|
Тема
|
Светлин Танчев е дал предложение да бъдат уволнени
|
|
Автор |
Xpaбpият шивaч (7 с един удар) |
Публикувано | 04.02.08 19:11 |
|
..директорите на ДО-Стара Загора и ДТ "Гео Милев". Току-що го съобщи по старозагорската телевизия официално. Изреди и оплакванията, които са постъпили срещу директора на операта.
Срокът на договора на Стойков е до 15 февруари. Ако предложението мине - ще има "прощавай, Гергино..."
It's the final countdown...
| |
|
a v kakvo to4no go obvinjavat????
| |
Тема
|
Re: Kakvi sa obvinenijata kum Veselin Stojkov?!
[re: bamzitko]
|
|
Автор |
brodira4kata (непознат
) |
Публикувано | 04.02.08 22:25 |
|
виж, храбри ми шивачо, тази вечер кмета изброи поименно "обществеността" - едно семейство /хм/, един кларинетист, една пенсионерана певица и това е.
Мисля, че този който ще си ходи е въпросният от комисията по култура - да пази Господ!
| |
|
И вземи д аспреш да ровиш, защото се превръща в болест твоята сага
| |
|
Ако това бе отправено към мен, да кажа, че не се "ровя" (това ми е второто мнение по темата изобщо - и то не мнение, а новина, която чух по ТВ. Това за министерството не се знаеше досега). ... Иначе аз ги знам тия, дето ровят - поименно, колега, поименно...
Оплакванията идват от много места, според Танчев - явно достатъчно, за да се стигне до МК.
| |
Тема
|
Re: Светлин Танчев е дал предложение да бъдат уволнени
[re: Xpaбpият шивaч]
|
|
Автор |
melimel (прелитащ) |
Публикувано | 05.02.08 15:26 |
|
На кого го е дал това предложение?
Стойков не е назначен от кмета на Ст.Загора, за да бъде уволнен от него.
А и преди няколко дни от общината друга песен пееха:
| |
Тема
|
Re: Светлин Танчев е дал предложение да бъдат увол
[re: Xpaбpият шивaч]
|
|
Автор |
kokosat (непознат
) |
Публикувано | 06.02.08 12:07 |
|
53-ма служители на операта подписаха(не анонимно) писмо,с което искат оставката на Стойков.Общината е твърда в позицията си,че Веселин Стойков няма място в операта като директор.Надяваме се министерството да се вразуми и да не му продължи договора.Стачката е отложена до решението на министерството.Както знаете синдикатите в операта са комбина с директора,за което централите им ще бъдат уведомени.
| |
|
|
|
|