Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:09 08.07.25 
Култура и изкуство
   >> Театър, Опера, Балет
*Кратък преглед

Тема sani saniiski e zaguba na wremeнови  
Автор 12345qwer (непознат )
Публикувано23.01.08 23:25

dnes gledah w 199 ,uiliam schekspir-palni sachinenia na sani saninski . po-loscho predstawlenie ne sam gledal .niama nujda da habia wreme za da opiswam kakwo gledah .towa e chalga w teatara. iskam po-barzo da go zabrawia.

Тема Re: sani saniiski e zaguba na wremeнови [re: 12345qwer]  
Автор чapa (миролюбива)
Публикувано24.01.08 00:04

Зависи с каква кошница си тръгнал. Не вярвам да си се затърчал да гледаш класика - самото заглавие крещи "Пай се, тука нема Шекспир". От друга страна пишеш в този клуб, значи е голяма вероятността да си попадал на тази

. Тъй че остава вариантът да искаш отново да привлечеш вниманието и да вдигнеш малко темата.
Иначе - да, чалга имаше, но далеч по-малко пошла от голяма част от постановките напоследък. По-скоро естрада някаква. Е, да, Шекспир е кумир. Сега. Но преди да стане това е бил занаятчия, между другото далеч не винаги добър. Част от пиесите му са наистина посредствени и на принципа на холивудските филми - веднъж е донесло пари и успех, дай да го пуснем на конвейра.

Хареса ми играта и на тримата. Имаше преиграване на моменти, но го възприех като търсен ефект. Само страшно ме подразни музикалното оформление или по-скоро пълната липса на цялостна концепция за него (за разлика от спойката на спектакъла) и усещането з аслучайно хванати за ушите парчета, кое откъде заварило. Браво на момчетата за ритъма и за начина, по който правят екип.

Редактирано от чapa на 24.01.08 00:16.

Автор Ripple (до теб)
Публикувано24.01.08 09:31

Също не съм фенка на Съни Сънински, но има интересни идеи и добри попадения. Постановката ми хареса на "парче", не като цяло.
Хубава игра на акт'орите.
Не би могло да се очаква, че от такава спойка на пиеси, ще се получи нещо тип класически вариант на Шекспир.
Да не отварям нова реплика към Чара-не съм попадала на линка, който посочваш, в клуба (след прекъсване от около година и нещо) чета отново след октомври мин. година, сигурно има и други такива.

Не ми пука!

Тема Re: sani saniiski e zaguba na wreme [re: 12345qwer]  
Автор Xpaбpият шивaч (7 с един удар)
Публикувано27.01.08 18:45

Мнението ми за Съни Сънински:

.
Мнението ми за "Пълните съчинения": .
За първият, писал по темата: не ви ли направи впечатление плакатът? Обецата на ухото на Барда и спрея по портрета са достатъчен индикатор, че този Шекспир не е съвсем ОНЗИ Шекспир. Но все пак е той.
Нелепо е да се вземаме толкова насериозно, бе, хора... Точно затова смятам, че спектакълът на Съни трябва да се гледа - като антидот срещу големи претенции и въздух между ушите, който ни кара да мислим, че сме много велики.
Надявам се, прочетохте усмивката ми между редовете. Така или иначе, никой не може да ми каже нещо за Съни или "Шекспир", с което да ме засегне - колкото хора, толкова и истини.

Автор chandeen (непознат )
Публикувано18.02.08 22:46

Това наистина е най-лошото представление, което съм гледала! Аз също искам да го забравя. Доста хора си тръгнаха, а някой заспаха. Една баба сякаш не схващаше, че е майтап и се захващаше за малкото уж сериозни думи. Не комедия, не трагедия, ами пълна безсмислица беше това за мен. Провокиране на простотията. от сега нататък ще бъда по-внимателна към българския театър и ще проучвам какво гледам, а не така благосклонно както до сега.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.