|
Тема
|
театър
|
|
Автор |
yasska (непознат
) |
Публикувано | 09.06.08 00:44 |
|
Някой в този форум гледа ли театър? Никой не пише за театър, само за музика. Не че е лошо, но нека да чуем и театралите... Какво сте гледали, какво ви е мнението?... и т.н.
| |
|
Май такива животни тука се не мяркат
| |
|
Да, аз гледам театър.. Даже съм си заформила един лек театрален маратон тия дни.. Доволна съм :))
| |
|
Гледам, гледам! Но рядко си го позволявам.
Голям фен съм на Александра Сърчаджиева.
----------
Дограмата ми хлопа!
| |
Тема
|
Re: театър
[re: yasska]
|
|
Автор |
the_h (пак аз) |
Публикувано | 11.06.08 00:01 |
|
Е как, нали някой подхвана тема за внука на Николай Гяуров
И квоо?.. Поизгледах едно друго през зимните месеци. Като цяло останах доволен от похожденията си.
За мен сезонът свършва със започването на хубавото време
| |
|
:)) Ами аз сега се възползвам от фестивала "Варненско лято".. Изгледах: "Малка пиеса за детска стая" на театър 199 - хм.. имаше скучни моменти и някак си ми се стори незавършена.., " Шведска защита" на МГТ Зад канала - супер представление. Ако имам възможност бих гледала постановката още 2 пъти поне.., "Укротяване на опърничавата" с режисьор М.Куркински - весело представление.. бих го гледала отново.. Сега ми предстои "Дама пика" - руска постановка.. Като я гледам ще ти кажа дали ми е допаднала :):)
| |
|
След няколко опарвания се отказах от МГТ . Чувам добри отзиви за "Малка пиеса за детска стая" на театър 199. А М.Куркински сляпо вярвам, че винаги е на ниво . Хайде, пък ще споделиш какво означава "Дама пика" - руска постановка
| |
|
Ако ти се рискува - пробвай с "Шведска защита"... От гледаното до момента това беше най-доброто преставление,, Всичко беше на ниво - режисура, актьорска игра, интересен сценарий.Не се усеща как минава времето докато го гледаш.
| |
|
|
|
|