|
|
|
Тема
|
Камен Донев
|
|
| Автор |
Пъpпъл (марципанена) |
| Публикувано | 26.04.09 14:48 |
|
|
Гледахте ли постановката на Камен Донев за "..народното творчество.."?
Аз не успях да си купя билети, но признавам, че преди доста време не бях особено впечатлена от "Самолетът беглец".
Камен Донев ли е "апгрейднал" или в истерията по една постановка е заразна?
Думи, думи и нищо повече
| |
|
|
|
предишното не съм гледал, това ми направи голям кеф. ако не харесваш К. Д. по принцип, и тук няма да ти допадне, в негов стил е
| |
|
Тема
|
Re: Камен Донев
[re: Пъpпъл]
|
|
| Автор |
Coтko (Apple user) |
| Публикувано | 29.04.09 19:11 |
|
|
Много е готино ! Гледал съм го към 80 пъти (работех в ДТ Пловдив) !
Think Positive !
| |
|
|
|
Много ми хареса. Направо съм потресен колко добър танцьор е обаче. Изобщо не отстъпваше на момчетата от Филип Кутев.
| |
|
Тема
|
[re: Sandino]
|
|
| Автор |
231 (непознат
) |
| Публикувано | 03.05.09 00:06 |
|
|
Ето това изказване на "вожда" доказва вопиющата необходимост от разделянето на клуба на "Театър" и "Опера и балет",който да е общ с "Класическа музика".Така е по света,макар че с постоянното си използване на мъртва музика от записи балетът едва ли има много общо със съвременния музикален живот,бидейки по начало музикално изкуство.Освен това крайно наложително е обособяването на пространството на любителите и професионалистите,основанията не се нуждаят от изброяване - времената на специалистите по всичко,което значи по нищо,би трябвало да бъдат забравени.
| |
|
Тема
|
[re: 231]
|
|
| Автор |
Lissabon (новак) |
| Публикувано | 20.05.09 10:34 |
|
|
Да, така е!
| |
|
|
|
Снощи Камен Донев за трети път изнесе моноспектакъла си при препълнена зала в Стара загора.Уникален е,това трябва да се види навсякъде в България.Ако може да се направи и телевизионен вариант,защото доколкото ми е известно,Камен Донев подготвя нов спектакъл!Да е жив и здрав,все така да радва публиката!
| |
|
|
|
Хмммм
| |
|
|
|
|