|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
София - Приморско
|
|
Автор |
Spidercho (сияещ) |
Публикувано | 25.02.03 19:56 |
|
Я кажете за колко сте взимали от София до Созопол, Приморско и т.н. местенца.
Аз миналата година, без да съм го имал за цел, стигнах в Проморско за 4 часа по тъмно.
Редактирано от Spidercho на 25.02.03 20:00.
| |
|
щото и ние стигаме насам натам за разни такива часове, но аз без такова нещо вече никъде не тръгвам 
| |
|
Още не съм, но за лятото ще си взема
А и аз вече карам бавно 
| |
|
че караш бавно.. дали като пускаш ТВ кулата към Ситняково си с 50км/ч ?????? хе хехе .. аз там съм на 100-120 и само се кефя на народа как намалява долу на завоя, а аз си цепя.. 
| |
|
q kaji COBRA TRAPSHOOTER 3 , 3 bandow hubaw antiradar li e?
nikude w neta ne widqh opisanie i mneniq
ako imash opit s takuw spodeli:)
| |
|
само от WHistler .. води се най-доброто. Имал съм два такива - един на 360 градуса и сегашния ми, който е само напред. Хваща на нечувани разстояния... абе няма грешка. Колкото по-скъп, толкоз по-хубав. Ама и кобрата си става. Не им разбирам на тея вълни, двубандови, трибандови.. все тая е. Важното е да хваща куките от 3-4км. Оттам нататък ако ще и в някой гараж да е правен.. нали така? 
| |
|
testwah go moq antiradar i kaza slednoto
putuwame po tzarigradsko posoka PLD, minawame METRO i pochwa da pisuka qko...predi mosta...sled mosta na 500m sedat kuki w lada s radar...
znachi rastoqnieto e max 1km!dano da mi otyrwawa kojata i za napred
| |
Тема
|
А полицията?
[re: Чepнorлaв]
|
|
Автор | 4O5Mi16 (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.02.03 15:43 |
|
A полицейските радари с какъв обхват са?
| |
|
имаш и баир, който пречи на вълните.. аз говорех за на равно - магистрала.
Абе пак си трябва внимание, щото много седят на изхода на София, от Подуяне нататък.. и последния път ниско прелетях, добре че бяха настрани и нещо се разсейваха и не очакваха д апрелетя между колите  , а и го бяха изключили.. хитреят педалите.. гасят го и действат като с пушка.. само единично включване и гасят. мамка им кукешка . Но се отървавам де - в повечето случаи..
| |
|
честно си признавам, но мисля че са до 1км. На тях им трябва мощност все пак да излъчват, да върнат и т.н., докато ти имаш само приемател.
Дори тези в САЩ не са на такова разстояние колкото хващат антирадарите, така че няма грижи..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|