Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:11 09.07.25 
Култура и изкуство
   >> Театър, Опера, Балет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Jasmina Kostava profesor po peene-smiah ili drama?нови  
Авторmaichizemila (Нерегистриран)
Публикувано09.08.07 12:21

Ot tazi godina devoikata Jasmina Kostava e stanala profesor po peene,tova e jena ,koito osven s tova che e sapruga na Kostov ne se slavi s nisto drugo.Ne e izpiala nito edin ton na szena i razdava pravosadie.Tia kazva koi triabva da vleze ili da ne vleze v akademiata,koi za kakva ozenkae po ispitite......Bezumie hora,bezumie......Za sajalenie tozi sindorm ne e samo s rektorshata,toi obhvasta 90% ot vokalen fakultet.Jasmina Kostava vsima absolutno shlifovani glasove ot ot detskia radiohor i gi predstavia za neini tvorenia, a te si idvat naucheni.Taka beshe s Ina Kuncheva,Jeni Brainova,Lubov Metodieva i Nadja Krusteva i oste neznaini peeste slavei prestaveni kato neini vrabcheta.Kude otide bg shkolata,koi ja razrushi i koi pozvoliava tazi gavra.....Koi

Тема Re: Jasmina Kostava profesor po peene-smiah ili drama?нови [re: maichizemila]  
Авторcтapиkът (Нерегистриран)
Публикувано09.08.07 16:06

Как кой? "Професорът" Георги Костов - "Вечната Амбър", другият измислен на стари години "професор по ОПЕРНО ПЕЕНЕ С ДИРИГЕНТ" /смешнострашно понятие!!!/ и пригласящата им катедра /Илка Попова, Свилен Райчев, Мила Дюлгерова, Павел Герджиков.... "О, где си Благовесто?!?!

. Ми как няма да стане професорка, като Сашко е председателя на ВАК. Както казваше един кларнетист: навързали са се като свински черва!
А трудът й /хабилитационният де/ бил върху двамата най-големи български оперни композитоли Георги Костов и Александър Йосифо
И престанете да задавате глупави въпроси: "Има ли арткорупция?" - НЯМА!!!
Има КЛИЕНТЕЛИЗЪМ. Той се доказва още по-трудно. Хай със здраве!!!

Тема Re: Jasmina Kostava profesor po peene-smiah ili drama?нови [re: cтapиkът]  
АвторHeдoчyл-Heдopaзбpaл (Нерегистриран)
Публикувано11.08.07 21:21

Най-големият български оперен композитор не беше ли Парашкев Хаджиев?

Тема Re: Jasmina Kostava profesor po peene-smiah ili drama?нови [re: maichizemila]  
АвторPekтop (Нерегистриран)
Публикувано12.08.07 02:55

Червено-червендалестата-червенотиквеничковска гнусна партийна мафия в действие.

Тема Re: Jasmina Kostava profesor po peene-smiah ili drama?нови [re: Pekтop]  
АвторПapo (Нерегистриран)
Публикувано12.08.07 19:08

Да, ама Паро, лека му пръст, не са го играли от години в София, а Стара Загора ще открие, като първа премиера сезона с ПАРАДОКСИ, защото там повече го уважават!

АвторDrama (Нерегистриран)
Публикувано12.08.07 20:43

Drama razbira se. Ako tova, koeto kazvate e istina, to dumite ne dostigat........

Тема Re: Jasmina Kostava profesor po peene-smiah ili drama?нови [re: Drama]  
Авторeee (Нерегистриран)
Публикувано26.08.07 14:34

Iskam da kaja 4e sas sigornost ne poznavate Jasmina Kostava za tova e tapo da q komentirate. tipi4no balgarska 4erta. [Kakvo ima vav ponicata na drygiq].Parvo vi6te vie kakvo ste napravili zada sadite drygite.

Тема Re: Jasmina Kostava profesor po peene-smiah ili drama?нови [re: eee]  
Авторdrama (Нерегистриран)
Публикувано26.08.07 15:23

Moga li da znam kakvo tochno e napravila Jasmina Kostova???Che vseki malko po-iziaven student poveche e pial ot neia.Kakvi zaslugi ima tia,osven tova che e jena na muja si i tova susto e malkosamnitelno,zastoto te ne jiveiat zaedno.Ta Osustestvena jena kato maika moje bi da,ama v profesionalno otnoshenie ne samo che nisto ne e napravila kato peviza,a kato pedagok susto taka i ne samo tova,unistojila e dosta glasove.Vsichki tezi koito uj s neini te si idvat naucheni pri neia.A onezi koito ne mogat da peia im se razkazva igrata,zastoto ne samo ne gi uchi na nisto ami gi zadunva.Na vsichkata i nekadurnost tia stana izminalata godina profesor.E tova kakvo e???Kakvo e izpiala taja nestastna jeniza che stava profesor???Kato ne i se e izpotil zadnika niakolko stotin pati na szenata na kakvo uchi horata.Profesor teoritik.Zatova niama bg pevcheska shkola.Ta molia te mi otgovori koi sa dostoinstvata na prof.Jasmina Kostava???

Тема Re: Jasmina Kostava profesor po peene-smiah ili drama?нови [re: eee]  
Авторбeeee (Нерегистриран)
Публикувано27.08.07 00:24

Драги/драга ми ееее,

Не са ми известни причините, поради които се намесваш с нищонеказващото/нищонезначещото ти мнение, но искам да те попитам само едно: посочи ми един Професор от Инструменталния факултет, който никога не е свирил пред публика, и който е започнал току-така преподавателска работа много дълго след дипломирането си? При лекарите, ако не практикуваш 5 години, загубваш титлата доктор. (Например).

Тема Re: Jasmina Kostava profesor po peene-smiah ili drama?нови [re: бeeee]  
АвторRenato (Нерегистриран)
Публикувано27.08.07 14:08

LELEEEE I UMRELITE SE OBARNAHA V GROBOVETE SI!!!!!!!!!!!!!!DOLU JASMINA KOSTOVA VSEKI VTORI U4ENIK E S VAZLI .......KAK NE IA E SRAM OPROPASTIAVA INA4E HUBAVITE GLASOVE NA HORATA.............DOLNA VRAZKARAKA DOLNA .....TIE E PRESTAPNIK A I NE SAMOO TIA V TAZI AKADEMIA V MOMENTA !!!!ZA NISHTO NE STAVAT!!!KADE E ZLATNOTO VREME NA BALGARSKATA OPERNA SHKOLA? TIA GO OPROPASTIHA ....................MERZAVSCI !!!! IADOSAH SE MNOGO IZVINQVAITE

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.