|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Питам само хората с опит!
|
|
| Автор | Paзyмнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.06.05 16:20 |
|
|
Като чета постингите тук, съвсем се обърках. Колкото хора, толкова и мнения...
Аз ще си плащам колата, жена съм.
Поориентирах се по сайтовете за коли, консултирах се с автотехници... Но избора пак ще си е мой.
Търся не скъпа кола, втора употреба, не съм глезла, не държа на визията, а на поддръжката. Да не е от малките градски колички. Искам да е на газ, респективно дизеловите отпадат.
Спряла съм се на Опел Астра - комби, но все още се оглеждам за нещо 4х4, за да ходя и по горски пътища с нея...
Навремето имах стар Москвич - друг не можеше да се катери като него... (Е, за джип пари нямам :))
Вашите препоръки?
(И понеже предполагам, че ще се надпреварвате да си хвалите собствената, то каква кола бихте препоръчали на ... жена си? - вие ще я поддържате и сипвате горивото.. ;))
| |
|
Тема
|
Re: Питам само хората с опит!
[re: Paзyмнa]
|
|
| Автор |
Haunter™ (обсебен) |
| Публикувано | 16.06.05 17:30 |
|
|
Щом искаш да е 4x4, ориентирай се към нещо японско. Бих ти препоръчал SUBARU, моделите им 4х4 са класика. 
Отказвам да чета латиница!
| |
|
Тема
|
[re: Haunter™]
|
|
| Автор | Toни (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.06.05 18:05 |
|
|
А що не си караш стария Москвич. Най-евтино откъм подръжка. Пък и вози доста добре за разлика от някои западни таралясници.
| |
|
Тема
|
Ако ще е като него...
[re: Toни]
|
|
| Публикувано | 16.06.05 22:43 |
|
|
... по-добре да не купувам Продадох го за части. Беше на моята възраст...
| |
|
|
|
Добре е да споменеш и цена.
| |
|
Тема
|
[re: Paзyмнa]
|
|
| Автор |
Ascona83 (бедствие !!!) |
| Публикувано | 17.06.05 09:15 |
|
|
Колегата ти е споменал за субару, но доколкото знам ценита на частите му не са от най-ниските, за сметка на това пък автомобила е много здрав. Виждал съм едни хонди които са 4х4 ама за съжаление моделите им не ги знам.
Ето какво намерих аз в мобиле.бг
Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!
| |
|
Тема
|
[re: Ascona83]
|
|
| Автор |
Moxy_78O (Попай моряка) |
| Публикувано | 17.06.05 09:47 |
|
|
Хонда Шатъл е много здрав и идиотоустоичив автомобил. Аз лично имам сериозни наблюдения върху няколко представителя на по-стария (от на обявата) модел (4 бр, но само единят е 4х4) и смело мога да заявя, че този автомобил си струва парите. Прост пример - една от въпросните 4 Хонди беше сериозно прегряла, в следствие на изхвърляне на антифриза от радиатора, който беше пробит след една катастрофа. Та след прегряването човекът си доливаше постоянно масло, защото сегментите бяха запекли и колата работеше, като Варбург. Понякога обаче пропускаше да долее, под предлог, че като и сипва масло и пуши много отзад, та може да го спрат катаджийте И така, от преди 4 години, та до миналата година, когата най-накрая и беше дадена почивка, но не защото беше спряла да върви - до последно си беше в движение.
Редактирано от Moxy_78O на 17.06.05 09:48.
| |
|
Тема
|
...
[re: Ascona83]
|
|
| Публикувано | 17.06.05 14:04 |
|
|
Добре изглежда, само дето няма климатик. А това е нещо, на което държа.
Чувала съм, че има разлика в издържливостта на стара японска кола и стара немска..??? Ще ми се да не е над 7-8 години...
| |
|
|
|
Колегите знаят аз какво бих ти препоръчал 
| |
|
Тема
|
Колеги ли?
[re: butaloto]
|
|
| Автор | БУДAлecky (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.06.05 23:00 |
|
|
Не смятам, че някой малоумник може да ме нарича... колега...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|