Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:52 08.07.25 
Култура и изкуство
   >> Театър, Опера, Балет
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема актьори, представления, мнения.....нови  
Автор lullaby ()
Публикувано04.02.08 02:03

ще ми е интересно - ако всеки посочи по любими млади актьор/актриса и любими от по-утвърдените вече, също и дадете пример с любимо представление, в което всеки от тях участва... или пък просто любимо представление, или някое ново, направило му впечатление.... може да се получи готино- особено ако на някое някой не е ходил, но отиде... та затова ви питам, ясно, че сигурно е имало такава тема при това не е една

, но то от вр на вр...

та любим ми е Мариус.
от младите ....Антоний Аргиров ми е обещаващ.

от жените на Параскева Джукелова много й се кефя, мисля че дори цялото й тяло крещи "аз съм само за актриса" като под "само" нямам предвид "просто", а "точно"
И Йоана Буковска.... те и двете са утвърдени, но просто са ми много любими!

"Секс, наркотици и рокендрол" ми е фаворит с Андрей Баташов. От утвърдените.
"Летене" от новите постановки ме е впечатлило, много истинско.

'Have you completely lost your mind?'
'Well yes, where have you been all night?'

Тема Re: актьори, представления, мнения.....нови [re: lullaby]  
Автор ryfelina (непознат )
Публикувано04.02.08 12:27

тоя Антоний значи подлуди женското въображение...

Тема Re: актьори, представления, мнения.....нови [re: ryfelina]  
Автор lullaby ()
Публикувано04.02.08 13:59

напълно безсмислен отговор!
какво въображение - много добър актьор е, не е ли?

не можеш ли нещо по-смислено да напишеш по темата вместо да коментираш това, което аз съм написала?! или нямам право да посоча точно него и трябва да си избера специално някой друг заради теб?! ако кажа Владимир Карамазов - какво - пак ще кажеш, че подлудил дрън-дрън.... това значи ли, че някой грозен и бездарен трябва да посоча? за да кажеш тогава пък че за нищо не ставал и ебати вкуса съм имала

Редактирано от lullaby на 04.02.08 14:02.

Тема Re: актьори, представления, мнения.....нови [re: lullaby]  
Автор thea_ (феичка)
Публикувано04.02.08 15:29

Будинов, Евгени. - Чудомир "В полите на Витоша", като любимо превъплъщение.
Пенко Господинов, Иван Юруков, Петър Калчев. - не мога да не ги спомена.

За актриси не смея да говоря, но Параскева наистина е много добра.

Любимо представление ми е "Хъшове"(колко и да се хвърлят някои върху Морфов) Кара ме да се връщам в залата отново, и отново.

След "Летене" нищо друго не ме е грабнало. В петък дори мисля пак да го гледам... за кой ли път...

Тема Re: актьори, представления, мнения.....нови [re: thea_]  
Автор fairli (непознат )
Публикувано04.02.08 16:10

samo ne moga da razbera,dali vkusa vi(viziraiki Argirov i Karamazov)e tolkova losh,zashtoto i dvamata ne blestiat s osoben talant?Ili vazrastta vi e onazi,koiato kara mladite infantilni fenki,da visiat sled predstavlenie na vhoda na teatara,za da pishtiat ot vazbuda v sanishtata si,sled kato sa zarnali sladnikavoto lice na kumira si...
No az niamam pravo da vi darja smetka za izbora.Tova beshe samo mnenie.
Spored men ima dalech po-talantlivi mladi aktiori..

Тема Re: актьори, представления, мнения.....нови [re: fairli]  
Автор thea_ (феичка)
Публикувано04.02.08 16:31

А аз не мога да разбера защо отговаряш на моето мнение, при положение, че не съм споменала нито Антоний, нито Владимир.

Тема Актьори, спектакли, режисьори [re: lullaby]  
Автор Xpaбpият шивaч (7 с един удар)
Публикувано04.02.08 19:17

От "младите" актьори - Петър Калчев. Безусловно. В почти всичко (МГТ и "Шекспир", например).
От "старите" (да се чете "утвърдени") - Румен Гаванозов ("Кълбото", "Лазарица", "Пинокио - забранено за деца" и др, които вече не се играят - като "Картонени мечти" и "В края на ноември") - номиниран е за ИКАР тая година, Георги Спасов ("Шекспир", "Никой не знае, че съм куче", "Храбрият шивач" и др.), Вяра Коларова и Снежина Петрова - тях ги знаете.
Режисьори - Съни Сънински, Петър Пашов, донякъде и Галин Стоев.
---
НЕ харесвам: Карамазов, Донков, Радоев-син, близнаците Ангелови и другите PR-продукти на българския театър. Разпнете ме.

От режисьорите имам остра непоносимост към Вихърова.

Редактирано от Xpaбpият шивaч на 04.02.08 19:20.

Тема Re: актьори, представления, мнения.....нови [re: fairli]  
Автор lullaby ()
Публикувано04.02.08 19:52

Това е тема за мнения и ще е тъпо да се развие във възхваляване или оплюване на един или двама актьора. За тях вероятно си има отделни теми, даже и на 1-ва страница.....та защо просто не напишеш своето мнение вместо да апострофираш другите. Да приемем, че всеки отбелязва някой актьор заради таланта му и защото му допада играта му, което за теб е лош вкус, за друг точно обратното - все пак има различен стил на игра, нали? Колкото до сънищата това е твоето подсъзнание - направи тема за това, ако толкова те вълнува.

Тема Re: актьори, представления, мнения.....нови [re: thea_]  
Автор lullaby ()
Публикувано04.02.08 19:54

и аз не знам - някой май има фикс-идеи....

Тема Re: Актьори, спектакли, режисьоринови [re: Xpaбpият шивaч]  
Автор lullaby ()
Публикувано04.02.08 19:57

Ок, като режисьор тогава ще добавя Лили Абаджиева. От мъжете просто Мариус ми води всички класации евър и като режисьор.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.