|
Тема
|
Филип Трифонов?
|
|
Автор |
pagocmma (Душичка) |
Публикувано | 05.01.08 19:20 |
|
...Кои негови изяви харесвате повече- филмовите му суперуспехи (все пак, за онова време!) или сегашните (поне- по-скорошните му) театрални появи?
Звън, звън, звън...
| |
|
Казва се дрън-дрън-дрън!И ти си сбъркала пистата...
| |
|
...любима тема. Филчо (Германо-филчо) е любимият ми български актьор, изявявал се в киното. Чуден е. И не, не говоря само за "Момчето..." и "Не си отивай" (дето още не мога да реша кой от двата всъщност ми е по-любим), но и "Изпитът", "Лавината", "Оркестър без име" (абсолютно незаслужено пренебрегван!), "Адио, Рио"... продължете списъка с който негов филм искате. Все ще ми е сред любимите.
А, да, да не забравя и "Рапсодия в бяло" (който по принцип ОБОЖАВАМ, при това - съвсем не заради него), "Самотни сърца"... Много чувствен актьор, много ми е истински и му вярвам, като го гледам. А и ролите му винаги се запомнят. Не само Ран.
Предпочитам го в киното, роден е за там. Все едно да качиш Иван Иванов на сцената. Моноспектакълът, който можах да гледам обаче, беше много добър. В Сатирата не ми допадат ролите, които прави. Изглежда са му чужди, знам ли...
Но, с ръка на сърцето - безапелационен кино любимец ми е. И изобщо не ми дреме какво ще кажат другите и какви доводи ще извадят.
Сервус, Професоре!
| |
|
|
|
|