Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:02 08.07.25 
Култура и изкуство
   >> Театър, Опера, Балет
*Кратък преглед

Тема Светлин Танчев е дал предложение да бъдат уволненинови  
Автор Xpaбpият шивaч (7 с един удар)
Публикувано04.02.08 19:11

..директорите на ДО-Стара Загора и ДТ "Гео Милев". Току-що го съобщи по старозагорската телевизия официално. Изреди и оплакванията, които са постъпили срещу директора на операта.
Срокът на договора на Стойков е до 15 февруари. Ако предложението мине - ще има "прощавай, Гергино..."
It's the final countdown...

Тема Kakvi sa obvinenijata kum Veselin Stojkov?!нови [re: Xpaбpият шивaч]  
Автор bamzitko (непознат )
Публикувано04.02.08 21:53

a v kakvo to4no go obvinjavat????

Тема Re: Kakvi sa obvinenijata kum Veselin Stojkov?!нови [re: bamzitko]  
Автор brodira4kata (непознат )
Публикувано04.02.08 22:25

виж, храбри ми шивачо, тази вечер кмета изброи поименно "обществеността" - едно семейство /хм/, един кларинетист, една пенсионерана певица и това е.
Мисля, че този който ще си ходи е въпросният от комисията по култура - да пази Господ!

Тема Re: Kakvi sa obvinenijata kum Veselin Stojkov?!нови [re: brodira4kata]  
Автор brodira4kata (непознат )
Публикувано04.02.08 22:26

И вземи д аспреш да ровиш, защото се превръща в болест твоята сага

Тема Re: Kakvi sa obvinenijata kum Veselin Stojkov?! [re: brodira4kata]  
Автор Xpaбpият шивaч (7 с един удар)
Публикувано04.02.08 22:43

Ако това бе отправено към мен, да кажа, че не се "ровя" (това ми е второто мнение по темата изобщо - и то не мнение, а новина, която чух по ТВ. Това за министерството не се знаеше досега). ... Иначе аз ги знам тия, дето ровят - поименно, колега, поименно...
Оплакванията идват от много места, според Танчев - явно достатъчно, за да се стигне до МК.

Тема Re: Светлин Танчев е дал предложение да бъдат уволненинови [re: Xpaбpият шивaч]  
Автор melimel (прелитащ)
Публикувано05.02.08 15:26

На кого го е дал това предложение?
Стойков не е назначен от кмета на Ст.Загора, за да бъде уволнен от него.

А и преди няколко дни от общината друга песен пееха:

Тема Re: Светлин Танчев е дал предложение да бъдат уволнови [re: Xpaбpият шивaч]  
Автор kokosat (непознат )
Публикувано06.02.08 12:07

53-ма служители на операта подписаха(не анонимно) писмо,с което искат оставката на Стойков.Общината е твърда в позицията си,че Веселин Стойков няма място в операта като директор.Надяваме се министерството да се вразуми и да не му продължи договора.Стачката е отложена до решението на министерството.Както знаете синдикатите в операта са комбина с директора,за което централите им ще бъдат уведомени.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.