|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Toyota will drop Celica, MR2
|
|
Автор | haha (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.07.04 13:57 |
|
На японците най-накрая им дойде ъкъла че ги бива да прават само каруци за масовия потребител
| |
Тема
|
Re: Toyota will drop Celica, MR2
[re: haha]
|
|
Автор | Scott (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.07.04 14:39 |
|
Не се притеснявай, те са си направили добре сметката. До края на годината имат прогнозиран ръст на международните продажби 11% сравнен с миналата година. Това че тези модели не са приети на американския пазар, а се предпочитат пикапи и джипове е проблем на самия пазар, не на Тойота. А нищо чудно догодина да се 'яви' някое спортно купе на GM или Ford, което е всъщност Селика.
Дотогава щом сте хитряги купувайте Лексъс и Сцион.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lS3OO (c230) |
Публикувано | 20.07.04 19:02 |
|
men me uchudva che ne sa spriali Celicata oste ot taz godina, sega s poiavata na Scion tC, ne mi e iasno koi ste si kupi Celica. a pak MR2 taka ili inache e napraveno za hora pod 180cm, ta mai si e izcialo model za aziatcite.
| |
Тема
|
[re: lS3OO]
|
|
Публикувано | 21.07.04 12:11 |
|
Интересно защо Toyota толкова се срамува от името си та прави разни марки като Lexus и Scion, сигурно щото няма нито спортно нито луксозно излъчване
| |
Тема
|
|
|
Автор | MR2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.04 13:07 |
|
Аз имам MR2Ако искаш ела да те повоза малко да видиш как ме гледат по Витошка и как като мина с червената светкавица всичко живо се пули и цъка.Е,малко ще е срам де ама ще го преживееш
Ще те чакам на спирката на тролея.100 процента сам сигурен,че ще дойдеш с него
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 21.07.04 13:17 |
|
Пич, предполагам че тези инсинуации са с определена цел. Кажи каква е целта не ни мъчи. Форд Мустанг или Крайслер Кросфайър? А може би си фен на европейски спортни коли? Имаше доста обширна тема доскоро, нямаше те там.
Сигурно ти е познат израза value per money. Това е основната цел на Toyota. Наскоро четох статия за Scion tC - купе за любителите на 3-та серия, които обаче разполагат с пари за Форд'95.
| |
Тема
|
[re: Scott]
|
|
Автор | mtmm (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.04 13:37 |
|
Nqma cel brat!Celta e da ima zaqjdane!Te barovcite koito karat takiva mashini voobshte gi nqma v forumite a ne kato nas deto karame 12 godishni koli.kakvo se zanimavate s vseki koito si nqma rabota.E i kato toq puber!Kakvo se palite da otgovarqte na vseki maloumen malak kelesh.
| |
Тема
|
[re: mtmm]
|
|
Публикувано | 21.07.04 17:41 |
|
Ако аз се заяждам то какво остава за другите участници в тоя клуб където всяка втора тема е как виждаш ли японските коли са the best, пък май се оказва че не е точно така. Иначе да, фен съм на европейските спортни автомобили и смятам че ще събирам доста повече погледи ако мина през центъра с едно Porsche например. А малоумен келеш може да викаш на майка си.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 21.07.04 18:08 |
|
Да бе приятел, ама аз какво ти казах по-горе - value per money. И аз бих искал Порше, ама много скъпо. Това обаче не е причина да го плюя. Теб не те знам, може и да можеш да си го позволиш, но ако не можеш - не мислиш ли че е по-добре все пак да минеш по центъра с нещо спортно (Селика или МР2) отколкото да лаеш месеца тук, а.
| |
Тема
|
|
|
Автор | mtmm (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.07.04 18:18 |
|
Nqma kak da vikam na maika si maloumen kelesh,zashtoto tq e v jenski rod negramotniko
Za takiva kato tebe imam gotow otgovor,kazano ot edno mom4e v edin forum:
na4alo na citata
otdavna sam se otkazal da spora s nqkakvi maloumni tineijari,koito sled porednata si neuspeshna igra na counter strike v nqkoi komputaren club,vlizat da draznat golemi maje kato nas na 35-40g,koito za razlika ot tqx ne xodqt s gradskia transport i ne sanuvat Feararita i Maseratita,koito subota i nedelq ne molqt tatkovcite si da pokarat razdrunkanata mu Lancia Prisma......
krai na citata
Hodi da si karash Porsheto na NFS
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|