|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
СИМУЛАТОР ЗА ЧИФТОСВАНЕ
|
|
Автор |
Theatre 199 (непознат) |
Публикувано | 10.03.08 13:13 |
|
За всички запалени театрали:
ТЕАТЪР 199 – ПРЕМИЕРА!
На 15-ти март от 19.30 часа е премиерата на комедията „СИМУЛАТОР ЗА ЧИФТОСВАНЕ” от ДЖОУЗЕФ СКРИМШОУ. Творческият екип включва режисьора ПЛАМЕН ПАНЕВ, сценографа ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА и актьорите: ЙОАНА БУКОВСКА, ГЕРАСИМ ГЕОРГИЕВ-ГЕРО и ГЕОРГИ СПАСОВ.
По традиция най-нетърпеливите имат шанс да бъдат сред първите зрители, които ще видят предпоследната репетиция на постановката на 14-ти март /петък/ от 14,00 ч. Тъй като салонът ни е малък и не сме в състояние да допуснем всички желаещи, ще дадем пропуски на първите 10 от вас, които направят заявка тук. Пропуските ще бъдат на касата на театъра на тяхно име /или псевдоним/ до 13,00 часа в петък, 14-ти март.
Театър 199
www.theatre199.org
th199@infotel.bg
| |
|
Записвам се
Благодаря
Там дремят приказки старинни, там тае звънка тишина
| |
|
Искам и аз. Може ли?
Благодаря
| |
Тема
|
Re: СИМУЛАТОР ЗА ЧИФТОСВАНЕ
[re: vali_o]
|
|
Автор |
monika_88 (непознат
) |
Публикувано | 10.03.08 15:11 |
|
Здравейте - записвам себе си и моята приятелка - Ваня и Вихра. Мерси предварително.
| |
|
Сууупер, откога чакам новото заглавие, при това - с един от най-любимите ми актьори!
Благодаря!
А, да, за протокола - Елица :)
| |
|
Добавям още едно име - Дарина, с още по-големи благодарности.
| |
Тема
|
Re: СИМУЛАТОР ЗА ЧИФТОСВАНЕ
[re: Theatre 199]
|
|
Автор |
Thea (феичка) |
Публикувано | 11.03.08 13:38 |
|
*пляс-пляс*
2 Тедита ще вземете ли?
To love is to receive a glimpse of heaven...
| |
|
Искам и аз, ако все още може....
| |
|
Belnaz Gegova! Blagodarq!
| |
|
Здравейте, приятели- Ripple, vali_o, Ваня, Вихра, Елица, Дарина, Теди, Теди, yasska, Белназ Гегова!
Пропуските Ви вече са на касата на театъра на името (псевдонима) на направилите заявка. Приятно гледане!
Театър 199 "В. Стойчев"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|