|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Koi Kolko Km Nai-mnogo e pravil
|
|
Автор |
LordDigital (CarftsmaN) |
Публикувано | 01.02.02 05:42 |
|
Aidee ,da vidim koi moze da lyze nai-dobre:P
maitap de ,seriozno koi sys kakva kola ,i kyde e prail nai-mnogo kilometri?
Eto moite:
Opel Vectra ,Zeleniq Asfalt na Pytq za Pravec (posoka sofia ,lek naklon), speed=220+km/h na kimoetraz.
Nai-mnogo dokumentirano:
Chevy 3500 Van (V8 ,7.2) ,I-294 ,speed= dolu vyv levo.
| |
|
200 km/h на Цариградско, но един бакшиш не се отмести и теста приключи на тази скорост.
| |
Тема
|
Re: Koi Kolko Km Nai-mnogo e pravil
[re: LordDigital]
|
|
Автор |
off-road (MAQUINA TOTAL) |
Публикувано | 01.02.02 17:45 |
|
ne6to mai ne se vijda mnogo qsno
| |
|
Koe se nevidi?
| |
|
Ама с влака
Мухааахаа
Без маитайп ICE-то е Германия толкоз вдига.
| |
|
Със самолета
| |
Тема
|
[re: LordDigital]
|
|
Автор |
pavka (Eng.) |
Публикувано | 01.02.02 22:58 |
|
Най-високата ми скорост е 220км/ч. с два различни автомобила - Нисан Максима и Мицубиши Джелант, но най-много се гордея с един друг рекорд - 3ч и 20мин от София до Варна с WV Pasat, но с мотор V6. Не знам нито литрите, нито конете, но държеше скорост при всякакви наклони, завои и др. Е, след това три часа идвах на себе си, но това е друга тема.
Айде, чао!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
| |
|
Aide Aide:) pa se pocna
Ne moze da ne si letel sys samolet ,kolko li KM pravqt povece Jettove predi da izletat ,mnoo chesto sym se pital i za kolko vreme gi pravqt stoto chustvoto si zasluzava poleta:P
| |
Тема
|
[re: pavka]
|
|
Автор |
Beeblebrox (член) |
Публикувано | 02.02.02 00:22 |
|
Ей за това ми е кеф да си ходя в България! Страната на силните усещания и неограничените възможности!
| |
|
(незнам колко точно +, защото при тая скорост не си е работа да се заглеждаш в таблото)
с Фабия 1.4 MPI 16V !!! и по двете магистрали в БГ........ предимно на равните или нанадолните участъци (слабичка е иначе)
за 220 има доказателство под формата на сръбски акт! :) откупен за .... абе мани
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|