа:

Opel Vectra
Един мой приятел си купи същата преди около 4 години, и все ми разправя че е SUPER, ама така като гледам аз...голям таралясник е!То не бяха ремонти, то не беше чудо!Първо му изпуснаха спирачките и щеше да се утрепа на един светофар.Оттогава има проблеми с АBS-а и още не може да го оправи...Имаше проблем със свещите и цялата запалителна уредба.Борд.компютър все му дава някакви грешки и т.н.А някой спомена, че не гние-ГЛУПОСТИ!Гние та пушек се вдига-сменя си веждите наскоро(нормален проблем за този модел).А колата е 94 год., 1.6i, Хечбек,с оригинална(вече не) газова уредба.ХИЧ НЕ ВЪРВИ!
A,и още нещо-ще си купуваш странични огледала докато не посинееш..

Audi 80
Ох!Това ако знаеш колко харчиии-ще получиш инфаркт.Частите са и по-скъпи и от японските.До 2.0 двигател, само задната скорост работи(ако се досещаш какво искам да кажа :) ).И понеже ще се намери някой да оспори казаното от мен,ще кажа че почти всичките ми роднини имат такъв автомобил...Точка и по този въпрос.

VW Vento
Това е може би най-добрият вариант според мен, от това към което си се насочил.Изкарах шофьорският си курс на VW Jetta, и за мен VW е автомобил за возене.Няма екстри, няма сложни технологии...абе Лада в съвременен вариант.Ще ти върши работа,няма да се чупи и ще си доволен.Не харчи много,а Vento-то е и широкичко,може и багаж да си качваш,има и доста добър външен вид.

В крайна сметка при покупката на автомобил втора ръка,голяма роля играе и късметът, така че пожелавам ти късмет и успех в начинанието ти!И знай, че какъвто шофьора-такава и колата!

Когато говоря, не приказвам!

Тема Re: ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!!нови [re: Radocar]  
Автор Ascona83 (бедствие !!!)
Публикувано28.08.05 09:35

Колега, това че някой е излъгал приятеляти че вектрата му е 93 година си е негов проблем.
Аудито с 2.0 двигател не харчи повече от вектра с такъв.
Вентото е друг клас кола, по-нисък и от вектрата и от 80-ката.
Според мен тряба да се избере кола според нуждата и функциите които се очаква да изпълнява. Ако ще е ауди то определено препоръчвам Б4, заради багажника.

Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!

Автор Piqndurnik (Pijnal powechko)
Публикувано29.08.05 13:00

Щом става въпрос за кола на 11-12 години, търси не по марка, а по техническо състояние. Вземи най-запазената, която ти лови окото и ти пасва на джоба.
За парите... бъди готов с още толкова след като я купиш и откриеш какво не си видял преди. Помни, обаче, че колкото и да влагаш, нова няма да стане. Важно е да не е опасна.

Наздраве

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.