|
|
|
Тема
|
Кирилица
|
|
| Автор |
Sandino (докторче) |
| Публикувано | 11.04.08 11:42 |
|
|
Призовавам всички да пишат на кирилица. Особено пък в един форум за култура. За сега няма да трия постинги на латиница, но пишейки на кирилица има по- голям шанс някой да ви прочете и да ви отговори. Ако обаче преценя че ефект няма ще взема и по- сериозни мерки.
| |
|
|
|
А аз те призовавам да вземеш да понаучиш и употребата на знаците за пунктуация.Уважението към езика задължава дори докторите да познават синтаксиса и да се изразяват грамотно.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от abfall на 11.04.08 12:13.</EM></FONT></P>Редактирано от abfall на 11.04.08 12:20.
| |
|
|
|
Така си е.
| |
|
|
|
Напълно подкрепям!
И аз лично нямам против да се трият постове на латиница. Поне Кредор-а ще се научат да ползват
| |
|
|
|
Правилно. Има колкото искаш програми и сайтове за целта. Една забележка към теб - "засега"(пише се слято в случая)!
Редактирано от Eдин_тип™ на 21.04.08 16:38.
| |
|
|
|
Абе стана яснор че съм тотално неграмотен. Ама поне се старая!
Редактирано от Sandino на 21.04.08 16:45.
| |
|
|
|
В кой ли друг форум можеш да получиш толкова Ентелектуални забележки?
Там дремят приказки старинни, там тае звънка тишина
| |
|
|
|
по- голям шанс и по- сериозни мерки.
Ти си направо доктор бе пич! Такъв гениален писач на кирилица. Хайде научи как се слагат тиретата!
| |
|
|
|
Това май е по коректно!!!
Призовавам ви да пишете на кирилица. Особено пък в един форум за култура. За сега няма да трия писмана латиница, но пишейки на кирилица има по голям шанс някой да прочете онова, което сте написали и да ви отговори. Ако преценя, че няма ефект, ще взема по сериозни мерки.
| |
|
|
|
|