Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:01 09.11.25 
Култура и изкуство
   >> Театър, Опера, Балет
*Кратък преглед

Тема Камен Доневнови  
Автор Пъpпъл (марципанена)
Публикувано26.04.09 14:48

Гледахте ли постановката на Камен Донев за "..народното творчество.."?
Аз не успях да си купя билети, но признавам, че преди доста време не бях особено впечатлена от "Самолетът беглец".
Камен Донев ли е "апгрейднал" или в истерията по една постановка е заразна?

Думи, думи и нищо повече

Тема Re: Камен Доневнови [re: Пъpпъл]  
Автор tchupakabra (маймун)
Публикувано28.04.09 10:03

предишното не съм гледал, това ми направи голям кеф. ако не харесваш К. Д. по принцип, и тук няма да ти допадне, в негов стил е

Автор Coтko (Apple user)
Публикувано29.04.09 19:11

Много е готино ! Гледал съм го към 80 пъти (работех в ДТ Пловдив) !

Think Positive !

Автор SandinoМодератор (докторче)
Публикувано02.05.09 20:04

Много ми хареса. Направо съм потресен колко добър танцьор е обаче. Изобщо не отстъпваше на момчетата от Филип Кутев.

Тема Re: Камен Доневнови [re: Sandino]  
Автор 231 (непознат )
Публикувано03.05.09 00:06

Ето това изказване на "вожда" доказва вопиющата необходимост от разделянето на клуба на "Театър" и "Опера и балет",който да е общ с "Класическа музика".Така е по света,макар че с постоянното си използване на мъртва музика от записи балетът едва ли има много общо със съвременния музикален живот,бидейки по начало музикално изкуство.Освен това крайно наложително е обособяването на пространството на любителите и професионалистите,основанията не се нуждаят от изброяване - времената на специалистите по всичко,което значи по нищо,би трябвало да бъдат забравени.

Тема Re: Камен Доневнови [re: 231]  
Автор Lissabon (новак)
Публикувано20.05.09 10:34

Да, така е!

Тема Re: Камен Донев [re: Lissabon]  
Автор differently (непознат )
Публикувано20.05.09 14:11

Снощи Камен Донев за трети път изнесе моноспектакъла си при препълнена зала в Стара загора.Уникален е,това трябва да се види навсякъде в България.Ако може да се направи и телевизионен вариант,защото доколкото ми е известно,Камен Донев подготвя нов спектакъл!Да е жив и здрав,все така да радва публиката!

Тема Re: Камен Доневнови [re: differently]  
Автор Дoнeв (новак)
Публикувано21.05.09 10:09

Хмммм

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.