|  | | 

| 

| 

| Тема |  "Ножица - трепач"   |  |  | Автор | filimanova (непознат
) |  | Публикувано | 24.02.09 13:22 |  |  | 

Драги Клубари,
 Някой от Вас гледал ли е постановката? Ако да, моля за Вашите коментари!
 Благодаря!

|  |  |  
             |  |  | 

Заслужава си да се гледа отвсякъде, драга Съклубарке. Подозирам, че има леко адаптиране към нашите условия, което я прави много по- ...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: "Ножица - трепач"  [re: vali_o] |  |  | Автор | Vulpes (опърничава) |  | Публикувано | 18.03.09 22:51 |  |  | 

Не е за изпускане! Уникална импровизация - всеки спектакъл е с различен финал, който определя публиката. Отдавна не се бях забавлявала така.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: "Ножица - трепач"  [re: Vulpes] |  |  | Автор | vali_o (минаващ) |  | Публикувано | 01.04.09 10:01 |  |  | 

ха, още ли го въртят ?)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: "Ножица - трепач"  [re: vali_o] |  |  | Автор | Vulpes (опърничава) |  | Публикувано | 01.04.09 10:15 |  |  | 

Не само че го въртят, ами в началото на февруари се опитах да взема билети за края на март и ми казаха, че билетите отдааавна са свършили

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: "Ножица - трепач"
[re: Vulpes] |  |  | Автор | vali_o (минаващ) |  | Публикувано | 02.04.09 14:38 |  |  | 

И то при положение, че преди премиерата ми се стори прекалено хамериканска, за да поема риска да я гледам ...

|  |  |  |  

|   | 
 |